Kom nyss fram till örebro och titta vem ja...

dsc01644 (MMS)

Kom nyss fram till örebro och titta vem jag hitta! :) farbror willie! Haha förbereder mig för en kväll i succé. ;)


Öret!

Hejsna hoppsan.

Nu är det såhär att jag älskar spontanitet och där för så blir det en tripp till Örebro imorgon över valborg med bästa Friiiida ! Det blev ju en rätt galen kväll förra gången jag va där så hoppas på lika stohej denna gång vilket jag inte tvivlar på :) DOCK måste vi åka med 07.48 tåget för att det är det ända tåget som går imorgon.. Liite sugit men men vad gör det om hundra år, man kommer ju upp i tid i alla fall. ;P Hohoo så nu mitt i natten måste jag ställa mig och packa och bestämma vad jag ska ha på mig och det brukar alltid bli ett dilemma. But you got to do what you got to do !

Off we go ! (Jag och min sura tjocka mage som inte fick varm kebab av mem&zin alltså ! )


Sitter nu hemma hos karin och ska ha moffa...

dsc01641 (MMS)

Sitter nu hemma hos karin och ska ha moffarkväll. Men det började inte bra kan jag lova, vi beställde kebab och alla va ashungriga och jag lika så. Vi sätter oss ner och ska äta och jag inser att min rulle är KALL! Bara min, alla andra är varma och goda.. Sånt kan göra mig riktigt förbannad, när man har sett från emot något och så blir det bara skit! Den hade säkert legat och väntat på att någon stackare som inte hämtat den och så får JAG den JAG! VaRFÖR? Det kommer irritera mig hela kvällen! Nåja.. Får njuta av det uppdukade Snaskbordet istället! :)


Avestatripp.

Idag har Lillemor vart olydiig... Hon följde med Marina och Adam till Avesta och råka shoppa lite granna :) hohoo tre linnen, 2 bikinisar 5 strumpor och en hel påse från ÖB, haha Visst är det väl underbart!

Förövrigt så är det svinkallt i Avesta, och är alltid det kom vi fram till när vi strosa runt.. Hur kan det komma sig ?


...

Det suuger i mina shopingfingrar när jag kollar på alla snygga bikinis..
Det finns så många färgglada och fina så snart spricker det. Och skor också för den delen,
jag vill handla mig fattig! haha





Gaash !

Ursäkta vad sa hoon ? .. :S

Herregud vilken dag det har varit... Jag har gått runt som en jäkla Zombie hela dagen, sluddrat på mina arbetskollegors namn, Stammat och haft svårt att prata fan! Vissa kunder kolla på mig som att jag vore dum i huvudet., (?) då va man tvungen att be om ursäkt för att det inte kommer fram några ord ur munnen på en.. och sedan börja om från början och verkligen fokusera på vad fan man ska få fram.. Helt sick hur man kan bli av att man inte har sovit som man ska... Lite pinsamt också kanske.. haha Oh well.. ;)
Jag får väl hålla tummarna att denna natt kommer gå bättre, vilket jag veeerkligen hoppas för det va fan inte kul inatt!

Bjussar på några pärlor från helgen. :P





PUNKT OCH SLUT ! ;)


Ett rent helvete!

Kan ha vart en av dom värsta nätterna i mitt liv... Faan..
La mig typ 12 och har i princip slumprat genom hela natten och vaknat varje timme.. Dock känns det inte som att jag ens har sovit någonting. Känns istället som att ja har försökt somna hela natten... och så ska man palla jobba hela dagen också !! Pust, Känner redan hur huvudvärken är på väg.. :(

SMS-inlägg

dsc01629 (MMS)

Åhh va kuuuuul, jag visste inte att jag kunde sms blogga, trodde man va tvungen att ha en sån där konstig Ipone för det. haha


Svettpelle!

Det här har vart en braaaa dag ! Har verkligen stoorstädat överallt, det är så himla skönt att komma hem till en skinande lägnehet och att sedan få krypa ner i en nybäddad säng, det är njutningen av att bädda. Ett jävla slit att dra på ett påslakan på ett dubbeltäcke men fan så skönt det är när det är klart ;) Måste köpa sånna där man hänger på balkongen och planterar blommor i också, det ska bli så fiiiiint  :)

Efter städningen ( som tog i princip hela dagen ) bar det av mot gymmet för ett axel/mag pass, älskar att köra axlar. Det är så sköönt när det sviider i muskeln och man vet att man klarar av att pusha liite till och när man har gjort det så får man värsta luckoruset. Dä va fiient ! ;D När vi va klara for bilen till Lisette för DH, Myyspys delux! Så nu sitter jag när med intorkad svett över hela kroppen och ska slänga mig i duschen och njuta av en skön dusch ! AHH det ska jag !

Funderar förövrigt på att färga håret lite rödare,
vad tror ni ? Kanske lite så där?



Elller... Lite ljusbrun kanske..



Eller.. ska man kö på rött ... haha



Eller goback to blond... hahahahahaa



Höstfärg kankse..




Ähh fan det är skitsvårt.. vad tror ni?

Laatfis...

Iiinte lika bra väder idag.. buu. Undra vad man ska hitta på då då? En ledig dag som denna :)
Stäääda ska vi göra, jaa det ska vi! Guuud va kuuul ! JAAA! ;) Nej kanske inte, men det är
så behövligt så ni anar inte. haha jag har vart en latfis på senaste tiden! :)

Känner att min hals börjar svika mig lite grann också... Fåår inte hända !

Måndag !

Vilken superduperunderbar dag! Vaknar, käkar frulle och beger mig sedan ut på balkongen för steek och stek vart det, haha halv 12 gick jag ut och gick in alldeles nyss och nu är klockan halv 6. Har löst massa korsord, druckit smoothie och käkat vindruvor som en prinsessa, haha. Det är så här det ska vara hela tiiiiden, dock hade det va roligt med lite sällskap med det va liiika skönt ändå :)





Snooken som Frida nästan trampa på igår på Linjan :) Snuskiga grejer det där!



Sen såg vi ett till odjur och Frida vart lite skraj för den, hahaha



Om cirka sissodär en timme så bär det av mot gymmet med Karin för att köra slut på benen sen får vi se vart kvällen tar mig. Är ledig imorgon också så vi hoppas på finväder då med för Lillemor tycker om att bli brun! ;P
Nåväl, laga lite mat kanske ! ;)


Lillemor njuuuter!



ATT man mår underbart av detta väder! <3

Titta vad jag hitta.. :O

JAAAAJAAAJAAAAAAAA! Äntligen dags för...



Ja nu är det dags, och jag är så lycklig.. hoppas bara att det går bra
och att besiktningen går igenom. Men det är nog ingen faaara :P
Wiihoooo tror ni jag vart glad eller :D


Helgen då.. Den har vart så himla underbar så det är fan sinnes,
solen har lyst hela tin och himlen har vart blå hela tin, Grillningsinvigning
vart det hos Lisse och Jimmy på lördagen och inte bara en gång utan 2! ;)
Hjälpte också till att röja lite på deras bakgård, kratta kratta kratta.
Kan säga att det känns i ryggen att man har använt konstiga muskler. Nåväl..



TACK OCH BOCK !

..

Imorgon bär det av mot Gävle på begravning för min biologiska
Morfar som jag bara träffat en gång och det va när jag va väldigt liten.
Vet inte riktigt vad jag känner om det hela. Men nu ska vi dit och
hedra det liv han har haft, och hoppas att det blir en trevlig resa
trots omständigheterna. Får ju träffa alla mina kusiner så det ska bli kul :)
Vila i frid Bosse! <3


hoolabandola!

Jag vet, det är ett jävla tjöt på mig och
min balkong men nuuu är den snart klar :)
Plankorna ligger på plats och snart kan
jag go crazy med inredning. :)

Spontant JA! ;)

Har imorse som frukost smällt i mig FATTIGA RIDDARE ! Damn va gott det va, senast jag åt det måste nog ha vart när jag bodde på Rödön tror jag, Jeesus va länge sen.

Fredagen vart inte alls som jag hade planerat den med helt fucking awesome ändå. :)
Karin ringde och föreslog att Hon, Lina och jag skulle slå våra skallar ihop och gå ut på Bruks och dansa lite granna :) Sagt och gjort och det gjorde vi med bihang av Lisette och Malin, haha. Blev dock en väldigt sen kväll med efterfest till morgonenkvisten. En favorit i repris?! ;)



Idag då, ja idag.. hmmf kanske ska ta och baka lite bröd, Wavrinskys fillimpa ska tydligen va en trevligt limpa. Vi får väl se hur det blir. :)

KYSSS




frillfrill !

Jäklar vad det där benpasset i förrgår känns kan jag lova. :) Underbar känsla när man vet att man har tagit i för kung och fosterland och att man känner av det. Härligt härligt !
Idag är jag ledig så nu ska jag hoppa in i duschen sen stila till min snygga lugg och invänta att Angelica ska vakna :) Kanske ska ta tag i det där berget av disk också.. hmmf.. Det Jag får vi se :)

Jag älskar förövrigt min nya frilla, har dock bara gått en dag sen jag klippte mig och jag garanterar att jag kommer tröttna på den men just nuu så känns det helt superb ;)


LUGG !

Heej mina älskade vänner!

Den här dagen har nog vart så bra en dag kan va. Den började med att klockan ringde halv 9 för att Lillemor tänkte va snäll OCH duktig på samma gång och följa med Frida till station så där fick man sig en morgonpronenad, sen bar det av mot affärn för att inhandla frukost, BANNE mig va goo den va ! :P Efter att magen va mätt och belåten så började städningen, damningen, torkningen, skrubbningen, damsugningen OCH tvättningen, Hade tur och det va ingen som tvättade och då fick jag äran att tvätta mina smutsiga kläder !
Snokade en del på min gigantiska ballkong också, (jaag vet, ett jävla tjööt) och jag va tvungen att ta ett kort och visa hur vacker den kommer bli. :)



Klockan slog 16.30 och det va dags att traska ner till Arena för slutkörning av benen och ACK va slutkörd jag vart OCH Karin med kan jag säga ;) Och när man va som mörast och svettigast så skulle va sätta sig i en frisösstol och blir förvandlad till en snyggskalle. haaha Jag vart asnöjd med det NYA frillan och Ja det vart lugg :)

JAAG PRESENTERAR FRILLALALILLEMOR!!



Bigbroher har precis slutat och denna dagen är nästan över, Jobb imorgon så tack och adjö för mig! <3

?

Vart ett underbart skönt ryggpass nu såhär på kvällskvisten efter jobbet,
Helt fucking awesome. Det är så skönt när man nästan är helt själv på gymmet
också, då kan man springa runt och prova på och göra precis som man vill och känner för  :)

På tisdag gäller det, då ska jag klippa mig och jag känner att jag behöver lite råd om hur
fan jag ska göra med luggfan. klippa av skiten till rak? elelr sne? eller behålla fortsätta spara ut, 
HUR SKA LILLEMOR GÖRA?????

14-20

Pust och stön, vad tiden gå fort när man jobbar kväll.. Gaanska tråkigt faktiskt.
Man kommer hem vid halv 9, ställer sig och lagar mat på en gång och när man har ätit klart på är klockan 10. Jipppi hela dagen är över och det är i princip bara att göra sig ordning för kvällen.

Huuur som haver så vart det en lyxmiddag för min del, det vart helstekt fläskytterfile med rostade rotsaker och en gudomlig sås till. FUCKING jävla awesome var det ! :)



Imorse skulle jag prova på en sån där "green smoothie" Jag tjaffsade i massa grön sallad, kiwi, äpple, blåbär, solroskärnor, pumpakärnor, och citronjuice i tron på att det skulle smaka helt okej.. Meen det smakade fan bara gräsmatta ( Ni vet lukten när man precis har klipptgräset ) och ganska mycket citron. Not cool men man kan väl inte lyckas första gången inte :) Snygg vart den iallafall :P




RSS 2.0