Jul och bilkaos!

Att man aldrig ska få en lugn bilresa när man ska iväg någonstans...
Skulle åka från Långå vid 12 men kom inte iväg för än 13 för att krockgardinen utlöstes. Vi sätter oss i bilen och ska åka och så märker vi att bilbältena på vänster sida inte funkade.. :S Men det va ju bara att sätta sig i bilen för hem skulle vi.. När vi åker så hör man hela tiden hur det piper för att mamma inte har bältet på sig.. dryyygt som faaaan..se n blinkar massa varningsrutor typ SERVICE OMGÅENDE! ähh..vi hade ju tur att inte någon annan airbag ramla ur under vägen :)

Vi har ju firat lite jul där i fjällen.. -30 grader i princip varje dag.. haha men det va mysigt med den traditionella julen som vi alltid har där. :) Har fått massa julklappar också, sen blir det mer på Julafton :)

Lägger upp lite bilder imorgon. :)


Kyss och godnatt med er!

Snart kommer jultomten.....

Nu drar jag till Långå så hörs om några dagar då. :)

Förövrigt så skulle jag hellre ligga i min soffa med en flööötig Pizza i knät..
usch så här bakis har jag inte vart på länge! Men jag hade skitkul igår så tack för det. ;P

PUSS Å KRAM OCH GOOOOD JUL !


Thank goood for IPREEN!

Usch, den här natten va inge rolig alls.. jag vaknade klockan fem av att jag svettades och frös och hade skitont i huvudet.. not cool.. men jag tog en ipreen och tydligen så hjälpte det för när jag vaknade så mådde jag mycket bättre. Fast jag känner mig fortfarande hängig och har huvudvärk.. Usch !! men det går väl över om någon dag..

OCH DET SNÖÖÖAR.. det ba öser ner och det är skitkul och så vackert. :D höhö



Hejdåå

Skicka vidare...

Skicka vidare, det är nog en film som berör dom flesta till tårar.. Så himla fin den är :)

Idag så har jag tvättat hela dagen så jag har i princip vart instängd hela dagen, haha såå synd för det har ju vart sånt fint väder idag, meen jag har rena kläder :) haha Hoppas det är lika fint imorgon för då ska jag gå ner på stan och fixa lite fler julklappar.. vill någon joina så hoita bara till :)

Funderar på om jag ska åka upp till min pappa på Bränna och va där 2 dagar innan vi åker till min mormor och morfar i Långå och firar jul.. då skulle jag åka nu på torsdag men jag känner mig stressad som fan om jag nu skulle göra det.. vet inte riktigt varför. :S får väl se hur jag gör, men det skulle va kul att få åka till mitt barndomshus och va där för det va några år sedan nu... :/ We will se..

Ska ta den där jiffla sprutan imorgon också är det tänkt, men jag vill inte gå upp dig själv så vi får väl se om jag har lyckats övertala någon innan klockan 3. haha

Tredje advent idag och tredje ljuset är tänt.. plus en hel del andra. :) myspys helt själv.. börjar faktiskt bli lite uttråkande att mysa med sig själv hela tiden.. Skulle va kul om man hade någon som sällskapade mig alla dessa dagar. :) huuuvvaligen... Sen är jag väl uttråkad för att jag inte har nå jobb längre också.. usch.. måste fixa någon praktik istället nu, men eftersom att man inte får va i affärer och restauranger nu unden julen så blir det gaaanska svårt.. jävla ams och deras påhitt alltså.

nä sängen ropar på mig nu, Nattinatti!





Jag vill ha tillbaka mitt håååååååår !!!!





NUUUUUUUUUUUUU! Ge mig ?

Köttbullar på mitt vis. :)

Igår vart det recoverday, haha jag skulle egentligen på bodypump på kvällen men min kropp klarade inte av det så det blev myspys med tvapparaten och sen ett varmt bad med ljus och en bok <3



Luuuugn Fredag denna helg med sen får vi se hur det blir med imorgon. :)

Har setat hemma helt själv och lagat hemmagjorda köttbullar med potatis, gräddsås och lingonsylt och fifan va gött det va. :) Sen vart det Idolfinal och jag vet inte om jag kan säga att rätt kille vann eller inte.. jag tycker att båda är skiitbra, fast på helt olika sätt... Erik han har en så sjujääävla röst så man vet inte vart man ska ta vägen, jag kan inte förstå att en kille som är så liten kan ha en så mäktig röst.. sjukt jue. :) Och sen Calle, han är ju så hiiimla bra han med och hans personlighet är ju så sweeet med. :) wellwell nu är det över och båda kommer bli kändisar. :) haha



När det va över och någon timme efter så drog jag och Frida till Lisette och Jimmy och myste lite, kom nyss hem därifrån och nu vet jag inte vad jag ska göra.. är inte trött för 5öre men jag vill sova hur fan gör man då liksom? vavava?? :) Kanske ska lägga mig och läsa lite.. mm så får det bli.

Nattinatti.


Tråkprat kanske.. :)

Duktiga Lillemor och Karin gick upp 06.37 idag och drog till arena på bodypump som det va tänkt.. och det gick skit bra.. till en början :) När vi kom hem då va det illa och då menar jag illa.. Jag har legat i soffan heela dagen och strechat, och inte fan blir det bättre. haha Dricker kaffe nu för det ska tydligen förebygga träningsvärk så vi får väl se när jag kommer hem ikväll efter Combaten. :)


Hejdåå.

Träning till 100%.

Klarade boxen riktigt bra idag men må guuuuudarna veta hur mycket jag svettades. Fyfan alltså jag har aldrig svettats så mycket som jag gjorde idag.. :) haha men då vet jag att jag tog i iallafall, Har liite mer träningvärk idag också kan jag säga.. Bara att bita i det sura äpplet ;)

Och nu har Karin övertalat mig att gå på Bodypump kl 7.15 IMORGON BITTI! Fan vad jag är duktig alltså. Sen efter det blir det en gigantiskt frukost och senast på kvällsningen blir det Bodycombat. :D hoohooo Man får väl passa på nu när man har en gratisvecka.

Nu ska jag luta mig tillbaka och fortsätta kolla på brothers & sisters <3

Hejdå.
Lillemor

Day one ! ;)

Tja.

Ja då va första dagen avklarad. :) haha. Gick hem till Karin vid 2 och spenderade hela eftermiddagen där, det bjöds på vikning av tvätt, kaffe, mat och lite skitsnack och sen bar det av till arena för bodypump. :) Jag kan säga som så att jag hade förväntat mig mycket mer pust och pu, visst jag säger inte att det va lätt som en plätt, men det va faktiskt roligare än va jag tänkte mig. SEN ska man ju inte snacka om hur jag känner mig i mina så kallade muskler nu.. Ojojoj,, jag kommer inte kunna dricka mitt te imorgon som vanligt känns det som. Twohandgrepp with a litle help from upstairs! hahaha Jaja det är väl bara att bita ihop och samla krafterna, för imorgon klockan 19.00 så ska vi på Box. Och då kankse Frippe hakar. :) Naajs !

ähh kanske ska ta och sova lite, ni får får se om jag kan hålla armarna uppe och skriva imorgon.. haha

Godnattvafaaan.

Masken i facet och filmen på tvn!

Tjabbaaa..
Nu sitter jag här i min soffa igen, har tänt andra ljuset i adventsljusstaken och massa andra ljus med. :) Och så kollar jag på Jakten på lycka, riktigt mysig film måste jag säga. :) Har äver kletat på en ansiktsmask, tänkte att jag skule lyxa till det liite  :) hehe glassen är framme och det är söndag !





Fööörövrigt så har jag inte gjort ett piss idag, allt känns så värdelöst just ju.... jag gör ingenting om dagarna.. :/ Blääääääääääää... Ge mig ett liv tack? nää så illa är det inte men jag bir så himla less på att bara sitta på min blivande 40kilos röv och inte göra någonting... för att alla jobbar och inte jag ...Äsch skit ner er!

Hejdaaaaaaa!

Trippen till servus !

Hahahaaaa fick för mig att jag skulle åka till servus och köpa lite glass när Bosse skulle hämta svante och visst fick jag det.. vi åkte till servus och när jag kliver ut ur bilen så märker jag ett LIIIITET fel.. JAG HAR GLÖMT ATT TAGIT AV MIG TOFFLORNAA!!  WTF liksom.. hahaha but you gotta love it ! <3


I loooooook to yooooooooou! <3





Snart är det juuuul!

Kom nyss hem från Marina, och det bjöds på mycket mys med Idol :) Sen har hon ju skaffa sig en liten katt som är huuur söt som helst.. Helvit är det och jag måste säga att det är faktiskt lik Erik i Idol.. Hel knäppt men så är det. :) haha så nu har man fått sig ett par extra rivmärken lite här och var. :) men vafan gör det.. höhö
Det va jättekul att träffa Marina också, tyvärr så har det inte blivit så mycket av det.. Sen kan ju det ha lite med att göra att vi båda har flyttat och har haft fullt upp. men det ska ändras på. :) <3  Så det blev en riktigt lugn kväll för min del och det va riktigt skönt måste jag säga.. :)

Visade lägenheten för en kvinna idag och hon vill verkligen ha den och om allt går igenom så ska hon väl få den också. Hoppashoppashoppas!

Sen ska jag va hundvakt nu över hela helgen också, så kanske ska förbereda mig för en lugn helg kanske.. Meen kanske inte ska säga för mycket, det är ju bara fredag idag. :) haha

Och sen ska jag tydligen börja ett lite mer hälsosammare liv i allafall en vecka :) Fick ju en gratisvecka på Arena av Karin :) Tack hun ! Så på måndag dåå jääävlar, hoppas jag inte blir sjuk bara nu när det blir så mycket träning.. Karin säger at vi ska träna varje dag hela veckan..:) kanske vore bra att börja hårt men det får vi väl se, måste ju utnyttja veckan iallafal. :) Sen får vi se om jag fortsätter lika hårt efter det...Tveksamt när det är så dyrt...65 spjonkas för EN gång.. Det är dyrt måste jag säga. Men sen om jag blir medlem så kostar det bara 299 kr i månaden och då får ag träna huuur mycket jag vill och det skulle ju faktiskt inte va så pjäkigt.. men sen kommer ju den här ÄCKLIGA frågan oooom man har råd.. Gaaaah Jag HATAR pengar !!!!! Weellwell det visar sig väl..

Börjar få lite småååpanik över julklappar och skit också... jag har bara köpt en, Dels för att jag inte vet vad jag ska köpa till alla och sen för att jag har inte kommit iväg någonstans så jag har kunnat handlat något.. :/ jaja det brukar väl lösa sig tillslut ändå. :)


Och sen den där jääävla sprutan också.. jag har ju bestämt att jag ska ta den men jag vill inte gå upp själv..kännsl lite småläskigt faktiskt och sen vet jag inte om jag ska väna tills nästa vecka så jag inte förstör min "träningsvecka" med att ha ont i armen och kanske få feber och shit ! Nää Väääldgt mycket tankar som flyger omkring nu...

Jag ser fram emot sommaren så mycket nu... jag vet att det är vääldigt långt kvar men gyd vad jag ska ha kul. :) 8 JUNI Whitney Houston i globen
Sen blir det förmodligen PEACE AND LOVE i slutet av juni.
och sen kanske det blir en vecka i RAMSVIK med alla mina älskade vänner!
och sen vet man ju inte vad som kan ploppa fram mer, så nu är det bara att spara och spara och spaaara!! :)


JUUUUST JAA.. jag hade ju inflyttningsfest i helgen som va och den blev väl lyckad.. förutom att jag fick den briljanta iden och shotta tequila och turkisk pepparshot och sen halsa ett helt glas vin.. ackackack.. det skulle jag ju INTE ha gjort.. haha jag hamnade på toaletten halva kvällen och kom tyvärr inte ihåg så mycket efter det. DUMMADUMMALILLEMOR!!! Men jag skulle ju promt ut på krogen och visst tog jag mig ut dit. :) drack vatten hela kvällen och det vart väl inte så som jag hade tänkt mig att kvällen skulle bli kanske. ;D haha men alla andra hade kul och det var väl huvudsaken.. tror jag  :)

Lite pics...






















Fråga mig inte vaad jag håller på med här men någonting gör jag iallafall. :)
och det ser konstigt nog ut som att jag har värsta blåmärkena under armarna. :S Yääyää..

Nä nu ska jag och svanta gå och lägga oss tror jag ! :)


Godnatt och sussa gott ! <3

Lillemor

<3

Hejsan.

Igår vart en väldigt lyckad kväll.. Vi käka mat och lyssnade på musik och bara satt och njöt av varandras sällskap.:) Jag hade JÄTTE roligt och skit trevligt.. en av dom trevligaste kvällarna på länge. :) Tack !

Ikväll blir det mys hos Marina, det va jättelänge sen jag träffade henne nu så det ska bli kul.: )

Kyss påre !
Hejdaaaaaaa

Umgänge !! :)

Hejhej.
Ska snart dra mig mot Millan som ska ha avskedsumgänge. :) Det ska bli mysigt att ha alla töser omkring mig. :) Osså kommer det osaa THAI i min mun sen,, yummmmey ! Sen imorgon drar pärlan upp till saälen och blir där till typ april.. :( Kommer sakna henne. Wellwell får väl åka upp och hälsa på eller nått. Kyss påre och hoppas du får det skiiitkul där uppe. :) Älskar diiig ! <3


RSS 2.0