Det har ni, det va INTE fy skam. ;) fillib...

dsc01712 (MMS)

Det har ni, det va INTE fy skam, fillibaba! :) Halloumin kan det godaste på tallriken. ;P


Måndag och ny vecka..

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag, Måndag !

Såådär det min arbetsvecka ut, Smaskens vaad jag längtar!

Har tappat lusten på lite allt möjligt nu när man låg instängt och djävlig en hel vecka, måste få tillbaka livslusten känner jag, hojta till om ni vill hjälpa till, jag hittar på vaaad som helst! Nästan...haha

Jag är hos malin bengtsson, hon från torsb...

dsc01707 (MMS)

Jag är hos malin bengtsson, hon från torsby you know! ;)


Dunkadunkadunk !

Den här dagen har vart dryyyg, kände mig ganska pigg när jag gjorde mig ordning för jobbet men när jag väl kom dit så pumpa mitt hjärta säkert sjuttioelva slag i minuten. ASjobbigt! Men kunde inte göra så mycket åt det utan satte mig i kassan och log mot alla UNDERBARA kunder ;) haha. Nåväl vad är väl en bal på slottet?

Har nyss slängt i mig lite gulschsoppa och nu blir det soffhäng för hela slanten! Ha en bra Kväll ni där ute !

Nelly.com

Okej det här är inte okej, man vänder helt och håller på dynget när man är sjuk. Sen är den där jävla Nelly.com så jävla svår att hålla sig ifrån blir nog fan att lägga en beställning imorgon. Bränna några tusen kanske?? haha nja inte så mycket men lite iallafall :) haha

JUST BECAUSE I´M WORTH IT!



Nu är det nog så att jag inte kan motstå längre Lina ! ;)

tisdag !

Fyfaan alltså det här är inte kul, Jag hostar så jag gråter !! OCH Man blir så ruuskigt rastlös av att bara ligga i den här jäkla soffan och inte göra ett piss för att om man gör det så lackar svetten och man blir yr på en gång.. Jag VILL jobba, träffa folk, orka laga god mat, träna och stääda.. fy fan så det behövs.  Huwwaligen ! :)

Nu, back to desperate!

Sjuklingens esse !

Japp då va man officiellt jätte sjuk igen då.. Fan va drygt det är alltså! Huvudet känns som 20kg och kommer förmodligen spängas snart, min hals hostar jag snart upp och det rinner hav ur min näsa!! PLUS Nackspärr deluxe ! JAA när an är sjuk så får man klaga huuur mycket som helst !

Jag vill ha Mammas hemmagjorda köttbullar med pressad potatis och gräddsås och lingonsylt ! NU !

Lördag!

Succekväll, nej det kan man väl inte riktigt kalla det men
nya tag imorgon så får vi väl se hur den dagen ser ut !

Aaatchoooo ! :/

Njuter lite extra bara för att det är fint...

dsc01700 (MMS)

Njuter lite extra bara för att det är fint väder. :)


...

Inte fan känns det bättre, kan fortfarande inte som en vanlig människa! PUUHHHHH !

Juubileeum på ICA!

VILKEN DAG det har varit idag! ICA fyller 15 år och har jubileum nu ons, torsdag och fredag. Försäljning ute och och inne, massa tårtätande, kaffedrickande och ostsmakande kunder har vandrat onkring :) Man har kännt av att det har vart något extra, man fick knappt en lugn stund. :) Men det är välså det ska va !

STRECHNING!
Ja fan om jag kunde utan att tappa andan när jag drar för mycket! jag har knappt kunnat gå på jobbet, eller jo det har jag men det har sett ut som att något gjort något jag absolut inte gjort... med min behiind ! haha DVS att jag har en träningsverk som är från andra sidan jordkloten. Drygt som attans !

Borta katta idag också och fick från en de...

dsc01693 (MMS)

Borsta katta idag också och fick från en del mustascher, bara att Hojta till! Haha :)


Det doftar hallondricka!

Har vart en riktig slappdag idag på förmiddagen, men sen på kvällsningen så tänkte jag och Angelica ta en springtur runt eskiln.. ICKE då, det va ju fan tipspromenad. Trodde inte ens att den hade börjat än. toookigt, vi vände tvärt och drog och solade sen vart det en underbart skön promenix runt bort vid gamla norbergvägen och så kom vi fram vid flora. Det luktar så SJUUKT gott ute i naturen! Blir nog många fler sånna framöver! MUMMS ! :P

Förövrigt så känns det som att en stor del av denna dag har gått åt att stecha, men doktorn sa att Lillemor måste räta ut stjärten och då måste Lillemor göra det! Bannmiig ! :P

ROOMPAA !

Japp då har man fått sig en dos av Naprapaten. Hade tydligen ett lite kortare högerben så han masserade och knäckte använde lite laser och sen någon annan skum maskin, typ sugproppar som han fäste på högra röven sen börja det dra i muskeln. Kändes lite som att någron drog en kam jättehårt under huden mot muskeln. Skum känsla men det gick bra ! Är bokad på Torsdag också så vi får väl se om det blir bättre. Sen fick jag hemläxa, strecha rumpan vaarje dag. :) haha Bara att lyda då !

Undra flundra vad man ska hitta på nu då, Är ju faktiskt ledig en dag som denna. hooho ;)

ENDORFIIINER !

Vilket sjujääävla benpass det vart idag.. Eller vad säger du Karin? ;P Helt otroligt skönt! Det va ett bra tag sen jag kände sånt rus av endorfiner i kroppen. När vi hade kört slut på oss själva tog vi vårt pick och pack och åkte hem.. men när jag väl kom hem så kunde jag inte slappna av utan drog ett gäng stjärtöviningar till och en hel liga situps. haha.. Vafan har man ruset uppe så är det väl lika bra att utnyttja det.. :)

Imorgon bitti klockan 8.30 ska jag befinna mig hos Ryggdoktor Lars på stan ;P Har dock inga förväntingar alls, känner att det får väl gå som det går, han får väl klämma och trycka bäst fan han vill bara det försvinner ! BANNIMIG ! 

Godnatt på er för nu är det dags för bingen !

Eurovisionsongcontest!

FAN, vi som va så himla nära, låg på toppen i princip hel tiden och så kommer det där Azerbaijan och vinner hela skiten ! Not cool, inte när man redan låg och sög på pokalen! Kunde kommit tvåa men jävla Italien slog oss med EN poäng! Nääääväl det är väl bara att nöja sig för inget kan man göra!
Vi vann ju semifinalen iallafall ! ;) JAA! haha



Får väl ta ut min "ilska" imorgon. Sverige- Finland ! Vi kommer sooopa er under mattan. :) Lite kul att jag varken är intresserad av melodifestivaen eller hockey i vanliga fall men helt plötsligt blev det väldigt intressant! :P haha
Nu säger jag tack och godnatt för mig för imorgon väntat det jobb för pigan!

Tjingeling!

Fourtunecookie!

In dreams and in life, Anything is possible !


Ischiasnerv? SI-ledslåsning? WTF?

Tjoflöjt!

Den här vecka har inte vart den bästa. På Måndagmorgonen när jag skulle till jobbet så böjde jag mig ner och skulle rätta till skosnöret eller något och jag fick väärldens stöt/hugg i högra ryggen.. det gjorde apont.. Tänkte väl inte mer på det utan dagen på jobbet gick på som vanligt tills jag skulle huka mig ner och greja i hyllorna.. så fort jag satte mig ner och byxorna stramade till lite på höften så kom stöten igen.. Och så har det pågått nu hela tiden, ett hårt tryck eller om jag sträcker mig åt vänster sida på nått skumt sätt så kommer det igen! Det är nästan så jag tappar andan och blir gråtfärdig när det händer, vet inte vad jag ska ta mig till. Så idag på jobbet så snackade jag med mina arbetskollegor och bad om lite råd och så och fick förslag att ringa en Naprapat som tre av dom redan går eller har gått hos tidigare och det verkade som en bra ide så jag ringde och bokade tid, så nu ska Lillemor till en Ryggdoktor och kanske få lite ström i sig och kanske lite massage och se vafan det är som händer med mig! Många spekulationer har snurrat runt i mitt huvud.. Kan det va ischiasnerven? Bäckenledsslåsning? Eller är jag bara dum i huvudet? Nej det är jag inte... Tror jag ! haha

USCH för fel på kroppen ! USCH !


Skiter på det här och går och lägger mig och inväntar lediga morgondagen och hoppas på en bra dag! :) Förslag intagas gärna ? :P GODNATT !

Karin&Jagdag!

Den här dagen har vart jättelång känns det som, typ som tvååå dagar :) haha
Imorse (som förövrigt kändes som igår) åkte jag och Karin ut till Dagarn för att ligga på bryggan hela dagen och steka i det underbara vädret som skulle komma.. Trodde vi ja, vi hann ta fram dynorna och lägga oss ner i en halvtimme kanske sen kom det sjutton moln som inte ville försvinna men men det va skönt ändå för värme fanns det gott av :)

Klockan 4 mötte vi upp Magnus och Karins far vid arena och det blev ett riktigt svettigt rygg/bicepspass kan jag lova, kanske inte för att man tog i så mycket utan för att det va såå jääkla varmt där inne.. nästan olidligt.. Ohweell efter det vart det en sväng hem för matlaganing och duschning för att klockan 8 va det dags för personalmöte och fotografering :) Drygt att behöva sminka sig för bara några timmar men vill man va fiin så får man lida pin :D Sen drog vi hem till Karin och kollade på DH! En heldag med Karin kan man säga :) MYYYYYSIGT!

Premiäär!

Dåå har det officiella balkonhänget börjat. :) Slutade jobbet klockan 14, ställde mig utanför och inväntade Marina maruschka, när hon kom så bikade vi hem till mig, la ut filten på ballen och la oss och stekte fram till femsnåret sen drog pullan hem och jag började med maten. Smaskens fillibaskens va det!



Sen fastnade jag ute i mitt korsord tills jag kom att jag skulle bjuda över Karin för kortspel och kaffe, vips så va hon här och vi satt och spelade femhundra, liite nostalgi faktiskt. HELT JÄVLA UNDERBART har jag haft det idag. en perfekt dag helt enkelt :)



Imorgon klockan 10 ska jag stå reda utanför mig för då bär det av mot Dagarna för stek hela dagen låång ! Älskar verkligen det där huset och allt som har med det att göra :) Myyyspyys!

Nu vet jag dock inte om det här inlägget ens kommer synas för min blogg har tydligen blivit kraschad på nå vis.. Jävla Blogg.se !!!!!

Sommar i Dagarn !

Riktigt rosig om kinderna, sådär att det bränner lite. :)
Färska ananastärningar, lite Brie och BigBrother på den!
En härlig kväll men sällskap av dom där urgölliga skrällena :)




Igåår.. då va det 25årsfest i lekladan för Staffan the man. Vi grillade och spelade kubb, lekte lite i lekparken och hade ASTREVLIGT, många många skratt som förgyllde min kväll. :) Bilder kommer väl när Karin känner för att ladda upp alla 153 kort som togs.. :)
Och denna dag ska vi inte en tala om, eller jo det ska vi. haha. Otroligt skön dag det har varit, trots att jag vart bakis som fan. Vid tolvslaget så drog jag och Karin ut till Underbara Dagarna, vi grävde fram solstolarna, kladda på den där så kallade kokosoljan och la och ner och stekte.. och stekte.. OCH Stekte! ;) haha Jag avgudar solen!



Ett stycke Ingela och Tommy in action! :)



sjuuu...

Känner att jag skulle kunna sammanfatta kvällen med en sjujävla långt inlägg men jag nöjer mig med att säga att jag hade en jäkligt rolig kväll, och det tackar jag för ! Och jag tackar också för min godnatt. Godnatt ! ;)

KAATTSKRÄLLEE!

Godmorgon !

Sitter här i min kimono (Ja jag har en kimono, hahaa) och pimplar kaffe, så himla smaskens! Och har vi inte världen finaste väder elle? Synd bara att inte solen kommer till ballen för än typ halv 12, funderar på att ta en tripp ner på stan och uträtta några ärenden tills man kan lägga sig ner och steka. Om nu det håller i sig, Hoppas hoppas hoppas !

Och dessa två katten jag har på besök då.. det finns verkligen två helt olika sidor på dom. Igår när jag kom hem från jobbet är det första jag ser en spya på min soffa, INTE OK ! Jag skrek och vråla på dom i tron att dom skulle fatta att så gör man inte, haha Och vad tror ni jag vaknar av i morse, jo en gullig liten fis som kommer och trycker nyllet i fejjan på mig och typ säger - Lilleemooor skulle du kunna vaknaa nuuu ? ;P haha Ena stunden hatar man dom (dock bara i några minuter) Sen kan man inte låta bli att bli förälskad igen :) Its a twosido story!


En typiskt mysfredag! :)

dsc01667 (MMS)

En typiskt mysfredag! :)


Rasten börjar lida mot sitt slut! Det ogil...

dsc01663 (MMS)

Rasten börjar lida mot sitt slut! Det ogillas, men idag är en bättre dag och det är väl bara att slita sig från blaskorna och gå ner och jobba igen. :) men ikväll då, vad händer?


Gjorde världens godaste sallad idag. Den ä...

dsc01656 (MMS)

Gjorde världens godaste sallad idag. Den är så himla smaskig! Blir en din matlåda imorgon. ;) Imorgon innan jobbet ska jag få besök av två kissekatter för att husse inte mår så bra. Så det blir väl att gömma allt vad sladdar heter och finns, dom har haft en väldig tendens att gnaga på dom vilket resulterade i att min datorsladd (som blivit naggad på förut) inte ville hänga med längre idag. Men har man kontakter så har man, eller ska man säga trogna kunder som är guld värda och lagar åt lilla mig som inte är så elektrisk av mig. ;) haha Nej nu ska lillemor nanna kudden. Sov gott!


....

Tar ett ljupt andetag och hoppas på att få sova någolunda bra inatt..

Ett himelskt bad !

Dra mig baaklängs va skönt det va att bada, har inte gjort det på säkert en halvår.. Jag skrubbade och skubbade och skubbade och nu är jag ren och fin som en nykläckt bebis ;P haha Lyxade till det med lite citronvatten i vinglas också, kändes mycket godare då :) Fick i mig en riktigt fin middag också. JAAA !



Slänger in lite extra bilder från helgen som jag hitta i telefonen ;)
Jonas kom ju och hälsade på oss under kvällen också.. Han va saknad ! ;P




Kul att vakna till det har va fan. Nyss lå...

dsc01650 (MMS)

Kul att vakna till det har va fan. Nyss låg man och stekte på ballongen och nu är det snöstorm. I MAJ?! Vad hände liksom. Usch! Man får väl tänka positivt, man behöver inte få ågren för att man jobbar och det är fint väder. Haha Ha en din dag allihopa. :)


Slappslappslapp...

Jaha måndagen har snart gått förbi och det har verkligen vart en riktig slappdag. klev upp halv 8 för att åka med 9 tåget från örebro. Köpte finfrulle på pressbyrån och smaska på som fan på tåget :) När jag väl va hemma kände jag mig helt jävla slut som människa och har bara legat i soffan hela dagen.. typ.. :)  Vid typ 8 ikväll så drog jag och Karin och träna, men inte fan blev det npgon effektiv träning kan jag lova.. vi lalla runt som två nybörjare som Karin sa. haha jaja lite träning är bättre än ingen träning ;)

Imorgon blir det tillbaka till vardagen igen, 8-14 är passet. Känns lite tungt när man har vart ledig så länge, då kommer man in i ledigheten liksom och blir mycket svårare att komma in i jobbet igen och tycka att det är roligt och att man inte bara lallar runt och plockar med ingen lycka, haha

Sen funderar jag faktiskt på att på ett Pumppass till kvällen.. fast det får vi se.. Känner lite att jag måste ändra om min träning lite och köra mycket mer cardio för det händer liksom ingen på dom ställena som det SKA hända saker ;) haha Känner dock att mina armar har blivit mycket biffigare så det känns roligt ;)

Nu ropar biingen. BIING BIING !


Valborg!

jaha jag som troode att jag skulle få åka hem idag men nej dåå bussen kom inte så jag missade tåget! jääkla skit rå. En jäkla tur att jag är ledig imorgon säger jag bara. Puuuh!

Hur som haver så vart det en riktigt lyckad valborg, under hela dagen satt vi på gresmattan, bäddade upp en säng ute och la och och njöta , haha folk måste ha trott att vi va sjuuka. ohwell! Sen på kvällen vart det  en sjujävla fest i korridoren, ingen palla dra in till stan så det va en "hemmafest" istället och det va riktigt riktigt trevligt" :P



Nu ska vi glo ner oss och kolla på Bigbrother!

RSS 2.0