Sitter hemma hos malin och dricker himmels...

dsc01812 (MMS)

Sitter hemma hos malin och dricker himmelsk mojito. God damn vad god den var! Så nu Skiter jag i Bloggen och fortsätter dricka. ;)


Jag och bästa syster myser ner oss i soffa...

dsc01810 (MMS)

Jag och bästa syster myser ner oss i soffan och dippar allt möjligt och glor på en film. :) <3


OM jag njuter! Efter 2 och en halvtimmes s...

dsc01806 (MMS)

OM jag njuter! Efter 2 och en halvtimmes småkok sitter jag med en otroligt god middag framför mig. Mumms är det ändå jag kan säga!


Perfekt pasta, perfekt frida, snart en per...

dsc01801 (MMS)

Perfekt pasta, perfekt frida, snart en perfekt målad tavla. <3


Mysdagar !

Tja !

Jag är en slöhög känner jag, sover hur länge som helst, går och lägger mig hur sent som helst ! Oh well vad gör det om hundra år ? :) Ikväll kommer ett gäng pullor över till mig och vi ska busa till det lite och sen om vädret passar så blir det en tripp till Hamnkrogen :) Annars Lever vi ut hemma hos mig, vi har en tendens att kunna leva ut på alla sätt och vis, det gillas !

I tisdag vart det lite fördelsedagfirande för mig här på självaste Dalavägen, Jag fixa Gofika och mina tjejer kom hit och bjöd på sig själva + lite pressenter :) TACK ! Slutade med att Frida (som oftast brukar det) och Robyn sov kvar här och vi hade "pyjamasparty", haha vi stod och dansade ut i småtimmarna och snackade massa goja. :) Fridas otroliga övertalningsförmåga hjälpte oss att få kvar Robyn, hennes muta va, -Vi Bakar scones till dig och du får frukost på sängen med smothie och massa mums. Då va hon såld ! -Jag ska få scones! :) Haha sagt och gjort jag klev upp och bakade scones till mina tjejor på morgonen! Jag kan om jag vill ja ! :)










Jag myser ner mig med 2 underbara. :)

dsc01792 (MMS)

Jag myser ner mig med 2 underbara. :)


<3

Åhhh äntligen äntligen äntligen får man skrika
ur sig att en av mina bästa vänner ska få en liten bebis !
Så Glad för eran skull Lisette och Jimmy ! All lycka till er ♥





SKABB !

Japp, det va som jag trodde, Kattfan har skabb! Och inte fan va det billigt att behandla det...
Jävla skitohyyyra som ska komma och irritera! Grrrrr.....



Idag har jag inte gjort mer än jag behövt kan jag säga, slappslappslapp! :) Eftersom att bara Frida kunde komma på "Fika" igår så blir det en till fika imorgon, då kommer mina pullor till mig och vi ska fika maaassor och mysa ihop oss så mycket som det bara går, för det tycker jag om! Kärlek med mina underbara vänner ! Det gillar vi, ja det gör vi :)

Det blidde ju fint väder tillslut så det blir nog en tripp ut på ballen och bara njuta lite grann ! ♥

Vi har det bra med Mads Langer vi! :)

dsc01788 (MMS)

Vi har det bra med Mads Langer vi! :)


Semesester !

Nu har Lillemor tagit semester ! JAAAA det har hon och det gör hon med Friiida Vennsten. Myspysigt har vi det, dricker strawberry daiquiri och vin, mixar lite ni vet :) Och så småsnikar vi på Systrar i jeans.

MEN Imorgon då vaad händer en dag som imorgon, ja jag vet inte. You tell me ?!?



Den här bruuden är en pääärla ! ♥

Nu är det semester på riktigt! :)

dsc01786 (MMS)

Nu är det semester på riktigt! :)


23år!

Det är ingen vanlig dag, för det är MIN födelsedaaag ! Hurra hurra hurraaaaa !


En hel del !

Jag har haft lite fullt upp ja :) haha

Vart på Peace&Love med Bästa Frida och Pauline och fy "satan i gatan" vad roligt jag hade :) haha såg dock inte så många artister men det gjorde ABSOLUT ingenting, vi såg dom vi ville se (5stycken) och sen missade vi väl några också men vi hade så superkul vid campet så thats life!




Och förra Fredagen vart det äntligen av.. Tältningen på Storön i Dagarn som jag och Karin har snackat om att vi ska göra i flera år. haha Lisse, Jimmy, Karin, Magnus, Johan, Frida och jag tog vårt pick och pack och drog oss ut dit. FAN så mysigt jag hade det ! Småsaker som man måste ta sig tid till !!!




Imorgon bär det av till Rättvik och till Dalhalla för konsert. Melissa Horn står på schemat och kommer det bli awesome eller vaad ?? JAAA.. Jag Frida och Pauline tar en heldag med bästa Melissa. ;)

På Torsdag är det begraving.. jobbigt men det ska bli skönt ändå.. BästabästaBosse <3
En rolig sak är att min Mormor och Morfar och Bror kommer ner då så det ska bli kul att får träffa dom lite..  inte för att det kommer bli så mycket för jag jobbar hela helgen.. Vi får väl gör det bästa av tiden dom är här :) Synd bara att inte Papi kunde följa med, då hade vi varit fullbordade !

Sen sist med absolut inte minst så fyller jag år på Fredag, första födelsedagen jag kommer vakna upp och (veta att man kommer bli uppvaktad?) :) Underbart!

Justfan va ju på sommarfesten nu också.. haha




Nu är det nog dags för mig att nanna kudden om
jag ska hinna med allt imorgon innan vi åker :)





Mmm.....

dsc01768 (MMS)

Mmm.....


RSS 2.0