Vi har det bra. :)

dsc01765 (MMS)

Vi har det bra. :)


....

Konstig känsla i magen men det kanske inte är så konstigt med tanke på allt som händer.
Goda nyheter är iallafall att jag kanske får lite extra pengar framöver fråm mitt gamla jobba jag hade för typ 1½ år sedan så det va fan på tiden kan man ju säga! Möte imorgon på morgonen sen blir det full rulle hela dagen.. Jag och mamma ska röja ur våra grejer från Bosses vind och det kan nog ta sitt lilla tag.
Sen på eftermiddagen ska vi till skogskapellet för öppen kista... :/ Känns lite sissodär.

Sen är det nog god tid att börja packa inför veckan, Peace and Love står på schemat. Husvagnscamping står också på schemat. Det ska blir spännande och se hur allt kommer gå men jag håller tummarna för att vi ska slippa krångla och om det inte gör det så håller vi oss till mottot.. DET LÖSER SIG ! :)

Stekte ett GÄNG pannkakor (som traditionen säger att man ska göra) till frukost "buffén" under veckan också, det tog sitt lilla tag kan jag lova och inte fan va jag sugen på att käka en liga när jag va klar heller, but you got to EAT !




Va även upp en sväng till Karin och Magnus och spöade dom i ett parti 500, Vad trodde dom liksom :P


Sitter på balkongen med Frida och Karin lä...

dsc01754 (MMS)

Sitter på balkongen med Frida och Karin lämnade oss nyss. Det är bra med mys en sådan dag. <3


Bosse <3

Igår 10.10 lämnade han oss.
Den omtänksammaste personen jag vet.
Det känns så sjukt, konstigt, tomt, overkligt!
Bästa rara Bo Göran. Vila i Frid!
<3

Öreberoooh !

Heej !

Helgen har varit helt suuperb! Slutade jobba 17.00 i Fredags. Klockan 18.03 gick tåget till Örebro med Frida för att fira Lindaluring som fyllde 25 :) Vart rätt så lugnt den kvällen. Lördagen kom, vi åkte in till stan och strosade lite, jag hittade två jättesöta klännigar som vill komma till min garderob så då fick dom det tyckte jag. ;P Kvällens tema va hatt glasögon och mustasch så det va bara att göra sig ordning och invänta alla gäster. Blev en ASROLIG kväll med dans lite överallt i korridoren, en spontanutgång på nästan fyra ställen i stan, kvällsbad i en barnpool, och tältning i köket ! hahaha

TACK ! ;)





Ida har vart en riktigt skön dag också, klockan två hade jag tid för massage hos Ewa Sköld så jag traskade dit och jag fick mig en riktig omgång kan jag lova, vissa gånger gjorde det SKITONT när hon klämde på mig, speciellt mina axlar.. och i huvudet/nacken, GOD DAMN! Visste inte att man hade så mycket muskler i nacken som kunde göra så ont. Men gud i himelen det va skönt också, Nåväl hoppas att jag ska kunna sitta lite bättre i kassan imorgon när jag ska jobba :) Sen har jag pysslat på här hemma, gjort rent lite smycken, planterat lite blommor, vattnat blommor, fixat lite på min fotovägg, färgat ögonbryn och fräschat till porerna. haha Sen såhär på kvällskvosten vart det en film, No strings attached. Riktigt fin film, kan ju ha något med att Ashton Kutcher va med, vad vet jag liksom ;)







Nu är det dags för mig att sussa för det vankas jobb imorgon bitti! <3

Virrpanna !

Kul Jul i Lingonskogen. Kom till jobbet imorse klockan 10 för jag troode verkligen att ja skulle gå 10-17, går in och byter om och går sedan och kollar på schemat och inser att jag gå ju förfan 12-20 hahaha knasboll! Så Lillemor gick och frågade chiifen och hon fick börja lite tidigare och visst fick hon det! haha. Tokigt det kan bli, Så det vart en långdag för mig och det känns i skallen kan jag lova ! Skulle behöva gå och lägga mig typ nuu så man kanskeke skulle göra det för en gång skull :)

Imorgon kallar jobbet från 8-14, skönt när man eftermiddagen ledig, Så Jag ska få finbesök! :)

Myspyskväll ;)

Har haft älskade Friidolf på besök ikväll, vi avverkade 2 filmer.
The dilemma och The fuckers :) En trevligt kväll helt enkelt!

Imorgon klockan elva ska jag ha hunnit vart ner på stan och inhandlat hårfärg
för då kommer Karin till mig och det blir dags för lite skönhet för oss brudar!
Sen blir det husvagnsvisning, och vem vet en fika på stan kanske?!?

MÅSTE ringa och boka en massagetid också, Jag har ångest i ryggen
(som Linda på jobbet säger) haha odräglig känsla så den ska bört bört bört !


Våryran.

Hejsan.

Den här helgen vart ju inte som jag hade trott, I Fredags så ringde Mamma till mig och frågade hur jag jobbade i helgen och fråga lite hit och dit. Sen kom det fram att hon och Elin tänkte komma hit och hälsa på och då ville Mamma ha sovplats :) Visst fick hon det, Fredagskvällen kom, jag slutade jobbet 20.15 sen bar det av hem för att laga "lyx"middag till Mami och mig. Fläskfilé med färskpotatis, rostad paprika och en sjujävla god sås. Till efterrätt vart det glass och jordgubbar sen spelade vi kort på ballen ut på småtimmarna :) MYCKET trevligt. Så som ni hör va jag inte ut och svirade vilket jag dock hade velat men jag fick en bra kväll ändå :)
.



Idag är det lördag och jag har jobbat kväll idag med, Stängde dock inte med mitt superteam utan Karin lämnade oss vid tvåtiden för en akutvisit till västerås sjukhuset. Stackarn har haft så ont i magen! (Hoppas det blir bättre) :) Emma superkvinnan hoppade in istället och det gick då lika bra det :) Bikeade hem och när jag kom in genom dörren va maten fixad och förberedd, bara att sätta på potatisen och njuta. Det är man INTE bortskämd med kan jag ju lova.

PETTER spelar ju ikväll och JAA Lillemor hade jättegärna velat vart på bruks och slagit klackarna i taket men för en gång skull så tar hon det lungt när det väl händer något stort in the Town ! ;P haha MEEEN jag nöjer mig med ännu en kväll av mys med Mamma. För det är man ju inte bortskömd med heller :) <3


Sussar till sömn men två gullipluttar PÅ m...

dsc01720 (MMS)

Sussar till sömn men två gullipluttar PÅ mig! Det är kärlek det. <3


RSS 2.0