Buuuh!

Nuu ska jag gå ner i tvättstugan och lägga i en tvätt seeen gå upp och käka lite frulle och sen ska jag vandra ner på stan och gå på banken och sen så måste jag nog handla lite också... och jag måste säga att jag älskar de friska och mysiga vädret idag. :) men känner igen denne kyla om man säger så.. SNART är det vinter ! ! !

hahahaa önska mig lycka till med tvätten hörrö!

Byebye!

Höhööö

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

Jag skrattade några gånger när jag fick mina "svar":

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Nehe.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ja gör det.
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
okej vad ska ni göra då?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Aha okej.
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag måste veta ikväll?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hej vad gör du ?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Snacka om att det lukar höst ute.
8. Vad vill du höra mest av allt?
Är ju i sälen.
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
KAOS !!!!
10. Din romantiska replik?
förlåt...
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
nehe men nu vet du.

Mandarin!

Idag har vart nästan precis samma dag som igår. :) haha jobbat- kommit hem- börjar tvätta... gaah Men nu är sista maskinen klar och sen ska det få torka lite bara.. Smaskade nyss i mig en burk mandarinklyftor i burk och attttans vad gott det är. :D höhö

Min lägenhet är fullproppad med tvätt och då skojar jag inte, hela tvättstället är fullt och gardinstängerna och stolar och bord och fyyyfan men snart är det över.. har bara imorogn kvar :D Sen har jag rensat garderoben också, någon som är sugen på jeans och myströjor ? hör av er för jag vill itne ha dom! :)





Och nu sitter jag och kollar på DH med Frida och dricker ett glas vin och äter cheeseballs, är livet underbart eller??


have a nice.
Lillemor.



Popcooorn !

Nu har ja vart dålig igen! ackackack...

Vad har jag gjort.. Jo i Fredags så fyllde min älskade Karin år och hon hade abonerat Greenman så det blev massa Tacos och massa skratt och massa skojiga pressenter och jag hade jäätte roligt tills jag vart för full och va tvungen att åka hem, hahaha. Frida blev min sovkompis för kvällen som vanligt, lite oroande natt men det löste sig. :)









I Lördags så vart det en kväll i Kolpebo med bastning och badande i bubbelpoolen, skitmysigt va det.. ligga i poolen med ett glas vin i handen och kolla på stjärnorna liksom, hur härligt är inte det råå. :) Sen när klockan blev rut 12 så åkte vi in til stan och skulle inviga bakfickan och jag hade riiktigt kul där med, Ganska mycket små people så man kände inte igen så jätte många men det va roligt ändå.. dansade lite med diskaren och träffade många som jag inte hade träffat på jäääättelänge. :)
Denna kväll skulle också sluta med att Frida skulle sova hos mig MEEN jag hade glömt mina nycklar i kolpebo så vi fick inta Fridas lägenhet istället. :) haha

söndagen vart riktigt lugn med lite ostbollar och sen lite hitch. :) och idag är det måndag. och imorgon är det tisdag och då ryke katterna. :( det är både tråkigt och jävligt skönt för jag pallar inte allt hår längre. :)

OCH sen är det onsdag och då börjar GREYS ANATOMY ! ;D wiiiiiie då blir et häng hos Lisse med alla töser. :) längtar.

Nä nu ska jag gå ner och tvätta vidare...Usch jag hatar att tvätta och jag hatar min tvättstuga.... Graaaaaah !


Byebye babys!
Lillemor.




<3 <3 <3

Idag har jag haft myspysdag med korvstråganoff och polly och chirre och dirre och film med Lina och Samuel, vart Män som hatar kvinnor, och det va faktiskt riktigt bra, nu väntar vi bara på tvåan :)

Nä bedtime för min del nu kanske, jag får inte vända på dygnet för mycket för så blir det bara skit på torsdag när jag ska jobba förmiddag !



Jag längtar till nästa helg !!!!!

Peace
Lillemor

Bullerbulleibock, huuuur många horn står åpp?

äntligen hemma.. och jag stinker vitlök i munnen för jag har ätit jättegod tsatsiki ;) höhö

Det va ett tag sen jag skrev här nu känner jag, det jag har hållt på med ääär... hmmf. I fredags så vart den myspys och bastande i kolpebo och det är alltid lika trevligt att va där ute, sen vart det dickens med massa buggande med Frida :) Sen när det stängde så skulle vi gå hem tänkte vi, men icke då.. vart efterfest hos Lisse och Jimmy med en sovande Fredda och Lisette.. så Jimmy Frida och jag tog en repris i häng vid köksbordet.. lika trevligt varje gång. :) hehe vid 6 så höll vi på somna allaahopa så då traskade vi hem.. :D

Lördagen var vääldigt seg, men mysig med matlagning hos Bosse med mamma och Elin sen på kvällskvisten så tog jag mitt arse och gick till Robyn och Muffen som skulle ha lite partey, och jag kan säga att jag kom INTE igång på en gång.. Jag va riktigt jävla seg där till en början.. haha vid 9-10 kunde jag dricka som folk igen och då ordnade allt upp sig igen. ;) och sen måste jag säga så här att varje gång man är hos detta par så har man alltid så hiiimla roligt, Alltid ! dont know why men jag bryr mig inte, har man kul så ska man väl inte klaga. :) Vart greenman på kvällen och där va det inte mycket att hurra för till en början men sen efter ett tag så ba rullade det in folk och då vart det genast mycket roligare. :) hohoo
Tack så mycket för både fredagen och lördagen alla ni som va med. Jag hade skitakul!

Och som jag sa så va Mami och Syster här i helgen, Kanske inte spendrade så mycket tid med dom som jag borde ha gjort :) men men dom verkade inte lida så mycket. :)

Imorgon är det Fredag och jag ska jobba 15-23 och det är bajsmånga bställningar och det kommer säkert komma fler därefter, är faktiskt lite nervös för att det ska bli kaaos. Men men det är väl bara att ta detsom det kommer. :) Wish me good luck! Och kom och ät! höhöö

Nästa helg så fyller min Karin 20 barre och så blir det ferre på grerre med tarre.. :) och då kommer jag va så häääääär Glad. ;)



Nä det va väl det jag hade att säga, kanske ska gå och lägga mig snart, om jag inte ska sova bort hela dagen imorgon.. määähääää (9)


Hejdå
Lillemor.


.....

sliten dag, JA!

Men tack för igår och i förrgår jag hade skitkul. <3

Kändisar !

I väntan på bättre tider så kan jag ju berätta hur min dag har varit. ;) haha
Vaknade, stressade till jobbet, jobbade jobbade och jobbade och sedan ser jag att vi får finbesök.. Av The Hives :) Och det värsta va att jag blev nervös när dom kom.. brukar jag aldrig bli, dom har bara vart ordinary people i Fagersta liksom, men idag alltså jag vart nästan lite kändiskåt.. haha wierd ! ;) Så kan det bli..
Anyways, riktigt skänt att inte jobba kv'll idag för fyfan va segt det har vart att sitta där när det är tomt på folk.. usch !

Nä undra om man skulle dra ihop en kladdkaka kanske. ;)

Hejdaaaaaaaa
Lillemor

naaanaaanaaanaaanaaaaaaaa..

Hemmmaaaaaaaa..ahh....

Jobbade kväll idag, och det va inte en enda kotta där förutom 3 hotellgäster men dom räknas inte.. hoppas det blir mer imorgon när anonsen har kommit ut.. :)
Nu sitter jag med en kopp te i handen och kollar lite på reprisen av Roast på Berns försöker "varva" ner lite innan jag ska inta sängen.. :D
En stor och god frulle imorgon innan jobbet blir det iallafall..

Nattinatti
Lillemor

The HELG !

Dålig update, i know.. helgen har gått i högvarv kan jag ju säga...

I fredags så Lagade jag Lina Samuel och Emil Tacos och myste lite sen drog dom vidare och jag och Lina började göra oss klara för kvällen.. Sen kom Frida förbi och sen drog vi vidare till Millään, där var det massa folk och massa dryga diskutioner om allt från Hitler till Kosovo.. haha kan ni gissa vem som va där :) När klockan slog typ 12 så drog vi vidare till Dickens och där var det faktiskt överraskade mycket folk.. nog för att et va fredag och det är det ända stället som vad öppet.. Men men det var skojsigt där iallafall.. kvällen slutade inte där inte.. Jag hamnade på Miners av alla ställen, har aldrig vart där förut och jag kan nästan säga så här att det blev nog sista gången jag va där då med.. hehe

Lördagen var väldigt sliten till en början kan jag säga,.. Vi skulle ut till kolpebo och Grilla och basta och dricka och bara må bra och det kan jag lova att jag gjorde, Rikigt skönt att basta, det var för länge sen och det måste göras oftare tycker jag, tycker inte ni? ;) Samuels buddies och Lina Fia och jag var det, massa boystalk på verandan och tjejsnack i bastun.. Precis som det ska vara.. ;) efter ett tag så gav vi upp och började göra oss ordning för vi skull ein till gubben and shake some as! haha det vart bara jag och Fia som drog dit och fyyyfan va värdelöst det var, inge folk alls typ så vi besämde oss för att dra oss upp till dickens, och med i taxin fick vi med oss Ewe och Frida för lika tråkigt hade dom.. när vi kom till dickens så såg vi att det va inte så mycket folk där heller men men det va bara att gilla läget.. :) 50 meter hem liksom.. haha jaja gick hem när dom stängde och skönt var det att få sig lite extra sömn...

Söndagen, klev upp halv 3 och va riktigt utvilad men inte fan hjälpte det för huvudvärken. :) haha
Käkade tacotallrik till frulle och sen vart det baaara massa slapp... när klockan slog 7 så vart jag så fööörbannat sugen på Pizza så jag åt en i min ensamhet. haha smaskens var det. ;) sen begav jag mig till Maruschka och glodde lite film och myste. Dude vi måste höras av oftare.. ;) hoohooo

Och så idag, upp till jobbet som vanligt sen får jag reda på att alkoholtillståndet hade kommit så vipps så fick man andra arbetstider.. 3 dagar 9-16 sen 2 kvällan 15-23, och sen nästa vecka 2 dagar ohch 3 kvällar and so on.. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det, vill inte jobba kväll för man missar och förstör heeela dagen.. men men kan va skönt tt få liite sovmorgon ibland.. wellwell det är väl bara att leva med skiten. :)

Idag har jag städat the hole apartment också, riktigt skönt att komma hem till en städat lägenhet.. Aahh.. kom nästan nyss hem från Frida, Har kollat på Hancock och umgåtts (umgås= Pilla i Fridas hår) haha Jaa nu sitter jag här hemma iallafall, funtar på om jag ska gå och lägga mig i skaplig tid idag även fast jag inte ska upp tidigt.. Viiii får ser..

Ni får ha det så jiffla bra iallafall..
Det här är min bryschääää...



Och förövrigt så vill jag tillbaka till Peace and love..




HELL YEAAAAAH !


Peace out !
Lillemor.

Lite smått och gott. ;)



Gillar dena bilden ganska håårt !



Och den här med. ;) haha



Men inte den här typ.. hahaha trippelhaka till salu, sugen?

Imorgon är det fredag, jiiiiihaaaa, jag förstår inte hur veckorna bara kan springa iväg så fort som dom gör, Inte för att jag klagar men ändå, helgerna går ju tyvärr lika fort också.. Fick mig ett riktigt gott skratt efter jag hade vart hos Karin och vi va på väg ut till parkeringen.. Karin skulle säga något till magnus, och hon ba- Har du en.... FITTA (något upprörde henne hårt) Sen kopplade vi vad hon och vi brast ut i skratt. hahahaha kankse inte lät lika roligt som det va, men men vaad gör det. :) haha sitter här och fnissar för mig själv..

Btw. Karin vad står det här ?


:O kan det stå persienner ???

haha hejdå på er. ;)
Lillemor






Perkulatorn burned meeee......

Jaaa då har man jobbat idag med då. :D känner mig ganska slut faktiskt. Va nyss ner på tobakcentrum och handlade lite mjölk till mitt kaffe, Och detta är ingen vanlig kafferast utan det är första gången jag dricker kaffe hemma hos mig själv.:D haha AAAAAAAAAAAAAAAJ brände nyss sönder tungan.... Faaaaan då vad ont det gör, perkulatorkaffe verkar varmare än varnligt... Attans jäävla åhh vad det bränner......
Jaja det va min kafferast.. haha

Igår va en händelserik dag, jag och lina skulle ut och promenera och så ringde Fia och hon hängde på. Vart inte så värst mycket promenad men lite grann iallfall.. sen gick vi vidare hem till Lina och satte och och chillade lite på ballen och fick vääärsta super ide'n, att väldgästa Frida när hon hade slutat jobbet. Så vart det och det slutade med att dunken kom fram och vi hade en väldans nostalgisk och rolig kväll, skrattade väääldrigt mycket.. :D kom hem halv 2 typ och så skulle jag upp och jobba idag... Men men trevliga kvällar tackar jag definitivt inte nej till.. ;)

Snart så ska jag ialla fall ut och gå med Millan och då ska vi ut och gå också. :D haha så jävla härligt jue. ;)

Btw, lördagen va heeelt crazy, lite ångest faktiskt. MEEN jag hade roligt. ;)




Så hejdååå
Lillemor.

RSS 2.0