Så sanna ord !


"DEN SOM ALDRIG HAR TID ATT MOTIONERA,
KOMMER FÖRR ELLER SENARE VARA TVUNGEN ATT TA SIG TID FÖR ATT VARA SJUK"

Edward Stanley, EARL OF DERBY (1826-93)


SÅÅÅ SANT !

Min älskling. :)

Hejsan hoppsan !

Jag har har vart så trött i dag så det är inte sant, jobbade 8-14, handlade, cyklade hem, lagade hemma gjord Pizza som förööövrigt vart sviiiiingod, härligt matlåda imorgon, höhö Två koppar kaffe och sen bar det av till Arena för lite bodypump :) ritktigt skönt pass va det. Och nu sitter jag här med tända ljus i hela vardagsrummet och bara njuter.. ahh... älskar ljus det blir sån underbart myspyskänsla. <3 Lööööve it !
Åhåhåhh.. min Orkide är så frisk och vacker och fiin. haha jag kan inte fatta att det har hållt så bra. det har alltid funnits iallafall en blomma på den ! :) Jiiiihaaaaa nu har jag fyra blommor och typ 7-8 nya knoppar på väg.. iiiiiih.. Sen har det börja knoppat på en annan som har legat i lä ett bra tag.. jag tycker det är sååååå kul. :) hihi

SEEEN Får vi inte glömma att min
ÄLSKADE ÄLSKADE KARIN FYLLDE ÅR I LÖRDAGS !


Hon har ett hjärta av guld,
hon ger så mycket till andra
att det knappt blir kvar något till henne själv.
Hon finns alltid där och lyssnar alltid med
öppna öron på allt man har att säga och då
menar jag ALLT. haha
Hon har sina reaktioner och ger sina goda råd!
Karin har allt som krävs, She got the job !

DU är allt en vän ska va,
vill man ha bättre får man nog hitta på en ! <3
Nu är det dags för Lillemor att
sova sig lite för hon börjar halv 8
imorgon och hon måste få sina
skönhetssömn annas blire inge braa. :)

Nattinattti !  <3

FANFANFAN!!!

Börjar fundera på om det är KNÄ ARTROS jag har, läste lite om det och det är precis så jag känner...
så här står det-
Symptom:
Ledsmärta vid belastning (även vila ibland)
Stelhet, svullnad i ledKrepitationer (knarrningar)
Besvären utvecklas över en längre tid med stegvis ökande och ofta fluktuerande symtom
.

OCH det är så jag känner... FAN ska man behöva dras med det här hela livet då? :S NÄÄÄ så fan heller, bra att man kom igång med träningen nu för det ska tydligen va bra när man har det, mycket träning av lår och balanceövningar och cykling så det är väl bar att köra på då. NO TURNING BACK ! och så är det bara jag tänker inte bli en tant i kroppen när jag är 30 ! ALDRIG !

Imorgon ska jag följa med Frida till Köping för hon ska till tandläkaren oh jag är snäll som vanligt oh följer med. :) haha tror fan jag har följt med Frida på varje besök hon har haft :P vaaaad gör man inte för sina älsklingar ;)

Har vart en riktigt skön dag idag, fick sova ut idag meeen vaknade av att någon jävel bankar på dörren, min tanke är att det måste va någon av mina kompisar för annars bankar man inte så hårt... ICKE då jag kliver upp och kikar i hålet ( vilket jag alltid gör, haha ) och där står 2 tjejer/kvinnor/tanter, vad man nu vill kalla dom, och vill sälja rosor.. vafaaan ärehär??
Jag käkade lite frulle sen erbjöd jag Karin en promenix och sen iväg oh rösta och så vart det, en sväng till posten också och hämta ut mitt pakeeet med min underbart goda parfyym i :P jipppppey ! sen va jag och kollade på träningsskor på intersport och jag hittade faktiskt 2 par som verkade skitbra, så vi får väl se när lönen kommer vilka jag ska ta, för jag måste verkligen köpa ett par, behöver dock ett par Gåskor också men det får bli ett senare kapitell :) Sen va det bara att gå hem och slänga i sig ett liten mellanmål för det vankades Bodybump, och sen en promenad hem... "HÄÄÄÄÄRLIG" Träningsverk man har nu kan jag löööva !

Meen Bodycombat imorgon, dock inte så mycket ben övningar i det men men all träning är bra träning ! :)


Nu ska jag ge mig.
Slänger upp en bild på min underbara parfym så ni kan få sukta efter den lika mycket som jag gjorde innan jag fick den :)Kyss på er ! och GOOOODNATT !

Cruuuues !

Jiiiihaaa... Kryssning på tisdag med Angelica, Mamma, Elin, och kanske Björn plus kompis. :) Ska bli jättekul att komma iväg en sväng, va ganska länge sen jag va på kryssning nu.. inge bra inge bra.. :)

Tackde ja till att jobba min femte helg idag också.. va det bra kanske?? hmmf jag vet inte.. jag får massa pengar iallafall, oh det är inte fyskam :P

Vart sjuukt sugen på att gå på maskerd också, någon skrev på facebook att den skulle på maskeradoch då vart jag avis.. har dock aldrig vaart på en men det verkar skitkul. haha

Ähh känd einge sug att skriva kände jag nu..
Köss på er!

RSS 2.0