Kaffe freak..

Jag har blivit Kaffe freak, men bara på jobbet.. :S haha det är gött när man har en kaffemaskin,
jag menar det blir ju så enkelt då.. :D ingebra ingebra...

Ikväll åker jag till min sötaste för han fyller år på lördag :) , har du bytt lakan? ;) =$ haha

nä jag har inge mer att säga, ha det bra.

KYSS!

Btw, vad rekommenderar ni för bredband, ska skaffa mobilt men jag har ingen aning om vad
jag ska ha, och det måste ju va bra juee... :S Heeeeeeeeeeeeelp Me! ;)

ByeBye Lovers.!

EGYPTEN BILDER. :)





PoolBaren.. ;) hihi där satt man en hel del. :)


Hur go mat som hälst varje dag.. :) Buffe coh grejer..


<3


Minibananer. :D


Våran Lunch varje dag typ, man fick peka på vad man ville ha, sen gjorde han pizzan. :)


Arabparet. haha


Och här har vi ju självaste HAN!


Fin bild va ? Hihi


DELFINOS!


Här har vi min ragnar.. :)


Underbart va, ;D


Hohooo.. Pierres syster och mamma


Helen och Lillemor.


Så himla vackert!!!!!


Slutligen jag i sjaal, haha visst är jag snygg. :) haha

Om någon vill bjuda mig på en resa så tackar jag inte nej, baaara så ni vet.. :) haha
KYSS!!!  <3

Göra idag då? :)

Undra vad man ska hitta på idag då.. Hmf någon som har nått förslag?
Fundar på att leka lite med Marina kankse, Eller vad säger du? :)

Kaffe

Hohojaja...Sitter på jobbet och Dricker kaffe och har det mysigt, Hihi.
Klockan är tio och jag slutar om 5 timmar, jag vill hem nu, och jag vill ha internet på min dator, måste fixa det snart, annars kommer jag bli gäälen av att bara ha en dator hemma och att jag inte ska kunna använda den till någonting, hoho.
Fuck, Hatar det här med bensinpriser och priskrig och allt sådant skit, så krångligt jue.. :/ Man blir ju knäpp i huvudet.. hahaha, butbut bara leva med det. :)  

Snart  fyller min darling år, då ska han få paket, hihi han har ju redan fått sitt paket, när vi va i egypten så fick han ju en vattenpipa jue.. :) men va faaan.. han är ju mitt hjärta så vad gör man inte. <3



Jaja fylla på kaffemuggen och kollas lite på Roomservice då.:)
Puss å Kram

gaah.

åhhhhhhhhhhh, bajs, det stör mig! sorry!

What to ...

What to do, thats that,,,


Är på jobbet nu, men jag orkar verkligen inte det, vill hem och bara slappa och pilla med MIN dator.. :) Skitfin va den ju.. Jag är iaf jätte nöjd, sen om andra vill klaga på att jag köpt den på blocket så får dom väl göra det! :) Jag får väl skylla mig själv om den går sönder då..

Näää Hejdå! :)

:P

Datorn funkar prima! HA!

hohojaja..

Hej och hå.
Nu har jag fått träffa min älskling, :) så åkte ja ju till linköping med Mia i lördags och jaaag hittade ganska mkt fint faktiskt, palla inte radda upp allt med det va goda inköp iaf. :) åkte vid 9 och kom hem vid typ 17 så det blev en lång men trevlig dag. Sen när vi kom hem så va det bara att göra sig ordning för kvällen, blev en lyckad kväll med trevligt sällskap, typ FREDDAN :) haha jag lovade att jag skulle skriva om honom, så jag gör väl det. :) hihi han är en riktig stjärna den killen, som just ju är på väg till Bali och sedan vidare till australien och flev länder för att uppleva världen, han har ingen aning om när han kommer hem så det lär ju bli en riktig upplevelse.. :) synd bara att du blir borta så länge, fats det vet man ju aldrig, du kanske kommer krypande hem till sverige efter några veckor..haha hoppas det.. hoho nä men nog om det hoppas du får det kul iaf.. :)

Sitter på jobbet nu iaf, är helt slut i kroppen, vet inte varför men men så är det, hård helg kanske :)
Mamma och Elin är här och hälsar på lite nu, alltid lika trevligt med ren diskbänk.. hahahaha nääää ba skoja.. Så trevligt att ha er här. :)

Och nu är Frida i London i en vecka och Karin på Grand canaria i 2 veckor och Millan i Göteborg i 2 månader, usch då.. men men kul för dom iaf.. :)

Jaja over and out. Puss å Kyss !


Mitt hår!! :(




VARFÖR SKIPPTE JAG AV MITT HÅR!! :(

FYYYY FAN VAD JAG SAKNAR DET!!!!!

Det va bättre förr.. :(

Nusse idag ! :)

Heere we go again ! jobbjobbjobb, fast idag blir det en kort dag, ska ju åka till nusse idag,
så Frida ska ta 3 timmar av mig, från 12 -15, hon behöver ju timmar så jag va lite snäll. :) 

Hun bun i miss you, men snart får jag pussa på dig. <3 tihi

Skriver som alla andra, tänkte om ni som läser min blogg kunde säga vilka ni är, skulle va trevligt att veta, inte för att ni är så jätte många med kul ändå. :)

Kyss å Kyss !

Tihi besök är alltid roligt...

Lina och Samuel va här nyss ochhälsade på mig, ALLTID kul med lite besök *hint hint* haha 
Nä men snart får jag hem, och så är jag ledig imorgon, och dååå ska vi flickor leka med millan,, för hon lämnar oss i 2 månader jue.. :(

Nä nu måste jag fixa och stänga.. PUSS!!

Roliga tider det där.. ;)

Nu vill jag att det ska bli fredag, vill ni veta varför? haha ni har inge val, jag ska åka till min älskade Pierre och sen på lördag så ska jag och Mia till Linköping och shoppa ääsen av oss, ska bli väldans trevligt. :) sen på kvällen blir det avskedsparty för freddan har jag hört, det kommer bli tomt när inte han kommer va med på allt stohåj.. men men jag tror nog att han kommer ha det skönt när han är borta så, that´s life. :D

Hade ju pyjamasparty igår hos Lisse, det va ju kuligt, vi satt där i våra sidenpyjamasar och snacka skit, haha tyck att vi va dumma i huvudet men vi körde anden i glaset, funkade ju inte men jag tror det va för Lisse negativa attityd.. :) har ju alltid funka förut när man har kört det. :) hihi jag är en andefreak!! vi drack lite vin och läste våran framtid i en sanningsbok.. haah det va kul.. ;)
Sen vid typ halv 4 kankse då kommer samuel och Mattsson förbi, haha trodde inte ni skulle komma.. Det blev en glad men en trött överraskning, haha
Kommer säkert lite bilder från Lisse sen. Vi va så söta;)

Jaaaaaaaa just det, jag kankse kommer få en dator på måndag om jag har tur, Branko han är ju min stjärna, han har hjälpt mig med allting, så gulligt av honom tycker jag . :) TACK!

Fick min lönespec typ nyss, så nu är jag glad :) hihi

Byebye ! :)

PyjamasParty! :)

Byebye nu ska jag på pyjamasparty om en timme.. :)

Kyss !

Kasta GRIS.

Ja ni, vart ska man börja, igår på kvällen satt jag Frida, Lisse, Lina och Samuel hemma hos Lina och spelade kasta gris och spelade kort hade jätte trevligt, snackade skit och bara va vi. :) sen vid typ 12 så blev det att vi skulle dra till Samuel L och dricka sig lite vin, så han kom och hämtade oss. När vi kom fram så stod det en Mattsson utanför och vänta.  Sen gick vi upp och och börja dricka sig lite. :) hihi det slutade med att vi kom hem typ 05.00 på morgon, men det vare väärt. :)
Men inte fan fick jag sova när jag kom hem inte, alla messade, alla ringde, alla ville nog inte att jag skulle sova,, då vart jag lite smått irriterad. haha

Nog om det, ikväll blir det PyjamasParty med flickorna. :D
Och på fredag åker jag till min lilla Hunbun. älskarjudige <3

Have it nice!
litlemotherfucker...

Tiden går...

Shiet vad tiden har gått, klockan va nyss 9.00 och jag skulle öppna, och nu är klockan halv 2 lixom.. hoho snart får jag gå hem.. :)

Tack alla gummor för en trevlig fredag förresten, Va på lite förferre hos fredrik som hade fyllt år. :) skit kul hade jag, vi dansade och va allmänt störda.. :) haha sedan drog vi oss vidare till greenman och då va det typ tomt på folk.. men med rätt sällskap blir ingenting tråkigt. Eller vad säger ni tjejor? :)





Jag kommer seriöst inte ihåg den bilden.. :S haha men det ser ut som att jag hade det roligt iaf. haha

JAG SAKNAR PIERRE! <3


Heeeeeeeeeeeeeeeeelg! :)

Sista dagen på veckan, Sköööönt, nog för att jag ska jobba på söndag, men det är ändå helg.. :) hihi och ikväll blir det party med flickorna, ska bli roligt, pohanna kommer och hälsar på också.. :) 
Jobbar idag, mina potentiella nya chefer kommer idag och ska va med på dagen och kika hur vi gör och så.. :) ska bli intresant. :) sen vid halv 3 kommer Frida ut hit så ska vi gå hem och fixa sig lite granna. :) och handla lite granna.. :) hihi

Puss å Kyss! <3

BAJSFRIDA DÅ!

FRIDA är jobbig, hon tvingar kvar mig på jobbet, bara för att hon inte vill va själv.. BAJSFRIDA DÅ!!!!! :D

tröjan!!



Visst va den fin.. :)

Godmorgon folket! :)

I tisdags så va Millan Frida Lisse Lina och jag i avesta och shoppade lite, fyndade ett par skitfina skor/stövlar. :D sen ett par byxor för 79.50  jag kan fynda jag .:) hehe sen köpte jag 2 orginella linnen, en mössa, hårsnoddar, padds. Sen när vi va klara i Avesta, då drog vi till Västerås, dock bara jag Millan och Lisse, där köpte jag en tröja, Skitfin är den. Köpte säkert nå mer, men just ju kommer ja inte ihåg riktigt allt. :) haha Det blev iaf en trevlig tur runt västmanland. :)  sen när vi kom hem va inte kvällen slut inte,, då promenerade Jag Lisse Frida Lina Millan och Samuel en sväng runt Fagersta. :D

Va på bio i Västerås igår med Karin, Frida, och Lisse på eagle eye, den va skit bra tyckte jag,
riktigt spännande hela tiden .. :) Den ska ni se tycker jag !
Nu höll jag på glömma berömma Lisse, Hon städade hemma hos igår också.. :)
tack gumman, kom fler gånger.. hehe

Jaá och nu sitter man på jobbet igen efter 2 underbara lediga dagar. butbut what to do. :)

Haaaat, Kyss !

Doktorn, vad har jag för fel?

Jobb idag med då..

Ska ringa doktorn snart för jag är störd, jag får stötar i vänstra axeln och ibland får jag skit ont i ryggen och under armen när jag andas. :S fuck då!! orka det !!



Melissa Horn (& Lars Winnerbäck) - Som jag hade dig förut.

bläk.. :(

Jag säger som Frida -Nämen sipåfan, vad tiden har gått, haha klockan är redan 7 lixom .. 
nu är jag verkligen uttråkad, jag vill heeeeem.  

jag får jätte ont i ryggen när jag andas.. :( vad kan det vara.?? :S

KYSSSSSSSS !

Ännu en svidande Söndag ! 12 Timmar !

hihi jag jobbar, :) Och jag lyssnar på Melissa Horn, riktigt duktig är hon, jag måste ta och rycka upp mig när det gäller musik nu, fan jag hänger efter som attans juee, Lisse uppdaterar mig om vad som är bra. hahah nä men seriöst jag håller på leta en dator nu, så när jag har hittar min kärlek så blir jag back in the shiit!

Usch vad jag fryser, det är jämt så kallt här på jobbet. :( Brrrr.....

Igår,, haha ja, eller jag kanske ska börja med i fredags... så här va det att Robyn och Frida kom till mig, ingen aning om jag vad klockan va men det va ung iaf.. :) vi började pimpla Vin, i väntan på att alla andra skulle komma.  sen vet jag inte vad som hände men min lägenhet va full med folk.. :) hah kul va det iaf.. efter lite förferre så gick vi ner till dickens och röjde.. haha eller inte, jag kommer inte ihåg vad jag gjorde där inne men vad jag kommer ihåg dagen efter då hade jag roligt iaf..
Sen gick jag och Frida hem för hon mådde itne så bra :) hehe jag va väl hemma vid 2 kanske, gick och la mig på en gång.. mem men icke att jag fick sova inte.. :) när klockan va 2,24 så ringde lisse och millan och TERRADE mig i typ en halvtimme efter det, för att dom skulle ha sin alkohol... Gahh sen när lisse kom upp så skulle hon va kvar och dryga men icke det fick hon inte jag puttade ut henne och gick och la mig igen.. :) 

Seeeen 08,45 ringer Frida och behöver hjälp ( hennes första dag på mitt jobb) och hon terrade mig fram till typ halv 12 sen va jag väl tvungen att gå upp, för då hade lisse vaknat och skulle va pigg hos mig.. haha Sen efter många om och men så gick jag och li´z ner på stan och handlade chirre och dipp och massa gott, sen gick vi och käkade PIZZA haha flöötdag eller vad, sen gick vi hem till Lisse och kollade på Skruva den som beckham.. haha så dåligt bra film.. hohoho

Sen blev klockan halv 9 och Frida hade stängt affären och jag gick hem och duschade och gjorde mig ordning för denna kväll som skulle bli på grennman . :) satt och myste hemma hos Lisse med Robyn, Frida och jag och så Lisse då så klart. När klockan slog 12 så stod taxi utanför för trippen till greenman, när man kom in så va det jävligt lite folk och jag va typ nykter, hade bara druckit ett glas vin , men kvällen blev lyckad ändå. haha sen när det va slut och vi stod utanför och vänta på taxi, då kissade Robyn på sig själv och på sin halsduk, hahahaaaha och en pissabagare fick piss i sitt ansikte och han bara garva.. så ugly.. haha klockren taxifärd hem med KENT :) your the best.. :)
And thats my weekend, how what yours?? :)

Måste bara tycka lite synd om Karin som mår så dåligt. <3 Loveyoudarl !

Hörs sen KYSS !

what´s upppp ! ?

GODMORGON SVERIGE!!!
Haha precis när jag skrev det så sa dom det på mixmegapol. :) haha det va ju lite roligt.
Ännu en dag på jobbet, men nu är det helg. :) Dagen kommer säkert gå skitsakta bara för det. :) hoho

Nä nu är jag lyckliga igen, va hem till Bosse igår och skulle leta efter min dosa till tv:n eftersom att han har slarvat bort den, han vet aldirg vart han lägger grejorna, ja sen när han skulle skjutsa hem mig efter allt letande, så satt jag och kollade på handsfacket, öppnade och kollade och SÅKLART så låg den ju där, ända stället vi inte kollade på.. haha så nu kan jag kolla på tv igen. :D "HAPPYFACE*"
 
Jag vill ju dricka lite vin idag ju, men jag vet inte vad alla andra vill. Jag blir ju förvirrad.. :) haha nä men brudar, dricka sig lite idag ? och mysa sig lite imorgon med film och mat och mys. ???? :)

+25....

Om det är någon som ringer och nr börjar på +25 svara inte då! Kostar 160kr/min. Någon som har kommit på ett sätt att tjäna pengar. SPRID RUNT!!!!
Va bara tvungen, det är så pissigt att bli av med pengar på sånna sätt.. :) Jag är bara en God männsika.. :) hahaha.

Snart får jag gå hem, Bosse ringde nyss så jag ska få skjuts av honom hem. Snäll gubbe det där. :) haha

Peace out! :)

Ny chef kanske....

ja då kom men till jobbet och det är folk som håller på kolla på macken och förmodligen så kommer Dan sälja, eller hyra ut "macken" vilket kankse blir till det bättre, det vet man inte. Dom hade stora visioner iaf, så vi får väl se hur det blir i framtiden. :)
Hoppas att det inte blir för stora förändringar bara så man blir helt virrig.. Men men det blir då! :)

Nu måste man ju tycka synd om Frida, vi va och kollade på en lägenhet igår som hon tyckte om jättemkt, men när när ho skulle ringa och säga att hon skulle ta den, då va den redan såld.. :(  jag ska leta vidare åt dig gumms. :)

Back to work!  ByeBye :)


HJÄLP MIG ...

HJÄLP MIG hitta en Tv, jag dör! Jag har inget att göra om dagarna nu. hahah nä men det blir så jävla ensamt när man inte har något ljud alls... :) buhu.. jag kan itne lyssna på musik heller, man blir ju fan deprimenrad, Jag ska ha en dator också.. Fan stackars dom som bodde på den tiden när de inte fanns nå elektonik och ljud och grejor, FAN VA TRÅKIGT!!!!


Jävla piss då....

Jaha, det va ju skit kul, en bit av min framtand har gått av, nu tappade jag humöret som fan ! åhh..
Nu måste jag gå till tandläkaren och bli av med massa pengar, och när jag väl är där så kommer dom säkert hitta massa hål också, Jag kommer bli ruinerad........ FAN!!!!

ÅRKAA!!!!!!

<3

Jag och Pierre va hos mamma i helgen, åkte i fredags kom hem igår. det va trevligt att få träffa henne och Elin.
Elin va på pyjamasparty på fredagen, då vart jag avundsjuk, förstå va kul man hade på sånna där saker. Det måste vi styra tjejer. :) haha fan va kul det skulle va, dansa lite Limbo, äta gott och kolla på Ronja Rövardotter och dansa Disco, Visst låter det helt underbart.? :D

Sitter på jobbet nu och är sugen på något men jag vet inte vad, och det finns inget här som jag är sugen på heller.. Gaaah!  Jag tror jag är sugen på riktig mat, åhh va gott med fläskfilé och potatisragäng och vitvinssås och giganstisk sallad. :) haha fan va hungrig jag är! någon som inte har något att göra kan ju pallra sig till Thai och beställa en nr 5 till mig och komma hit? :) haha kul om någon skulle komma.. :D

Biljoner Pussar och Kyssar till Pierre som har vart min ängel i 2år och 3månader idag. <3 Älskar dig!

Vad är det för fel? :S

Jag vet inte vad det är med mig, börjar fundera på om det är nå seriösa fel på mig, jag kan inte kolla på ett idolavsnitt utan att börja gråta, jag får verkligen sitta och hålla mig nu när jag är på jobbet.. :S Och ni som känner mig vet att om vi sitter och kollar på, alltså vad som hälst nu på senaste tiden så kan tårarna bara börja rinna.., Jag har alltid vart känslig när det gäller tv och så men nu är det verkligen extremt.. vad är det för fel på mig?

Samma när det gäller att ta åt sig saker man inte borde ta åt sig för det bara är på skoj, Nej jag börjar Böla istället... :S


CP JAG!!!!

Trevlig Kväll. :)

Igår va Frida med mig på jobbet och skulle fortsätta att lära sig.. och det gick gallant, hon är en naturbegåvning. :) hihi när vi hade gjorde vårat pass så kom Camilla och tog över och vi tog e promenad upp på stan, haha hambuljale.  när vi kom upp på stan så stod vi utanför guld och silver och ska snart gå in, nä då ser man en hand vinka som en galning från valonens fönster, då är det Hanna S, Lisse, Lina och Andre. haha. Så vi gick in en sväng och blev kvar där i ett tag, med en Kaffe och en Te och 5 småkakor i maogen :) haha när vi väl kom där ifrån så gick vi till guld och silver och sen till smycka, smycka va bättre. :) hihi sen vart det bolaget, och sen ica och hämta ut mina sockor som min mormor hade skickat och stickat, haha fyndigt! ;D  Sen gick vi hem och åt mat! Vid 7 åkte vi till Hanna för en myskväll med Girlsen. Drack lite vin och blev lite lurig, tihi nä men skitkul hade vi, Vi spelade Våghals och bara prata gamla minnen och saker som bara vi pratar om . ;) hihi  Älskar er tjejer ni är så underbara!!! TACK!

Nu sitter jag på jobbet och är så bajs trött, skulle ju öppna idag, och jag somnade inte för än typ halv 2 kanske.... Suck säger jag bara, jag vill ba lägga mig på bordet och SOVA!!! Men men man får väl skylla sig själv. Tack för skjutsen hem Millan, vet inte om jag sa det. :)

Era bajskottar, kan ni inte vänta med att fika tills jag har slutat snällasnällasnälla. :) eller så kan ni lova att sitta kvar när jag kommer och va jätteglada och PIGGA och inte vilja gå därifrån.. ? :) haha
 
Btw, åker till mamma med min älskling imorgon, det ska bli trevligt tycker jag, få träffa Elin och så. :) Får väl se vad som bjuds på. :D


Have it Good ! Kyss !


RSS 2.0