PINSAMT !!

Okej det här vart ju pinsamt, jag skrev ju i den förra inlägget att ja bara hade druckit typ 1 cider på kortet, då ljög jag fick jag reda på nyss ! Det där kortet va taget när vi kom hem från norrköping och då va jag på pickalurven kan jag lova. :)  haha det hade ju jag ingen aning om. :/ haha 

Bloggtorka? haha

Nä, jag har vart ner till Mjölby och hälsat på, partayat och haft det bra helt enkelt, vi va ju till norrköping och kollade på Stone Antica http://www.myspace.com/stoneantica , det va en musiktävling oh dom vann. :) skitkul jue!  Vaknade upp på lördagen och hade massa blåmärken och jag hade lite ont överallt faktiskt, men jag har ingen aning hur det gick till, jag va ju ganska full men jag brukar ändå komma ihåg om jag har gjort illa mig. :S Well well, bara att leva med det. :)
Kan bjuda på en bild, tokigt nog ser jag heeeelt sliten ut fast jag bara hade druckit typ 1 cider. :)




Kollade på Slumdog Millionaire på vägen hem och jag måste säga att den va riktigt bra, rekommenderas definitivt :D
Jaha nu då, om man kankse ska göra något att äta ? hmmf.. vet inte om jag orkar, tar nog det lite senare. :)

Have it nice! Lillemor

Kiss sjuka vs Gympa.. det ni.. :)

Jag har fått Kiss sjukan eller nått tror jag, jag går på toa typ varje timme och då överdrier jag inte ens. :) haha
Jag är dum i huvudet har jag kommit på.. haha

Jaja idag har jag vart och fikat på vallonen med Lisse, Frida, Lina, Fia, Saga, Millan, Micklan, och så Håkan på ett hörn :) Ja ni grabbar, det va ett helt gäng ni skulle vart där ;) haha
Efter det så gick jag Frida och Lina hem till Fia och satt där och dega ett tag, sen kom vi på att vi va hungriga och då va det ju bara att pallra sig hem och laga sig lite mat, Spagetti and meatballs blev det. :D Sen gick jag till Frida och hade gympa.. haha vi är så störda, vi skulle egentligen ut och promenera men lisse va så seg på att komma så det vart försent, med jag och Frida deppar inte för det, vi lägger oss och gör armhävningar och situps och hoppar runt och gympar helt enkelt.. haha Störda ligan hon och jag eller vadååå ? :)

Åhhhh när det äntligen är över, när brorna inte syns till,
åhhhh.... när du gett dig över så faller jag tiillbaks dit du vill......
Fan va Melissa Horn är bra, HELT såld är jag !


Hihi godnatt mina vänner och sov så gott.
Lillemor

Jag känner mig konstig !! :(

Jag vet inte vad det är med mig, jag är yr och vimsig hela tiden, jag känner mig helt konstig. :S Vad är det för fel på mig ? :(

FIka i solen !

Nu blir det fika på stan med mina underbara väninnor i det underbara vädret. Hoppas dom har tagit ut utemöblerna :) det skulle va mysigt.. wellwell,

KYSS Lillemor.

Väfflor och Rent hus !

Fyyyfaaaaan vilken jääävla PALTKOMA jag har, jag Millan och Micklan har ätit våfflor som fääään, riktigt gott va det, men nu när jag tänker på ....väffla... Usch !
Nu sitter vi och kollar på Rent hus, alltså jag fattar verkligen inte hur man kan få det såå stökigt, Jag skulle hällre bo på gatan än att bo där, Usch på det med. :)




Bryschääään, snart ska vi hämta Frida på stolpen sen blir det Greys ! :)

Kram Lillemor.

MATBRÖD !! Mmmmmh... :)

Nu har jag bakat mina bröd. :) RIKTIGT GODA vart dom... chech it out !!!


Färdig efter första jäsningen ! :)             Klara för andra jäsningen ! Hohoo


Färdiga supergoda Bröd!             Sen vart det äggröra, tomat och nybakat brööd. :)



SER NI, jag kan om jag vill, snart kommer Millan och Micklan hit för vi ska göra våfflor. :) höhö

Glömde visa mitt och Frida mys igår till Desperate, hon hade någon skitgod Glass. :)



Och sen vart det lite Kaffe till också :)  alltid lika gott med Kaffe :)


Byebye Lillemor.


VÅFFELDAGEN !

Idag ska jag baka bröd,  frukostbröd, jag fattar inte varför man inte gör det oftare för, det är ju sååå gott och såå billigt. :)Anyway nu ska jag hoppa in i duschen och sen sa jag ner och handla grejer till bakningen. And tonight blir det VÅFFLOR på hög nivå.:) Gött götti gött göött!

Byebye babes.
Lillemor.

Onlyyy Yoooouu !!

Hit me baby one more time ! Yeeeaahh !
Nu har jag nyss ätit, det blev lasagne, smarrigt som fan men eftersom att jag va ganska lat idag så blev det en köpt, så jag blev inte riktigt mätt, men men är hjärnan lat får kroppen lida, haha  :)

Ikväll blir det kanske en promenix med Fridolf, men vi får väl se hur det blir med den saken. :) Desperate housewives blir det iallafall.

Idag har jag faktiskt vart duktig,  Frida ringde och väckte mig vid tio snåret tror jag, hon tyckte att jag skulle komma upp i tid. :D så jag gjorde mig ordning och sen gick jag till henne. Kollade lite på när hon städade sen bar det av ner på stan för att inhandla lite mat och grejer. Sen va jag så duktig att jag tog med mig alla papper som behövdes för att ansöka om bostadsbidrag så jag gick och fixade det med. :) Eftere det vart det en kort tripp till Fia, alltid lika trevligt. Sen bar det av hem till Frida igen för lite fika med hennes moster anna ( ni vet tulumamman ) och hennes barn :)

Ja men det va väl typ min dag.:)

Kyss och slisk ! Lillemor

SOLSKEEEEEN ! ;)

Min dildo funkar nu, eller jag har fått en ny, haha tänkte att ni ville veta det eftersom att ni va ju med från början, haha

Nu äter jag frulle och ska snart gå till Frida, för vi ska gå ner oh handla tillsammans. :) Sen är det så fint väder ute så då vill man ju vara ute. :)

HEJDÅÅÅÅÅ !!

Bokkväll ikväll då. :)

Kom hem från Frida för en stund sen, den där bruttan är riktigt trevlig hon. :) hehe
Så nu siter jag här med lite nattsnacks, dvs Sallad och knäckebröd. .:) gött som fän sirru ! Jag har blivit helt såld på avokado btw, det är så jävla gott, inte för att det är så mkt smak men det är väldigt god ändå. :) Here you go!




Sen lånade jag en bok av Frida också så nu ska jag försöka somna i tid om dagarna. :) Det vart Ego Girl, så vi får se vad jag tycker om den. Älskar ju carolina, hon är så bäst, så boken lär ju va detsamma:)
Seeen tog jag fram en tröja igår som jag hade glömt bort totalt, skit härlig färg också..




Well nu ska jag bara äta upp min goda sallad sen ska jag gå och lägga mig och läsa. :)

Byebye baby ! Lillemor.

Ångest på hög nivå!

Jag får ångest när jag kollar runt på olika frisösskolor, jag skulle såååå gärna vilja blir frisör, det är verkligen min stora DRÖM, men när jag tänker på vad jag ska göra, att kanska hålla olika föredrag och olika uppgifter inför massa folk, då får jag panik och skiter i att ens tänka på det för jag har sån hiiimla scenskräk så ni anar inte! jag har ingen aning om det är så eller om det bara är inlämningsuppgifter och sånt men det skrämmer skiten ur mig att bara tänka så, visst jag skulle kunna chansa och bara köra på, men tanken på att jag kanske blir tvungen att stå och prata inför en hel publik gör mig skäckslagen !!! Åhhhhhhhh jag hatar det här !!!!!!!!!!! :( Sen är det ju inte bara att söka, utan man måste ta lån på kankse 200 000:- om inte mer, och det ger ju en bara mer ångest !
USCHUSCHUSCH !


Ge mig styrka någon ! :(

Någon som har nå tips på en bra bok ?

Hejsan på er.
Jag kom typ nys hem från Frida, jag och mina brudar har setat och kollat på BECK eller Jag, Frida och Millan har det medans Karin har setat och pluggat engelska, Sen har jag och Frida druckit kaffe, gött som fän, har inte druckit kaffe på jättelänge känns det som.. ackackack. Ja iallafall så va det ju sista Beckfilmen som va nu, och jag måste säga att den va riktigt bra, lite oväntade scener för att va Beck men det är skitsamma, den va bra ändå. :)

Karin har redan gått och lagt sig och jag sitter här och inte alls är trött, jag fattar inte vad som har hänt med mig. Jag blir aldrig trött längre. :S eller jo det är klart jag blir trött men aldrig i normal tid och jag går ändå upp i hyffsad tid. :/ det är lite wierd tycker jag faktiskt! Kankse ska ta och köpa mig en bra bok, då brukar ju faktiskt sängen locka.. hmmf ja det ska jag nog göra. Någon som har nå tips på en bra Bok?  någon spännande och som man blit lite tagen av ? helst verklighetsbaserade? :)

Nu tror jag att jag ska ta och göra mig ordning för sägen iallafall såfår vi väl se vad som händer sen. :D

Kyss och Smek!

The one and only - Lillemor !!!

träningsverk !

Jag har träningsverk i halsen!!!!! :S Hur fan har man det?

Heeey Duude !!!!

Heeey Duude!
Haha det har blivit mitt nya ord. :D Nu sitter jag och kollar på hundcoachen, lite roligt faktiskt att man kan göra så små saker för att få hunden att bli bättre på saker... :)
Ikväll blir det Beck med tjejerna hos Frida, så det ska bli mysigt! det har vart väldigt mycket mys nu dom senaste dagarna men det tycker vi om. :D

Om jag kankse skulleta och hoppain i duschen kanske? orkar jag det.. hmmf, Joo vafaan, annars är man ju äcklig oh det vill man ju inte va.:) haha
jaja byebye babes. Lillemor.
 

Bilder från the girlsnight! :)


Jag ä inte den som är den!
    


Ikväll har jag och Frida mysit hos henne :) vi kollade på Robinsson som faktiskt verkar va bra. :) Sen vart det Jag vet vad du gjorde förra lördagen, ni vet det där nya programmet när dom hypnotiserar folk och grejer och det va ganska kul det med. Sen kom kultfilmen American pie 2 på och då vart det ju den med. :)
Dagsoch sova nu kankse. :)

NattiNatti! Lillemor.

Girls night out ! <3

Haha jag måste be om ursäkt för mitt förra inlägg, det blev lite fel som ni kankse fatta :D det va alltså synd att dom inte föjlde med.:D haha det kan bli så fel ibland. :D Jag hade iallafall jätte kul igår blev ju som sagt först hemma hos Frida med spel och massa tjejsnack, sen gick vi ner till apollo till Joel S och fortsatte där, lite kul att förfesta inne på ett rum, nostalgi, JA ! :) Sen drog vi till dickens men där tappade vi Frida som skulle hem och sova :/ men hon va väldigt duktig att hon stod emot och gick hem. :D Duktigt gjort. hehe Iallafall, en riktigt trevlig kväll vart det.

Sen imorse vaknade jag vid typ halv 10 av att Karin satt och pilla på datorn, haha sen vart det ju såklart att hon kom och la sig i sängen och somnade så vi sov en "liten" sväng  till, haha  sen vart det PIZZA beställning
när vi klev upp. :) såååååjävla gott. Vi kollade på Patrik 1,5 också, den va faktikst riktigt bra måste jag säga.

OCH NUUUUU är jag så jäävla sugen på DIPP och CHIPS ! Ge miiig Flöööööt !!

Butbut, lägger upp bilder sen dudes.

Byebye Lillemor !

DICKENS !

hej oh hå, nu är jag hemme efter en kväll med mina underbaraste, synd bara att lina frida oh lisse följde med ut men det va ändå kul inan vi drog ut. :( vi satt och spelade spel och bara mysade... :) nä nu äter jag makaroner och ska snart sova med Karin .. :)

så godnatt på er..

Lillemor.

Sovis hos Frida !

Hej mina älsklingar !
Kom hem för en stund sen från Frida, hon sov ju lägeneheten för första gången igår men hon vägade inte sova själv så  jag fick sova hos henne :D Igår så myste Jag Frida och Millan lite grann det va jätte trevligt..

Ikväll blir det ännu mer mys, fast mys med vin. :D OCH THAI med Karin :) jippie, sen skavi laga kladdkaka efteråt. :) hihi nu har hon lovat det.  hoho

Hat bra, Lillemor !

Städdag !

Jag har vart JÄTTEDUKTIG idag :) jag har städat hela lägenheten och sen har jag diskat och bytt sängkläder så nu känns det underbart att leva igen :D  Nu känner man verkligen att våren är här, så underbartvder så man håller på storknar. :) Nä nu ska jag gå till Lina en sväng.

Hat fint ! Lillemor.

Solen lyser himmlen är blå, vaa det är skönt att leeva då..... :D

Goddag min vänner.
Soler skiner och våren är här. Jippie !
Ja vad händer idag, hmmf ska kankse hjälpa Frida lite och plocka lite i lägeheten sen har jag nog inga andra planer faktiskt. Karin är här nu, hon hade massa håltimmar så hon kom hit, så nu sitter hon och pluggar matte. Måste säga att jag saknar det där med att plugga lite faktiskt, känns helt sjukt att säga det nu. Mest saknar jag nog att skriva, jag är ju en väldigt pysslig person, haha ibland brukar jag ta fram ett papper och bara skriva massa skit på, bara för att skriva. haha  Thats me babes !

Kisses for you !!! :)
Lillemor !

Ja men visst vart det bullar. :)

Det vart Bullbak för hela slanten, jättegoda, jättestora BULLAR. cirka sissodär 120 bullar skulle jag säga att det blev så om vi vill ta en fika så kom hem till mig. :) Blev lite kräm och mjölk och korvmacka innan och det satt som smoort. :)





Den sista bilden är Fridas kvällsmål.. haha Nacho Cheeze Dipp och gurka. :D

Nu sitter jag här med mina underbara vänner, Millan, Frida och Karin och kollar på Greys och myser med popcorn, vattenmelon och cola och dipp och chips och chilinötter och bara njuuter av att leva. :D hehe

Wellwell greys ropar på mig.
Puss Lillemor.

BULLBAK !

Goddag, lika underbart väder idag å. :) Man blir så glad..
Och vet ni vad jag ska göra nu ?? :) Baka bullar med Marinaa ! hehe hon kom nyss med
den briljanta iden och jag är itne den som är den liksom. :) haha visar bilder sen. )


Sen ikvll blir det myyyysy ! :) REUNION !!! Yeeeey . haha

Puss på er!
Lillemor.

Vad det kan bli fel.. :D

Jag och Frida, The clevour couple. haha Vi va i hennes lägenhet och vi satt och kollade på desperata fruarna sen tyckte Frida att bilden va lite suddig så vi kikade runt lite på inställningar och trodde att vi hade fixat problemet, Meeeeen nej bilden försvann och vi kunde inte kolla på tv igen, haha men det löser sig säkert imorgon. :)

KYSS OCH GODNATT!

Lillemor.

En riktigt braa dag ! :)

Hallååå!
Kom nyss in från en promenad med Svanteluuuring, :) Det är ju så underbart väder, man vill bara va ute hela tiden.
Va ju hos tandläkaren idag, och det gick hur bra som helst, men som jag har sagt förut så svider det ganska hårt i plånkan. :/ Efter jag hade vart där så gick jag till apoteket och brände lite mer pengar, haha men på behövliga saker, fick ett recept på munskölj som va lite starkare än det vanliga så jag ska slippa hål i framtiden  :)  Sen gick jag till konsum och handlade lite mat för dagen, det blev Tacos, Mumma!!

När jag hade inhandlat allt så träffade jag Fia, Saga och Lina utanför, så vi gick till vallonen och tog en fika. Alltid lika mysigt. :) Sen bar det av hemmåt för att laga till lite mat..




Riktigt gott va det, jag har inte ätit tacos på jag vet inte hur länge, men det är nog bra att man inte äter det så ofta för då skulle man nog lätt tröttna, och det vill man ju definitivt inte göra. :D

Nä vad ska man hitta på nu då? Jag vill ju va ute i det vackra vädret hela tiden ju, någon som vill promeneramed mig? :)


Byebye babes !
Lillemor.

Jag kommer inte klara av att leva mitt liv med dessa kostnader!

Finns det någon som vill bjussa på 900:- så tar jag gärna emot dom.
Fan det känns fan skit tungt att punga ut så mkt pengar på ett litet hål..
Gaah , ja jag vet jag är tjatig men jag kan inte släppa det.. :)

Nattinatti då..
Lillemor !

...


Grejs hit och dit!

Hejsan svejsan.
Kom nyss hem från Frida, har hjälp henne och måla lite. Ska nog dit ikväll också och fixa och dona lite för nu är det bara sånt kvar, hänga upp tavlor och och sopa golv och göra det mysigt. :D

Imorgon ska jag till tandläkaren, JAG VILL INTE !! Jag ska laga ett hål och det hålet kommer att kosta mig typ 900 spänn. :O man blir ju fan rånad, jag fattar inte grejen med att tandläkaren ska va såå förbannat dyrt! Usch!
Sen på Onsdag så kommer en liten Millan hem, yeeeey, då ska vi mysa hårt!! hehe

Snart ska jag gå ut med svante sen ska jag laga lite mat kankse. :)



KYSS !
Lillemor.

The weekend !

Lite uppdate från igår då, Jag,Lina och Fia va ju och bastade på apollogården och det va skönt som fan kan jag säga. :) sen när vi va klara så gick vi hem till mig där Frida mötte upp oss efter jobbet och började kvällen på riktigt. hehe jag hade en jättetrevlig kväll både hos mig och på greenman. Jag blev ganska dyngrak, om man säger så. :D iallafall, av det jag kommer ihåg så hade jag riktigt kul. haha :) Tack mina Gummor!

Idag har jag bara slappat, jag och Fia va ut på en liten promenad och sen följde jag med henne hem på en fika som varadei några timmar. hihi :) Och saga då är hon föör söt eller, titta liksom. :)



Sen nä jag kom hem så blev det en Pizzabeställning. :D och den satt så himla fint i maogen !



That's that, Peace out !
Lillemor.

Party!

Panik imorse eller vadå, Frida ringde och väckte mig vi halv 2 och då låg jag kvar i sängen och trodde att hon bara va halv 1, Då va det bara att rusa upp ur sängen oh springa ner på bolaget. :D haha

Förikväll blir det PARTY !! :D  så här ska jag se ut.... :D

'

Go oh gla, Kexchoklad!

Lillemor !

Yo Bro's ...

Yo Bro !

Måste bara säga att jag tycker det är jätte roligt att Anna (tulumamman.blogg.se) har skrivit med mig i hennes blogg. :)hoho tycker ni borde checka in den ! :D

Kom nyss hem från Lina, skulle egentligen till Dickens men jag pallade inte, haha Vi har setat och haft det mysigt och druckit lite vin. Dock har jag bara druckit ett glas typ, jag va inte alls sugen idag jag va liksom inte på det rätta moodet. :) hehe jag tar mitt imorgon istället. Jag och Fia och Lina ska basta och mysa lite sen ska vi hem till mig och röja saaatan, så kommer Fridolf sen när hon har slutar jobba också :) Jag hopaps verkligen på en trevligt kväll och det tvivlar jag inte en sekund på att jag inte kommer ha heller :D så Greenman watch out! haha
Sen en sak som inte jag fattar, så fort jag har vart hos Lina och Samuel ett tag så blir jag hugnrig, och det är bara när jag är där också. Wierd! :S jag har väl en god aptit om man säger så.. haha.  JAG VILL HA POPCORN! :)

Nu såg jag på mtv att det har kommit ut ett nytt program, nästan som The Hills men nu handlar det om Whitney! nu blev jag helt exalterad. Hohooo först avasnittet har redan kommit ut på mtv.se så byebye guys nu ska vi njuta !


Kyss och Slisk !

Lillemor.

Sushi blev inte min grej !!!

Min sushi upplevelse blev ju inte precis som jag hade tänkt,  vi hade gjort ordning allt, skurit upp allt och sen satte vi oss ner för att rulla sushin, när det väl va klart så skulle jag prova. Jag vågade inte stoppa in en hel så jag doppade sushin i soya/wasabi och bet av halva delen vilket bara va avokado, gurka och ris typ, men iallfall det gick väl ner, sen när jag skulle ta andra halvan som det va lax,crab sticks och ris på, så kan jag ju säga att det va ju inte den bästa upplevelsen jag har haft. Sen provade jag att stoppa in en hel i munnen men nää det är fan inte min grej alltså! haha Så tyvärr mina sushiälskade vänner, ta mig aldrig till en sushirestaurang! :) min föda för kvällen blev alltså gurka,avokado och Cola. :) haha Men en sak kan jag ju säga, det såg riktigt jäävla gott ut!

Checka liksom...




Sen måste jag säga så här....... MIN DILDO funkar inte!!!!!!!!!
Den går på men den durrar inte.. :/ FUCKFUCKFUCK !!! haha det låter som att jag är hur desperat som helst, att jag måste ha den NU, men så är det faktiskt inte, vill bara att det ska funka.. :( wellwell får vl ringa husmusen imorgon !



Godnatt minahjärtegull.
Lillemor !!!

SUSHI vs DILDO !!!

Fööööör att jag ska äta SUSHI ikväll, jag är lite nervös.. haha, jag har aldrig ätit det förut så det ska bli väldigt spännande. :) men jag är ganska skeptisk med, för jag gillar liksom inte lax som inte är stekt eller grillad eller kokt och då blev det bara rå kvar.. jaja man ska väl prova allt här i livet antar jag !

Mmmh sen va jag och hämtade min lilla leksam idag, men den vill inte funka :( jag som ville ha det lite trevligt ikväll.  hahahahaha, nä men det kanske är jag som inte sätter i batterierna rätt eller så funkar inte batterierna... det kan ju va så med faktiskt.  anyway here are they !! :)




Snart kommer Karin så jag måste göra min ordning, ITS SUSHI TIME!!!!

Byebye Lillemor.

FUCK DRUGS !!!!!

Måste bara säga så här!!! det går ett program på 3:an just nu som handlar om, -

Nicky Taylor undersöker debatten om cannabis. Den brittiska regeringen funderar på att omklassificera drogen, men undersökningar visar att unga människor är förvirrade över dess legala status samt vilka risker det innebär att använda drogen. Nicky försöker bilda sig en uppfattning om ämnet och avslöja sanningen om cannabis. Delar av programmet spelades in i Holland, där Nicky tog drogen som del i ett kontrollerat experiment för att se dess effekter - däribland hur hennes bilkörning påverkades av att köra drogpåverkad, opåverkad och med alkohol i blodet. Hon träffar även cannabisanvändare, samt följer med polisen i Amsterdam och Cambridgeshire på patrull och besöker Forensic Science Service, som jobbar med polisens tillslag av droger i England.

Jag vet inte vad jag ska säga, Jag hatar droger och kommer alltid att göra, USCH !!!

Sen förstår jag inte på min folk som säger att - men jag tar det inte ofta bara någon gång ibland, blablabla.. först är det en gång i månaden, sen är det 2 sen 3... oftast går det bara neråt..
Jag fattar inte hur vissa länder funderar på att leglisera sånt skit !


Jag har inge mer att säga, nu vart jag arg... det va inge bra inlägg det här.... wellwell...

Byebye Lillemor


GRATISBIO !!!



GRATISBIO is th shit..... !

Gå in och registrera dig - Samla poäng - få pressentkort överallt. :D En riktig KanonSida !

HÄR---> http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=51961


Kinarestaurant !

Nu har jag vart riktigt FET, jag har vart och käkat på Kina med Frida och Lisse. Jag kan säga så här att det kittla fint som fan i kistan :)  så jag kom nyss hem och nu sitter jag och zappar mellan Tyra banks show och Smallville.

Btw, fyyfan va kallt det är ute, helt crääääzy, så nu är jag helt frussen. :( buhu..
 nä jag har tyvärr inge mer att säga så bajs på er, så hörs vi senare.

Kiss&Hugs  Lillemor

What a day !

idag har jag vart överallt känns det som, vilket jag kanske inte riktigt har men det känns som det, haha jag va upp till försökringskassan och skule söka bostadsbidrag, ja så när jag kom dit och la fram alla papper så sa hon som satt där att nä tyvärr vikan inte behandla det här innan du vet om och hur mkt du får i a-kassa. Okej jag förstår det, MEN förra gången jag va därså sa dom att jag kunde kompletera det sen när jag vet, FUCK Försökringskassan !!!

Wellwell, när jag hade vart där gick jag förbi Frida en sväng i lägenheten, fan den är ju snart klar ju. :) i allafall så gick jag hem en sväng för jag skulle lämna Svante och dusha sen skulle jag komma tillbaka för Frida skulle va där hela kvällen :) haha.... Jag kom jag såg jag gick! haha hon skulle hem och äta. :) alla behöver väl mat i maggen! ;D

sånu sitter jag här hemma och är lika rastlös som alltid.. hohohooo

Kankse ska ta och laga lite mat. :)

Byebye Lillemor !



Lite Sreepy. :D



HÅRFÄRG!!!







Jag diggar min nya hårfärg as mkt, :) hihi Jag tycker det är jättefint när det skimrar i typ violett. :)

Höhö ville bara säga det, nu ska jag ut med Svante och sen ska jag sova hade jag tänkt.

Godnatt mina damer och herrar.

Lillemor.

Dattaraadaa!



Panerad fisk med mos och morötter, det vart min måltid idag. :) Riktigt gott!




Jag va ju och sola med Marina förut och det blev ju så tokigt. när jag rakade mina ben här om dagen så skar jag mig, ajjaj, men iallafall så va jag tvungen att sätta på ett plåster och som ni kanske förstår nu så glömde jag ta bort det innan jag solade, DUMMA MIG! så nu har jag ett plåstermärke, fränt va?  haaha...
haha snart är klockan 20.00 och det känns fan som att dagen bara har runnit iväg. ackackack..
Men jag har iaf va ute och rört på mig.:)

Butbut. nu ska jag hitta på nå roligt :)

KYSS PÅ ER!!! Lillemor

DeppDeppDepp!!!

Varför ska de va fint väder på förmiddagen och sen på eftermiddagen så blir det helt grått. :( Usch man blir så depp av dåligt väder.... Idag vill jag göra något, jag orkar inte bara sitta hemma och dö, någon som har något förslag, hör gärna av er. :)

jag har världens sötaste katt iknät.:) hihi helt underbar är hon, oh så himla gosig. Hon kommer och trycker sitt face mot mitt oh bara gojsar ner sig mellan datorn och mig, det  spela ingen roll att hon inte får plats, haha

Kolla bara....
:)


 

Peace out ! Lillemor.


Huuulahula... !

Detta får bli ett kort inlägg för jag är skit bakis, på ett konstigt sätt. :S
Iallafall igår så va jag hos Hanna och Frida på deras födelsedagsfest, det va riktigt trevligt, sen bara det av ut på krogen och där blev det minst lika roligt. :D jag sprang runt och vimlade med alla, och jag va sådär sköönt full så man bara mår bra. :D helt underbart. kvällen slutade kanske däremot inte så bra, men det kan det ju inte alltid göra heller. hehe

Snart måste jag röra på mitt feta arse och bada Svante (hunden) han ska nämnligen klippas imorgon.. :)

Sen, ett tack till Karin för att hon är så underbar !

Byebye! Lillemor

Mummmmmmmaa !!! :)

Nu sitter jag och äter fläskfile med ris och sallad, sviiingott. :)



Ska snart dra iväg till Lisse för att sedan åka till Hanna och Frida som fyller år, GRATTIS !!!
Så ni får väl höra bravader imorgon. :) hehe

Ha en underbarkväll. Lillemor

DIL*O !!!! ;)

Sådär, nu har jag städat och diskat och vart duktig. :) Gud va skönt det känns.
Hund och Kattvakt är jag också, tills imorgon. lite kul med sällskap,
Fick precis reda på att min lilla sexleksak har kommit. Jippeiii ! ska nog hämta den idag tror jag, hehe Så om jag inte svarar i telefonen så vet ni varför ;) Moahahahahaha..
Nä nu ska jag nog ta och fräsha till mig och sen gå ut med Svante.

Puss å Kram Lillemor

CHANGELING !! <3

Ojojoj vilken bra film jag har sett nu, en av dom bästa på väldigt länge. Changeling heter den och fyyyfan säger jag bara. Det är en sann historia och det handlar om en kvinna (Angelina Julie) och hennes kamp om att få tillaka hennes son som har blivit spårlöst försvunnen. Sjuukt bra film, rekomenderas VERKLIGEN!

Btw,hur vacker är hon inte?!? :)




Hahaha en till sak, Karin har fått finnar!! ni som känner henne vet att hon ALDRIG får finnar. Så här va det, vi satt i köket och så sa Karin till mig typ -kolla här, så pekade hon på hakan och kinden och sa att domhär måste jag få bort, sen så började jag undersöka hennes face efter fler finnar, och jag hittade ett par om man säger så. haha "nöjd" Sen såg jag en vid hennes mun och vid det tillfället så hog hon så man såg inte riktigt , då sa jag till henne - Le lite,, Eller neej blunda. hahahahaha, jag ville alltså att hon skulle blunda med munnen. Ojojoj vad det kan bli fel ibland! :) FinnKarin heter hon hädanefter.. Okej? :)

Ja som ni kanske har märkt så har jag och Karin har myspys ikväll, känns faktiskt skönt att sitta hemma och bara ta det lugnt på en fredag, vilket inte har hänt på ett tag. :/

Men imorgon blir det fest, men jag vet tyvärr inte vad jag ska göra, det finns två olika fester och jag vill till båda lika mycket... Gaah , Jag är kluven....!
Förretsen, har slagit mitt rekord på läsare igen, är uppe i 28 st, så nu är jag väldigt glad, Tackar så mkt! :)

Nä nu är det bedtime för mig!

Love Lillemor.




Hohoooohoo...

Godmorgon. :$ haha jag va trött idag. :)
Måste bara säga att jag blir så irriterad på folk som intefattar på sig saker på dotorn som är typ det enklaste , sen kan det ju bero på att det va min mamma och att hon inte är den mest tekniska personen. :) hehe

Men men nu ska jag käka lite och sen ska jag kankse ta en promenad? :)

Have it nice. Lillemor

En dag med mig!

Vaad har Lillemor gjort idag, hmmf, jo jag har ju som sagt vart och solat med Linbert och det va schööönt som fan. :) Men det värsta va ju att vi skulle ju sola på arena men nä det fick vi inte, när vi kom upp dit så hade dom stängt så vi fick pallra våra feta rövar till fagerstahallen istället, men vi fick ju oss en promenad iallafall så lite av fläsket kankse försvann. hahaha sen gick vi ner en sväng på stan och handlade lite.. och sen vidare hem till Lina för hon skulle bli klippt, av mig :O haha jag kan om jag vill. :D
Vart tyvärr pizza idag, fan det är inte bra att va lat.. :S Usch kroppen blir bara en fettklump till slut. haha men det kan va värt det ibland. :)
Efter vi hade slappat klart så gick vi ner till Fridas lägenhet där hon höll på måla taket i hallen, fan det kommer bli skitfint där tror jag.. tycker synd om frida btw, allt går inte som hon vill med The Apartment. Men det är väl charmen med det hela också.. hihi.

Ja och nu sitter jag här hemma och myser till NCIS. :) jag förstår inte på mig själv, jag har aldrig vart hemmakär någonsin men nu helt plötsligt så länktar jag hem hela tiden. Att bara sitta i soffan och kolla på tv och kika runt lite på nätet.. fan det är faktiskt riktigt FINT ! Käkar lite sallad från igår också, :D Vi lever i underbara tider mina vänner, haha


Förresten, kan någon trolla fran SOMMAREN till mig eller? Jag är så sjukt trött på vintern nu!!!! Please... :)
En riktigt sommarbild ska ni få bar för det...




Sov så gott mina vänner för det ska jag göra. :)
GODNATT / LILLEMOR


Fimpburk...

Här har vi då KARINS verk på kvälsskvisten, hahaha så dåligt gjort av henne. :) hahahaaaaa




Wellwell vaknade nyss av att Lina ringde och väckte mig och frågade om jag
vill med och sola. :) oh klaaart jag vill det. :) så haa detså bra så länge.

KYSS !!!

Trodde jag va lat men Nä et va jag inte!!

Hejsan svejsan,
Idag har jag vart riktigt lat, fyyyfänn, men jag har vart duktig också, jag har stilat till mitt CV
och så har jag ringt till facket och fixat allt med det sen har jag ringt till studievägledaren
på arbetsförmedlingen för att höra om hur jag kan göra för att bli frisör.
Vilket inte är så lätt, om man inte har penger det vill säga, hatar det här,
varför kan inte jag få bli helt ekonomiskt oberoende, Åhhh va skönt det skulle vara,
fast då skulle man ju egentligen inte behöva jobba. :S hmmf
har nog inte tänk igonom det här så bra, men hur som helst,
det jag vill bli är iaf FRISÖR, och om någon vill skänka yp 60 -70 000 till mig
så går jag faktikst med på det,, for reaal! :)

Fan nu när jag tänker efter så har jag itne vart så himla lat ändå, bara på förmiddagen,
jag gick ner och handlade mat också, sn lagade jag ju maten också,
nä fan jag har vart duktig idag. :)

Det här åt jag... :)



Nu sitter jag iallafall hemma med Karin. Vi har kollat på Greys Anatomy och mysigt
med varann, haha det lät helt fel, men ja whatever. :)
funderar på om man ska gå och lägga sig snart kanske, Karin ska ju upp till
Skolan imorgon och det är ju kankse inte så kul att gå lägga sig själv, såååå...
Jag joinar nog henne. :DHohoooo...

Kyss och slisk! <3




Nu är jag en ny människa! :)

Föööör att jag har vart i västerås idag med marrebarre, åkte vid 11 och kom hem vid typ halv 6 så det blev en heldag !
Jag köpte FEM jeans, en bolero och världens skönaste skjoorta, sen lite horfärg och smink och ett par skor haha jag är skitlycklig!  så nu har jag färgat håret och blivit en helt ny människa med mina nya kläder. :)

  

Det va allt förutom ett par av byxorna som jag har på mig som kostade 29:- Hahhaaaaa :P

Nu ska jag va lite social med Marina och kolla lite på televisionen. :)

Kyss på er alla!
Lillemooor!

V-ås shopping

Nu bär det av till västerås för lite shopping men Mariiinaa! ;)
Skor ska jag köpa iallafall. höhö nä nu måste jag skynda mig.

Hae it niiice.
Lillemor

Vistelsen i örebro! :D

Dååå va man hemma då, hohoo :)
Åkte ju till Örebro till Lisse och Jimmy igår för han skulle ha 30 årskalas.
Jag hade iallafall skitkul, kanske inte till en början men efterferren med
Frida och Jimmy under köksbordet va helt TOKIG! haha,
hitta en stördare person än han så ring mig. :D
Jag fick i alla fall inte sova mer än 2 timmar, jag och Frida fick trängas i en soffa
men det funkade väl det med, ellerhuuuur ! nä men nu orkar jag inte skriva nå mer,
det va bra folk, (förutom han som snodde mina pringles, höhö
Ingen rör mitt nattsnacks, det är fan heligt för mig, haha) och jag hade en väldigt trevlig
vistelse..

Nu ska jag pallra mig ner till OK och köpa snask, fyyyyyfäään va gott.

Kyss på er grabbar och tjejer.
byebye

RSS 2.0