NY SERVIIIIIIIIIIIIIIIS !

Hejheeeej !

Nu sitter jag här och kollar på Du är vad du äter och äter Potatis och purjolökssoppa med ostmacka iiiiiiiiiiiiiiiiiii mitt nya porslin och jag älskar det. Det är så fint. :) Ska nog köpa ett sett till imorgon,, om jag hinner. :) HOoohooooo..




Stooora                                          Småå


Muggelimuggs. :)




IN med det nya och UT med det gamla, Ällä hu äääree man sääeeäger??? ;P


Kyss på er ! <3





Tack!

Jiiiihaaaa. har fått änu mera jobb nu, har till och med fått ett litet "schema" hihi
jag måste faktiskt tacka Karin för denna chans.. hade inte hon vart min vän så
hade jag inte haft mitt extraknäck nu.. :) TACK KARIN <3



Min älskade vän i sitt bästa esse ! :) <3<3<3

Nattinatii på er.

Meeeeeraa JOooobb !!!

Nu har jag smaskat massa goda grejer.. Baguette med sallad ost och skagenröra och avokado och sen lite ölkorv och sen lite blodapelsin på det och sen en varm och god kopp TEE ! :) Mummmms..

Skulle ju egentligen börja min praktik på pickaboo idag, men jag fick ett fint samtal på morgon och då fick jag hoppa in och jobba på ICA istället. Skti kul att dom ringer så ofta till mig nu. :) Man tackar för det!! ;P SEEEN ick jag upp till Lars ( cheefen ) och hörde om sommarjobb och jag är KLART att jag ska få det sa han :) jippiekaeeeej ! Då va det klart och det känns heeelt underbart... sen om det går bra så kanman ju hoppas på en timanställning efter det..  höhö inga höga förväntningar meen man kan ju få hoppas.. :)

I helgen vart det massa sviring som vanligt. ;P I Fredags så kom Frida hem till mig och vi satt och drack vin och kollade på hockeyn sen kom lite extra besök och det blev ännu roligare.. kvällen slutade klockan 4 och gissa om frida sov kvar hos mig.. ?? :)

På lördagen va det fest hos Karin och Magnus för magnus fyllde 25 barre.. vi spelade spel och dansade finsk polka och "kycklingdansen" meeeeed flera. haha jag hade skitkul, denna kvällen slutade också runt 4 fast denna gång va det min tur att sova hos Frida.. hahaha


The birthdayboy !












Nananananananaaa, nananananananaa na na na naaanananananaaaaaaaaa!



Avslutar med det klcokrenaste, :)

Adjöss !

SCHHHHHHHHHHHH!!!!!!

Hej hej

Sitter nu och kollar på Teevee och väntar på att få gå till Hanna och fika sig lite grann .:)

Alla hjärtans dag då.. trodde att dagen skulle bli skittråkig. Men icke då, bliv uppringd av ICA och dom vill att jag skulle komma in och jobba några timmar och visst ville jag deet. :) 11-17. När jag hade slutat så va det i princip bara att byta om för sen hade jag en min date med Karin. Haha Vi åkte till Västerås på Bio, hade bokat biljetter till Wolfman.. Sjuukt mycket folk när vi kom in, det märktes ju att det va alla hjärtans dag iallafall. :) Jag hade i princip inga förväntningar på filmen alls.. och det va nog bra för det va inge bra.. hahahahaa

 

Något som dock va hyyyysteriskt kul va att när vi hade satt och så våra platser så kom det ett par och satte sig bredvid mig, creeepe kläder och verkade bara wierd.. men men dom satt där och det fick dom väl. :) Filmen börjar och ljudet va så fööörbannat högt och då lutade jag mig över mot Karin och viskade det – Guud va högt ljud det är och Karin fortsate med att svara – Ja verkligen det va samma när jag va på avatar... OCH däääär tog det stopp för killen brevid mig brister ut det högsta hyschandet jag nåågonsin har hört.. han vände på huvudet och kollade på mig och sen- SCHHHHHHHHHHHH.. Jag höll på DÖÖÖ. Jag och Karin kollar på varann och spärrar upp ögonen och kan inte tro det som nyss har hänt.. HAHAHAHAHAHA.. såååå KUL !

Skit på er och hoppas ni fick er ett gott skratt. :)

 

KYSS


Tokig tokig tookig!! :)

Heeej hej.

Klockan 13 idag va jag till Personalstrategerna som det så fint heter och hade ett såkallat möte om vad jag har gjort och vad jag ska göra och dom ska hjälpa mig med såå himla mycket och guuuuud va bra dom sk ava.. FYyyyyfaaan vad jag är trött på allt sånt JÄVLA skit rent ut sagt.. allting som dom säger till mig har jag hört huuuundrasjuttioelva gånger och sen att man ska dra sitt cv änn en gång till dom för att dom ska veta vad jag har gjort.. vem fan bryyyr sig och vad ska det hjälpa liksom, jag kan ju säga att mina förväntningar på dessa månader med dom är INTE höga.. USCH ! Att man ska bli runt skickad överjävlaallt.. FY på er !  Oj va aggresivt det blir.. haha Men som sagt så blir jag så trött på att dom tror att dom vet hur man ska göra när man själv vet bättre.. :S

Sen åkte jag till MArina och Adam för karl fyllde ju 23 barre idag.. så man blev bjuden på fläskfille och sen massa kaffe och fika. det va gött. :) Och GRATTIS än en gång !

Sen kommer morgondagen.. min tanke va ju att inte gå ut MEN ( det finns alltid ett men ) Sen kom jag ju på att Millan kommer ju föfään hem över helgen så det blir nog utgång ändå.. blir nog lugnt för jag är ju lite förkyld (Säger jag nu.. haha ) Men men thats it för today.

See yaa !


Onsdagen!

Denna dag har vart väldigt tråkig.. tycker inte om tråkiga dagar, Usch.. Meeen jag har fått lite gjort iallafall. Jag har stilat till mitt CV och personliga brev.. är väl inte riktigt klar med på good väg. :) Sen har jag vattnat mina blommor för man måste vattna dom.. annars vissnar dom ju, för er som inte visste.. hehe ;P

Druckit massa te med Carmolisdroppas i har jag också gjort och jag känner mig faktiskt myckert friskare idag så det känns sköönt. Kanske man kan gå ut på sator på fredag ( har ingen aning om vilka dom är men dom ska tydligen va bra, haha ) men vi får se.

Tack och adjö för idag. <3

Gamla face <3

Hejhej.

Sitter och kollar på Outsiders, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, troligt? patetiskt? hmmf..

En liten resume av helgen kanske.. :) I Fredags så gick jag hem till Karin och Magnus efter jobbet vid typ halv 9, Frida och Karin satt och gjorde ordning mat när jag klampade in..  kycklingsallad vart det och gyyd va gott det va, ;P Efter det så vart det en match av poker, Karin hade väl fått i sig några drinkar och blev ofokuserad på en gång. :) så först åkte hon ut.. sen vart det jag, ( förstår inte hur det gick tll faktiskt, jag har ju faktiskt vunnit flera gånger när jag har spelat i mjöölbyy och då har jag spelat med folk som kan spela. hehe jag la väl intemanken till kanske ;P ) men men inte långt efter mig åkte Mange ut och Frida tog hem vinsten på 40 kr.. :) inte för att hon har fått dom än men hon ska. :) haha Under spelet så hoppa Lisse och Lina in också.. men dom stannade inte så länge. efter massa prat så bestämde vi oss för att ta en match i Uno, fast det va inte vanligt Uno utan nå special som va skitkul. :) hur som haver så va det en jättetrevligt kväll.  så jag tackar för det. :)

I lördags och söndags så jobbade jag, det va min helg på Ica. :) Och jag tycker det är jättekul att jobba där. håller tummarns för att det kommer upp en tjänst till mig snart. ;P det skulle va GULD! :)
Dessutom nu när Arbetsförmedlingen ska krångla till det ännu mer för mig.. USCH säger ja bara. Blev kallad till ett möte imorse klockan 10 till några strateger.. jag förstår verkligen inte varför det finns sånna och jag förstår hellerinte varför det finns arbetsförmedlare... dom gör inte ett PISS enligt mig.. wellwell nu ska  jag söka massa jobb och så ska jag redovida varje fredag.. :S PATETISKA MÄNNISKOOOOOOR..


OCH Seeeeeen så har dom fuckat upp facebook också.. varför kan dom inte bara låta det va som det va.. gamla goa när ALLAS uppdateringar kom upp ( NEJDÅ JAG ÄR INTE BEROENDEEEEE ALLS..)


Ähh skit ner er så kanske det blir bättre. :)

HEjdaaaaaa.

Älskaälskaälskaälskaa! <3

Min älskade lägenhet. :)







Min fina 4 staplade Orkide med 28 nya skott som jag köpte idag fick va med också. :) Jiiihaaa


Ville bara visa att min lägenhet är den myyysigaste. :)

Paradiset är slut.. :(

Hoohoo.. Kom nyss hem från Karin, har setat bänkad framför Paradise Hotel. Riiiiikligt spännande var det, men nu är det över och jag tycker att det är jääätte tråkigt.. Folk har så många åsikter om detta program att det är si och att det är så men ni kan dra nått mörkt över er för jag tycker att det har vart ett rent nöje att följa det. ;P såååådeså. hoho

Övrigt denna dag så har jag inte gjort så mycket, va ner en sväng till Lisse, min lilla tusse som har legat på sjukan.. :( Skönt att du är hemma och att du mår bra iallafall, det är ju huvusaken. <3 Sen hade dom lagat vääärsta goda thaimaten som smakar preciiiiiis som när man köper det.. så då bestämde jag att jag skulle fanimig också göra det.. och sagt och gjort och det satt liiika fint som det brukar.. inge mer beställa inte. :)

imorgon så ska min gamla lägenhet besiktas, ska bli spännande, det är är liiiiiiiiiite drygt är ju att jag fortfarande har kvar min soffa och frys där.. haha håller mina tummar att jag får någon som hjälper mig att bära och köra iväg skiten innan han kommer... Är du FRIVILLIG?? ;P haha Eller om vi rent ut av vill köpa det? :O

Nä skitpåerochskitpåmig!

Hejdaaaa!

Chili is the store!

Hejsan hejsan mina vännerr. :)

Sitter i mitt mysiga vardagsrum och kollar på NCIS och ska väl kanske snart gå och läga mig.. meeen tänkte bara skriva några rader här först :)

Idag följde jag med Frida till Västerås för hon skulle till The Dentist så vi tog en sväng ut till Ikea och tog ett varv eller två och sen tog vi en köttbullslunch också. :) smarrigt vare. Inskaffade mig äntligen en rumsmatta, så nu måste jag bara försöka trycka ner dom upprullade kanterna. haha men det ska väl inte va så svårt. :) Vart en blomma också.. har inte riktigt bestämmt vart jag ska ställa den än men det hittar nog sin plats snart. ;P Va även in på CHILLI, den otroliga affären, det finns så himla mycket fint där, min soffa finns där också.. synnd bara att man inte va miljonär bara. :D haha

Helgen vart en händelserik helg.. I fredags efter jag hade jobbat klart så gick jag till Evelina för en trevligt kväll med Vin, cheesedodles, vindruvor och guitarhero. Sen vidare till järnvägskrogen trodde vi.. haha det är så patetiskt.. vi kom in och Evelina och Hanna skulle beställa men då får vi reda på att det tydigen va 22 där. PÅ EN PUB liksom, hur fan tänker man då??  då traskade vi vidare till greenman och hoppades på att få komma in där (där det va 25) och visst gjorde vi det.. Haha det är så komiskt. :) men men det slutade med en trevlig kväl iallafall. ;)

Lördagen bestod mest av massa slappande och ännu med slappande.. jag hade beställt en kväll med massa gott och film och bara massa mys med mig själv. HA ! trodde jag ja.. Frida ringer vid 22 - Ska vi dricka lite och sen kanske gå ut?? :O Jag sa då att nej jag har myst ner mig i soffan och ska inte ut.. men Frida har någon konstigt övertalningsförmåga så det slutade med att hon kom hit och jag öppnade vinflarran och vi började allsånga.. och sen vidare till Gubben..

Söndagen bestod av slapp i sängen med New moon och Frida, när klockan vlev typ 4 så klev vi upp, haha då va det kanske dags att kläpå sig och stila till sig lite.. men icke då, när Frida hade dragit så gick jag oh ka mig i soffan och giiiiiissa vad jag gjorde.. JAG SOMNADE.. Wellwell nu är jag utvilad iallafall.. så nu ska jag väl klara av min otroligt hektiskt vecka också.. haha skämt och sido..

Va hem till Magnus och Karin en sväng på kvällskvisten också, hjälpte dom att packa upp lite grejor innan Paradise, synd att folk inte kan måla väggar som man ska och bara målar en gång så man ser igenom allt.. men det där fixar ju ni på en pisskvart. ;) höhö det kommer nog bli skitbra när allt är klart. :D

Har tyvärr inga bilder att dela med sig, eftersom att jag aldrig tar nå kort för att jag inte äger någon kamera och alla andra är så sega på att ladda upp så kan det bli lite svårt. ;P Kanske kan bjuda på en gammal :O





Kyss påer och gooodnatt!


RSS 2.0