Craapaduud'l !

HOOLY CRAP, Jag är helt slut i skallen efter en HEL dags jobb! Började med att jag skulle gå 8-14.. Sen vart det 8-17 och sen 8-20, haha Vill man ha cash i slutet av månaden eller vill man. ;P

Inte nog med det, Det va typ Kaos hela dagen också, allt krascha och pajja, haha. För det första så var det svaaajnkallt imorse för att det blåste kalluft vid dörren fast det ska blåsa varmt, man satt typ och hacka tänder, såå KALLT va det haha. Seen sprack ett vattenrör så det spruta vatten överallt, sen sluta rullbanden gå i 2 av kassorna pga att vi hade satt 2 värmefläktar vid kassorna, det blev liksom lite to much in the Eluttag :P SEN Pajja Kassa 2 helt.... Deeen ville inte alls, Sen dödde uthyrningsapparaten. Ja som ni hör så har man haft fullt upp hela dagen, vilket dock har resulterat i att dagen har gått på bra :)

Nu ska Lillemor smälla i sig massa äpplen för att hon pallar inte laga någon mat. :P hihi

TYPISKT !!

Såå tyypiskt att man ska ta fel på tider.. Jag trodde hade bokat Pump senare ikväll men den hade redan börjat såg jag nu! SKIT DÅ!! Jag som va så peppad på att pumpa röven av mig, nåväl nu är det som det är. :)

Huuur som haver, det är är min Pappa ! Han är en stjärna :P


Till vänster.


Gulingen.


Andra från höger.


Gulingen.


Gulingen IGEN ! :)


Alltså hur fan såg dom ut?? :P hahaha kände att jag va
tvungen att skryta lite, för jag menar hur frän får man bli? ;) HA HA !
<3

AAAJ !

En kväll i December va jag ute och svirade lite vilket slutade i att jag vaknade upp dagen efter med 2 blånaglar, den ena klarade sig bra men den andra gick det åt helvete med som jag får sota för nu... en liten spricka blev en stor spricka vilket resluterade i att jag har en nagel som enbart sitter fast på kanterna och det gör APONT när jag kommer åt den! INTE COOLT !Filen rakt igenom :P haha

Disiplin, vad är det? :P


Disiplin, Disiplin, disiplin.. Det är någonting jag verkligen inte har.. Jag försöker va nyttig och skippa all jävla skit, inte stoppa i mig en godis och tänka det är ju bara en det gör inget, sen en timme senare.. så står jag där med en till godisbit i handen och då kan jag inte stå emot att stoppa den i käften ! HATAR DET... Äckelbeteende! Jag önskar jag hade samma hjärna som Karin, hon är så jävla stenhård och kan tacka nej till allting, Disiplinkvinnan nr1 :P haha Vafan ska man göra för att bli bättre?

Klockan är 13.00 och tänker nog faktiskt dra på mig kläderna och pallra mig till jobbet redan nu, dricka lite kaffe och slappa lite innan man börjar. :) Efter jobbet kör vi gymmet, samma visa som igår :)

Ha en trevligt Söndag !

Wooorking niiine too fiive !

Idag har Lillemor..

-Sprungit cirka sissdär 2,5km.
-Smiskat magen håårt som fan!
-Promenerat sissodär 1 mil.


Känns som att det räcker gott och väl för idag, jag kan va nöjd ! ;)

Imorgon blir det jobb 9-17 sen blir det nog en storstädning av min skitiga lägenhet! Har fortfarande inte riktigt fått tillbaka lusten av vardagen, känns apdrygt.. Men man får väl ta dag för dag :P

Har börjar fundilera på sommaren lite granna och jag har fan inga planer alls, känns ganska tråkigt.
Eller jo en halvplan är att dra ner och hälsa på bästa Mia och Jonte i Göteborg :) Men mer då!? Vad ska alla göra? Planera med mig ? Jag vet att det är ett bra tag kvar till sommarn men rätt vare är så sitter semersterschemat upp på jobbet och då måste man veta. :) haha jag vill vara FULLSPÄCKAD med massa skojsigt ju! :)

Jaja tiids nog..

PS. Jag saknar Sälen!


infektion inte ! ? !

Jaha första jobbdagen efter semestern avklarad och det känns lite bättre nu,
vardagen börjar krypa på sig sakta med säkert. :P haha

Till doktorn va jag ju också.. mm vad ska man säga... jag hatar när man kommer till sjukan och att man ska till en läkare som dom säger kan svenska men han egentligen inte kan det..

- Hej jag har tid hos doktorn nu..
- Okej du ska till mahabladabladoo (typ) han är utlänskt men pratar svenska. ( hon sa så )
- Okej :P

Lillemor sätter sig ner...
- Lilliemår !??

Lillemor går in i rummet och ska börja förklara och får till gensvar.
- jahabladabladobido joho..

Jag fattar inte ett skit av vad han säger till mig utan tillsist när jag hör LAB.. Okeeej nu ska jag till labbet oh lämnar rummet, tar blodprov och sedan får jag gå in igen..

-shoblado infektion inte ...

Lillemor förstår dåå att hon inte har någon infektion i kroppen och slutar lyssna..  haha

Nej men på allvar, Jag tycker det är jättejobbigt, för nu avstod jag från att förklara allting som har hänt och vart min kropp har vart igenom för att det känns inte som att han skulle förstå hälfen av vad jag sa, det va nästan som att prata med ett barn, man fick artikulera alla ord för att han skulle förstå, tycker det är jättebra att vi har massa läkare och han kunde säkert apmycket inom sitt yrke men när man hellre stannar hemma och väntar ut sjukdomen istället för att gå till doktorn och förklara sina fel och bli botad så känns det lite fel !?!?

Måste dra en story till..


För några år sedan (har dock fortfarande så) hade jag väldigt svårt att dra riktigt andetag och fick ofta stötar från axeln upp till örat och visste inte alls vad det kunde va, någon slagt ångest? Inte visste väl jag! Så jag tog mitt pick och pack och gick till doktorn...

Kommer in till doktorn. (som jag förstod liiite bättre än han idag)
- Vad har du för problem symptom ?
- Jo det är så här att jag har svårt att andas o.s.v ...
- Okej vi gå in och jag kolla och lyssna på di.
- Fiine.

Jag lägger mig på britsen och han lyssnar på allt jag har och hit och dit..
- ligg hör och VILA så kommer jag snart.. ( fick jag en attack? NEJ )

En kvart senare kommer han in igen..
- Di kan komma nu.. :S

Hur som haver så sitter han med en Receptlapp i handen och ger den till mig,..
-Du har panikångest, ta det här så blir du bra... :S

Jag kollar upp pillerna och inser att det är faktiskt starka tabletter han har givit mig.. Så jag skiter i att ta dom för jag hade fan inte panikångest. han kollar på mig i 2 minuter och kan då dra den slutsatsen.. Nej det går jag inte på. Vafan liskom!


OKEJ, Nu ska jag sluta spy galla och gå och nanna kudden !

Nu ger vi gärnet !

Första Pumppasset på aslänge avklarat, assköönt va det och jag kan nog säga med säkerhet att det kommer kännas i HELA kroppen imorgon. :P haha Tyvärr så tyckte jag mer än den som va tidigare, den här va PERFEKT tyckte jag, bra röj genom allt enligt mig och min kropp, men men man kan inte tycka om allt inte. ;) Mina efterlängtade gym gloves hade kommit så jag passade på att köpa dom idag med så nu ska mina handleder inte lida mer. :) det ska va skönt att gymma inte smärtsamt, eller vad säger ni ?Tog mig ur röven och beställde en tid hos doktorn idag också, kändes som att de behövdes efter alla min äckliga förkylningar hela jävla tiden. Nu är det dags att reda ut va som är fel, om det nu är något som är fel eller om det bara är jag som är knäpp i kroppen. ;D haha Det visar sig, det visar sig.

Nu ska jag smälla en skål med fil och müsli och slå på en film tror jag minsam. :)

Seer fan inte ?

HAHA ! Gjorde världens miss idag.. Bestämde mig för att ta en promenix ner på stan för jag orkade inte sitta hemma längre, på väg ner ringer jag Lisse och frågar vad hon har för sig, och tur som jag har så sitter hon och Hanna på Vallonen och fikar så då tänkte jag att jag kikar väl förbi hos dom då.. Öppna dörren kollar in, ser dom inte... går längre in och sticker in huvudet.. NEEJ dom är fan inte här.. vafan ?? Folket (halva vallonen va fullt) måste ha trott att jag va dum i huvudet.. ?!? Jag går ut och ringer Lisse och frågar vafan dom är någonstans, hon bara skrattar och säger - haha vi sitter ju rakt in du kan inte missa oss. hahahaha jag såg ingen jävel inte. Skämdes lite när jag gick in igen och insåg att dom satt ju förfan rakt in :P jaja man kan väl inte alltid ha ögonen med sig, elleeer ! :)


Craanky !

Usch, idag känns det verkligen att man har haft semester..
Tråkiga vardagen har kommit och det känns.
Dock har det bara gått 1 dag men det könns ändå vill jag lova.
Ensamheten kryper sig på hela tiden, det är fan inte okej !
Jag skulle kunna hitta på hur mycket som helst idag men jag känner ingen lust.. BUU !
THE SÄLEN TO LOVE

Jaha då va man hemma i det tråkiga vardagen igen då, känns lite ensamt att komma hem till en tom lägenhet efter att har umgåtts konstant med 10-11 pers. Meen man vänjer sig väl snart igen. :)

Jag säger bara VILKEN vecka vi har haft, jag har haft så extremt roligt med alla underbara människor som var med, det har vart lite bravader hit och dit men vad är inte en semester utan det? ;P hehe Full 6 dagar av 7, det tär lite på kroppen kan jag säga, lite halft mör i princip hela kroppen, tungan ska vi inte ens snacka om, öm och alkoholförgiftad kanske ? Verkade som att alla fick lite småsymptom så jag gissar på spriten, eller va det herpes Marina ? ;) hahaha lite spyor här och där, däckningar här och där, folk som snubbla på snön och ur taxibilar, pepps får damp pga sömnbrist haha plus en MASSA andra roligt saker..  resterande bilder, videosar kommer så snart som möjligt !I am Superjägerwoomeeeeen ! haha asroligt afterski !TYVÄRR TYVÄRR Och åter TYVÄRR så vart det bara 2 dagar i backen för min del, jag va så jäkla konstigt bakis de andra dagarna när alla va ute så då vart det slapp och spaning i teliastolarna. :P höhö

Stugan var förövrigt va skiiitmysig, värsta utsikten över hela Hundfjället.. mm det va VACKERT !
Och så tänker ni er skinande sol över fjället alla dagar utom 1 :P höhöhöJag tackar och bockar för en OTROLIGT SKÖN semester ! <3

Så frän dude :)

Jag diggar dig jag diggar dej jag digg digg diggar dig.
Jag digg diggelidiggdigg diggar dig så smått
Du riggar dej flott
Det diggar ja hot

Fan va du e sympatisk
Hej va du e kamratisk
Potatis gillar potatis gott gott gott

Jag diggar dej till 1000
Va har du för stoff i blusen?
Va mysig du e kring kusen
Maxat kaxat

Vi gillar samma stycken ju
Vi kör me identiska smycken ju
Har lika mycke tycken ju
Zoom bäng gloschaamadosch

Städernas gemenskap är klädernas gemenskap
Blajsan å blusen schysst till 1000

Städerna gör kläderna och kläderna gör killarna
Killarna och bruttorna allabadam på duttorna

Måndag tist onsda torsda alla dar e lika
Ska du gå me och fika?
Har du sagt de så

Freda lörda sönda stängt
Fan ja trodde dom hade förlängt
Give me all little kiss! dojnk dojnk!
Så va de tänkt

Hon e hon och han e han
och sällan blir dom så lika varann
som i klädernas gemenskap städernas gemenskap

Schysst salt skönt fränt maxat kaxat!

Diggar du diskoteket?
Säkert säkert .
Diggar du dans på bryggan?
öö nä

Tänder du på Clint Eastwood?
De händer de händer
Ser du va tv sänder?
öö blä

Schyssta prylar schyssta stilar super-duper schyssta bilar
Liksom i princip asså om ja säger liksom vet du
Liksom i princip asså om ja säger liksom vet du
Liksom i princip asså om ja säger liksom vet du
Liksom i princip asså om ja säger liksom vet du
Liksom liksom alltså alltså liksom alltså liksom alltså alltså alltså liksom liksom alltså liksom allabadam

Knickeleding på dicken
Boutiquen, boutiquen
Vilken bouticque?
Pop la Pic - a ringe ding ding

Jeansen e all righta?
För tajta för tajta
Var ska vi gå å najta?
Zoom bäng gloschamadosch

Inne e ute inne ute inne
Fläsket brinner inne
Ute inne allabadam

Jerusalem Methusalem och Hoola Bandoola Bandusalem
Rolling falling balling calling Stones i grammofons
10 years after Beatles å Heatles å Deatles
Eyes nose ears after 10 more years
Try to remember Kebjekase in November
Santana Black Sabbadi-Dabbadi Blood Sweat and Tears

Harrison och Barrison och Allice Wallis Cooperson
Södra bergens ballabalajk och lille Elton John
Garfunkel i bardunkel och Herbie Derbie Sherbie Mann Godawie Bowie Dylan
I fyllan och i villan

Tio i toppar, Fläsket hoppar, stoppar Mothers of Bäska Droppar
Jim jimini Cats och Steven Hendrix om varann

Elton John Lennon John Ringo Ringo Ringelidoj.
Hej John Fejom!
Alla balla hubba, oj, oj!

Föreläsning vs Packning

Denna dag denna dag, 9.45 står jag, Karin och Magnus förväntansfulla i arenahuset och väntar på att få sätta oss ner och få suga åt sig massa kunskap av Fredrik Carlsson.. och jag måste säga att det va faktiskt riktigt intressant man lärde sig en hel del och fick klarhet i en hel del saker också.. Som till ex, att om du äter bra och balanserad mat och inget snask i veckan så kan du moffa i 48 timmar efter det utan att lägga på dig massa men då måsta man ju va riktigt strikt och hålla sig borta från allt skit i veckan också... nää RIKTIGT intressant föreläsning, mm det tycker jag ! :)
Klara där va vi 15.00 ganska precis och då vart det en värbehövd solning och sen hem och äta och packa. Sitter fortfarande och grubblar över om jag har fått med mig allting.. jaaag vet.. jag kan bara inte släppa det.. jag menar big deal ?? JA för mig så är det tydligen det.. hahaha

Han är lite biff va. :)Kunde inte sluta stirra på hans muskler haha, Kom på mig själv ibland när han stod och prata att, hmmf vafan pratade han om, för mina ögon fastnade på hans armar.. eller vader.. det är så fashinerande att man kan bli så stor.. sen är det ju en annan sak om man tycker det är snyggt eller inte. :)OKEJ ! Nu är det så här att jag ska snart gå och lägga mig och efter det så blir det imorgon och drar vi, vi gör det.. SOM jag har längtat :) JAJAJA !

Ivriga Lillemor i farten!

SEEMEEESTEEER  !!!

Och nu nästsista dagen innan vi drar till underbara Sälen så har allting fixat sig med allt. :) JAAA. Söta raraa Carola hade en bräda som hon kom förbi med på jobbet idag och det va perfaaa. nu är jag glaa ! Och gooa Eva-lena fixa med boots förra veckan, Jag har dom bästa jobbarkompisarna. Jaa det har jag. :)
Ska nog börja organisera och planera och packa nu känner jag så jag får med mig allting och så allting blir siitbra, hur som haver så kommer det bli det ändå, Allt Allt Allt !

Har man tid och laga mat nu ??? Nää det tror jag inte. hihi

Imorgon förövrigt så ska jag hinna med en hel del känns det som,  Runt klockan 9 ringer klockan och av ljuva semesterljudet som dåååvar runt omkring mig och jag kliver upp med ett leende på läpparna :) För att klockan 10 ska jag Karn och Magnus befinna oss på Arena för en "heldag" med Fredrik Carlsson som är värstingkille på massa träningsgrejer :P haha efter det så blir det en sväng till tha BOLAG för att göra inköpen för hela veckan, kommer nog bli en del troo ja. Sen vidare för att förbättra brännan lite och SEEEN hem och packa färdigt allt. JAJAJAA !

Troor ni att vi kommer ha det braa ellää ?? ;P He He Hee...Sjuka priser.. Sjuuka !

Ja efter många om och men så kom jag iväg till tandläkaren inan sälen ändå, apniice. något mindre roligt va ju att räkningen gick på 1015 RIKSDALER !! Men blir ju fan ruinerad. Jaja nu är tanden i bra skick igen och jag kan åka till fjällen utan att behöva tänka mer på det. Sköönt !

Igår vart ju dagen inte riktig som man hade tänkt sig, jag och Karin hade planerat att vi skulle iväg och sola och simma och Karin skulle fixa simintyg till polisskolan och pass innan vi skulle börja jobba klockan 12, The date va planerad till klockan 9 men så ringer tokan på morgonkvisten och säger att fagerstahallen har stängt mellan 8-11.. vad är det för stil.. jaja då skulle vi fixa pass och sola iallafall.. troodde vi ja. hon ringer upp snarast igen och säger att polisstation har ju stängt.. Vafaan ! Då skulle vi bara sola va tanken men så blev det ju inte.. RingRing igen - Ska vi skita i solningen och dra och träna istället? haha ja och så blev det. Ett skönt axel/bröstpass blev det, sen en stor kopp kaffe innan slitandet skulle börja. haha :)Idag blev det tydligen ett dubbelpass för min del, sjuklingar behövde va hemma så då ställer Lillemor upp och sliter en sista dag innan semestern :P Kanske till och med får med mig en bräda hem idag å.. det återstår att se...
Nää med lite lunch i magen så drar jag tillbaka till jobbet och tar kvällen med storm. :)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH !

Jäääääklaskithelvetesfan#8½#¤&¤&&¤#½3........................... !
Promenerade hem från jobbet efter jag hade slutat och hade köpt nytt goda tuggummi, jag tuggar på helt vanligt men märker när jag svänger vid coop att det börjar knastra i gummit.. hmmf.. knastret som är i början kunde väl inte komma tillbaka.. NEEEEEJ det va min tand som gick sönder !!!!!!! Jag har fan varken tid eller råd med det just nu, och tror det skulle va bra att fixa skiten innan man åker till sälen såå jipppii jag har 2 dagar på mig....... Palla !
Jaaja, tvättstuga som gäller idag, eller iallfall några timmar till, sen bär det av mot arena för lite Core och Gym !


RSS 2.0