Lillemorkomigenråå!

Jag får nästan lite små tvångstankar om min balkong
- Lillemor nu går du ut på balkongen som inte är färdig
och som du inte får gå på, KOM IGEN RÅÅ! haha Jag blir så sugen ! :P
Åhh ni anar inte hur mycket jag längtar tills jag får kliiva ut på min
gigantiska balkong, få pyssla om den, få inreda den, plantera blommor,
få ha otroligt myysiga vår/sommarkvällar på den, få ligga och steeka
på den. Iiiih ! ALLA är välkomna, JAJAJAJAA. Haha



Nytt hår kanske ?

Hejsanhoppsantjohej.

Kom nyss hem från skinnsberg, har vart över till Malin med Karin och kollat på Greys, ALLTID lika bra man tröttnar aldrig ! Madde och Milly va där också, första gången jag träffa henne och fy satan va söt hon är :)

Måste nog lägga upp ett matschema tror jag, få ordning på maten och alla dessa matlådor man jämt glömmer bort! Tips på nya goa nyttiga maträtter någon? Känner att det liksom inte händer något med mina mått, förutom att mina armar bli större :) Vilket dock är lite roligt men det är inte riktigt det jag är ute efter.. hmf..

Helgen då, Åkte ju med Frida till örebro för att gå på Håkan Hellströms konsert och OM det va awesome alltså, så jäkla bra live så det är sjukt :P Kände dock efter att jag hade väl kanske inte dom bästa skorna på mig, oh well. Efter konserten bar det av till Satin där Håkans efterfest va.. (Håkan va tyvärr inte där:() haha. Jag och Johanna dansade typ hela kvällen och jag hade så himla himla roligt. När krogen stängde va det inte slut för oss, vi råka dela taxi med 3 killar hem och festen fortsatte till 7 på morgonen ! ASBRA helg, Tack för det! <3

Tog mig ur röven och beställde klipptid idag också, blidde att prova på Eleganze, det som ligger brevid Arena. Så på tisdag nästa vecka så ska jag bli frääch i skallen! vet dock inte hur jag ska göra med min lugg, ska jag ha lugg isånna fall, Sne? rak? lång? Eller kanske ingen lugg alls ? Vad tror ni ? En helt nu färg också kanske ? Eeelller?






Fan va svåårt!!







HH!

Japp då va det Fredag imorgon, IGEN, Veckorna går så himla fort nu for tiden. :) Meeen det gör absolut ingenting för på Lördag drar jag till pluggpullorna i Örebro och går på HÅKAN HELLSTRÖM och sedan vidare på Krogen. Det komemr bli en Awesome helg. Jaaa det kommer det :)

Fick äntligen svar på mitt Mail från ForHair där jag beställde mina Dust it ifrån. Jag beställde 3st förra Torsdagen och innan jag la beställningen så såg jag att det va fel adress så jag ändrade den innan jag skickade iväg. och så när jag får bekräftelsen så står det fortfarande min gamla adress.. :S Så jag har terrat dom med mail sen dess och äntligen äntligen får jag ett svar och att jag kommer få mina grejor så fort som möjligt.. Puuuh. Inte dom största utgifterna men vafaan, man vill ju ha grejerna man har beställt. :)

Jaa just ja, i lördags så va mina darlingar här och snacka massa skit och hade det allmänt trevligt, Lillemor Skulle bara smaka lite Rödvin av Marina för att Lillemor tycker egentligen inte om det, men det slutade i att Lillemor tyckte väldigt mycket om det och Marina och Lillemor delade på 2 flarror :) haha. Ohwell Lillemor har lärt sig !
Här kommer lite pics. :)











Min snygga Frittchof med sina snygga tänder. :)





Nej nu blir det fan och gå och sussa för imoron ska
jag Pumpa lite innan jobbet, ska bli intressant och se hur
den nya releasen är upplagd. :)

Watch out !

Denna natt insåg jag att jag måste fan skaffa mig en ny klocka,
hade sånna där äckliga panikrömmar om att jag kommer försent
till jobbet för att min klocka inte går rätt och alla andra går fel också..


HATAR DET !

TOKMYCKET SNÖ!

Vaknade 8.30 av att klockan ringde, jag kollade ut genom fönstret och ser att det vräker ner någonting. Skickar genast ett mess till Karin (som jag troode redan va uppe) och skriver -Snöar det eller regnar det ? Får tillbaka.. Oh my fucking jävla god! Det snöar! haha. Tanken på att pulsa ner till Arena lockade kanske inte så jätte mycket men det va bara att dra på sig vinterskorna och luvan och traska på! När vi va färdiga så följde jag med Karin till jobbet och käkade lite lurre och drack lite kaffe. :) Nu ligger jag i min soffa helt slut och funderar va denna eftermiddag har att erbjuda ?

Ikväll kommer ALLA mina brudar
till mig och myser och spelar lite spel
sen får vi väl se vart kvällen tar oss :)

En bra kväll kommer det blli i alla fall <3

PancakesThursday!

Torsdag.. Vilket idag innebar för mig. PANNKAKA !
Vart såå himla sugen och så passade det ju så bra
att det va Torsdag okså :) Måste säga att smaken
påminde jäkligt mycket om Tommys ( Karins pappa)
pancakes, kan det va för att jag är KUNG på pannkakor
eller den underbart goda hemmagjorda drottningssylten? :)
KUNG tror jag på. haha

Enjoy !





Såhär gjorde jag och Karin varje Torsdag innan vi hoppade
upp på cyklarna och började trampa till Skbg ;P haha
GojsGojsGojs.




Förövrigt så povade jag mig på en tokigt lite fläta här
om dagen, den vart ascool faktiskt ;)



Over and out !


Kaviar !

Jag har kommit på att Icas milda kaviar är fan den godaste EVER!
Kan ätas på ALLA olika mackor! Mumsifillibaaba ! ;)
(Ingen smygreklam här inte ;P haha)

Dom senaste dagarna har jag fått värsta ruset när jag har
slutat jobbet bara för att jag har slutat, haha. Jag sjunger
och hoppar och stoar och mår asbra! Skiitskojsigt ju :)

Nu ska jag slurpa i mig min superdupergoda smoothie och
sen blir det lite städning innan träning tror jag minsan. :)

Dattaradaa!

Home sweet home, jag har haft en riktigt bra helg med massa mys och pys med Mami och Elin. Lite mycket mer fattigare nu än när jag åkte men vad göra det om hundra år :D Nu kommer i alla fall mina fossingar prydas av mina vackra skor hela tiden, mina "boobs" kommer tryckas upp, och jag kommer lukta underbart under armarna medans jag är snyggast på gymmet :P haha skämt och sido, Härligt att få komma iväg en sväng men ännu härligare att komma hem :)

Nej vad säger ni pojkar och flickor, ska man nanna kudden redan nu kanske, blir en tidig morgon imorgon då jag jobbar förmiddag. Skönt faktiskt, då har man hela eftermiddagen på sig att hitta på annat skit :P Ja så får det bli!

Tuuttaaråtåår! <3



Plaaankaaaa !

Sådär ja, nu har man plöjt igenom melodifestivalen, jag måste faktiskt säga att det fanns faktiskt flera som va bra i år, min favvo va Danny- In the club. Man blev så himla pepp av den låten, men det kommer ju inte va sista gången man hör den, kommer nog va en av plågorna i sommar. :P JAA! haha

Kvällen bjöds på som jag sa tidigare.. Planka! Oh my fucking god va gott det va, smakade precis som på restaurang, hur jävla gott som helst. :) När mamma skulle ta ut min gudomliga sås som stor på värmning i ungen så sticker hon in handen och ..... hon börjar brinna i vanten och hon märker ingenting för än jag skriker på henne.. haha det va liite skojsigt. :) Sen vart det färgning av hår på Elin och Mami, turned out pretty good! :P

 


 

 

Nu överger jag blöggen och återgå till filmen. :)

Gjort stan!

Shiiiiet, vart helt slut efter denna heldag på stan på syster :) Men jag fick tag i en hel del eller nä inte en hel del men en del iallafall, haha. Mycket pengar blev spenderade men det va det fan värt. :) Vart en nytt träningslinne (Finaly), en ny ashet bh, välbehövliga strumpor och snoddar, OCH ett par svarta Converse (I storlek 34, haha) sen 2 linnen till Elin i sen födelsedagspresent :)


 
Igårkväll kom jag hit och då fick jag varma mackor och myspys, ikväll bjuds det på PLANKSTEK. Jajaaa det gör det, ska bli smaskens i maaogen :) Sen lite senare ska vi dippa massa grönsaker och kolla på melodifestivalen... Tydligen haha, är inte alls insatt i det men det kan väl va mysigt ändå :)

 

 

Förövrigt så har dom fått tag i en jättemysig lägenhet och Mamma har piffat på som fan :) hehe
Nä nu ska Lillemor hjälpa lilla mamma förstå sig på Skype :)

Tjofjöjt


Man pallar så mycket mer än man tror!

Ojojoj vilket skönt Axel/Biceps pass det vart ikväll, :) iiih fick värsta lyckoruset efter jag hade pumpat som faaan för jag trodde inte jag skulle palla det men jag gjorde det :) jaaa det gjorde jag! haha. Tanken va inte ens att jag skulle träna idag för jag ska på Pump imorgon med Marrebanan men sen skulle Karin och Magnus dit och då blev jag lite lockad. :)  Jag kan ju säga som så att jag kommer va döööd imorgon. Men då får jag fan va det, för det blir ingen träning för än på måndag.

För att Lillemor ska åka och hälsa på Mamma och Systetyster i Karlskoga över helgen, Skäms faktiskt lite för att jag inte har hälsat på på AS länge och sen nu när dom har flyttat också, så det ska bli trevligt att få så hur dom lever nu och bara få en riktigt SLAPP helg :)

Nä ner med min mumsigt Smoothie och kolla klart på BigBrother sen blire bingbing!

FAN DÅ!

USCH !

Här tycker man själv att man är duktig och tränar och
står i men så går allt bara åt fel håll !!! Vafaaan liskom ! :(

Spelkväll !

Ja då va man hemma från spelkvällen då, och satan va roligt jag har haft! Vi spelade Hjärnsläpp, ett riktigt roligt spel faktiskt. Stod att det skulle ta typ 45 min men vi drog ut lite på det och för oss tog det i princip 4 timmar. :) haha Inte en droppe alkohol men jag käkade lite cholkad istället, hihi Efter en hel veckas uppehåll så va jag fan värd det, hoppas bara jag kan hålla det nästa vecka också ?!? hmm spänningen är olidlig ;P



Så nu är det god tid för Lillemor att gå och lägga sig för imorgon väntar jobb 12-20 sen efter det så blir det en till myskväll med mina bästa <3 Kyss på er, ni är GULD värda!

Disiplinering !

Oj Vilken konstig dag det har vart på jobbet idag. Började klockan 9 och allt va prima skinka förutom att jag va lite trötter, sen gick det ba neråt, jag kände mig hungrig heela tiden och trött och slö hela tiden, hade liksom INGEN lust med att jobba alls. Asdrygt.. Meen jag tror det kan ha liite med att göra att jag håller på strikta till mig och sluta upp med att käka massa godis och snask i veckorna.. Sen att man jobbar i affär gör det ju inte lättare när det står chokladlådor i princip lite överallt, plus massa prover och gojjs och mojjs i fikarummet :) 4 dagar har gått nu och jag har snart klarat av en HEL vecka utan ens en liten chokladbit.. Det kanske låter fjåmpigt men för mig som i princip hela mitt liv (Pappa ägde en Kiosk när jag va liten) gått och småätit hela tiden så känns det ASBRA att ha klarat mig i 4 dagar. Känner mig faktiskt stolt! :) Så som sagt så kan det nog ha någonting med det att göra att jag är lite sne :) haha ääsch då jag klarar det här gallant, man får försöka hitta substituter och prova sig fram med andra grejer.

Meen Ett Äpple är inte Choklad !

APBRA !

FYY SATAN Vilket skönt träningspass det blev efter jobbet idag...
Fick värsta lyckoruset efter jag hade sprungit 4.5km, sen fortsatte
jag att MÖRDA benen och sen sen promenix hem på det !
Helt fucking jävla awesome ! Jiiiiiiihaaa !

Det tråkiga är ju att nu kommer det ta ett tag innan lilla Lillemor
kommer kunna sova, haha men det är det fan värt :)
Mår kroppen bra, mår knoppen bra :) haha

Imorgon är jag ledig, då blir det till att röja upp och städa och tvätta
och dona till i lägenheten sen en solning med Karin när hon slutat jobbet.
Sen på kvällen blir det myspys med Karin och Sofie. Träävligt!

Nä, lite kvällsmat på det här och kanske en bra bok? Det visar sig :)

RSS 2.0