Oh halleluljaaa !

nypromenerad och nyduschad, helt underbart. Sånt här ska man göra varje dag, oavsett väder. Man skulle ha en hund helt enkelt. :)

haha jag kommer ihåg när jag va liten och va nybadat då gjorde jag jämt en turban av handduken på huvudet och tyckte att jag va skitsnygg.. nästan som idag. :D



Mamma fyller år idag, hon blir 54 år, så ung så ung. :) hehe
Grattis mami, Älskar dig <3

Och nuuu måste jag betala räkningar, vill verkligen inte och jag orkar verkligen inte heller.. usch någon som har lust att göra det åt mig, det är iiingen fara. :D haha

Nä skit på er nu ska jag kolla lite på tv och sen ska jag gå och lägga min och läsa tror jag . :)

Nattinatti
Lillemor



Haircut!

Lina har klippt sigoch färgat håret..... SKITSNYGGT !!




Vackra kvinna ! ;)

Back in the days.

Såå jävla kul, satt och kollade i min lilla låda och då hittade jag det här ;P hahahaaa







HAHAHAAA, någon som känner sig träffad. ;)



Idag då ? vad ska jag hitta på, det är fredag och jag vet inte riktigt vad jag vill hitta på..  någon?

KYSS PÅRE !
Lillemor !

Lasses nya!



Lars Winnerbäck har gjort det igen ! ;) Älska Älska Älska ! <3

Man blev som ett barn igen.. :)

Jag har pallar plommon, hihihihi busigt va. :) när jag och Millan va ute och promenera så kom jag på att guuud va kul att palla lite plommon och då gjorde vi det. ;) hahaa vart väl typ 1½-2 kilo.;D hooohooo såå akta er för mig imorgon ;) HAHAAAAA..


En redig Coopkasse, haha


Slutpromenerad ;)


mmmmmmmmmmmh !!!

Hejdååå.

My weekend ! ;)

Det vart lite sviring i fredags, ackack, kunde inte motstå. :)
Va hemma hos Lina först och sen vart det dickens.

 

Sen vart det lördag, Millan väckte mig och fråga om jag skulle med till avesta och kika lite och självklart följde jag med :) det värsta va ju att vi visste inte att dom stängd klockan 3 och vi va där typ 20 i 3, haha  Men vi klaga inte, vi tog en pizza på american och sen åkte vi hem, Hämta upp Frida och åkte till coop för att shoppa tacosaker till våran tjejkväll. Det blev massa handlande och sen åkte vi hem till frida och inväntade Lisse och Karin. Vi lagade gott och sen vart det the green mile. jättemysig kväll ;)



Söndagen vart till för att slappa och ladda inför måndagen .:) haha åkte till Karin på kvällen och kollade på film, vart van wilder. :)  Och idag har jag slitit på jobbet, gått hem och nu sitter jag här.
Ska snart ut och promenera med Millan, en start på min träning. :) haha

Hejjjjdåååå!
Lillemor !

Jävla fluga!!! :@

igår kväll när jag skulle sova så inser jag att det är en spindel i taket..... jag har ingen aning om hur jag ska få ner det utan att den hamnar i sängen så jag ligger i sängen och väntar på att den ska krypa mot vardagsrummet så jag kan dööööda den.. haha sen efter typ 45 min så kan jag ta ner den så jag tar "toaspray" och sprutar ner den på golvet... och dååååå inser jag att det är liten EN FLUUUUUGA !! :O Fan va irriterad jag vart, jag va skiiiittrött och fick inte sova när jag ville.. Jävla flugjäävel!!

Idag har jag jobbat både lunch och kväll, lunchen va bra men kvällen va rikitgt lugn.. Det var ganska segt och bara sitta och vänta på att det skulle komma gäster...butbut..

Ett måste framöver är verkligen träning, alla muskler som jag någonsin har haft har blivit till fett.. usch usch usch ! någon som har lust att peppa mig till det? ;) just nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska öppna den där chipspåsen som ligger på min hylla, Eller om jag ska skita i det..... det kommer sluta i att jag öppnar den ändå..haha dålig jävla självdisiplin man har.....

Btw, någon som vet vad det var för tutande igår kväll vid 21.00? jag blev het störd av det.. krig? :S

wellwell vad händer ikväll då? dra till Millan och glo på film eller dra till Lina och dricka sig lite vino eller slå en pling till Sara och scrapbooka lite...hmmf fler alternativ?  Vet inte vad jag har lust att göra heller... Duscha ska jag göra iallafall så hejdååååååå



Det här är jag och min kompis. :)

//Lillemor !

Bää.

Idag när jag slutade så stod Bää och väntade på mig utanför. Vi åkte hem till henne och pimpla kaffe och mös på ballkongen.. Sen kika Linnea förbi och snacka lite skit och sen så åkte vi till Norberg för Linnea skulle klippa till hennes mormors gräsmatta.. :) snällt av henne. När det va klart så åkte vi till coop och inhandlade lite mat, blev köttfärssås och spagetti som jag fick laga till.. alla blev nöjda och belåtna. Efter det blev det mer ballkonghäng och chokladpudding med grädde och maränger.. rikitgt gott med fyyyyfan va mätt jag vart, och är fortfarande..haha

Seeen får jag inte glömma att tacka och bocka Bää för alla 6 jeansen och ett par skor som jag fick, känns skönt att veta att man har vänner som är lika små som mig. ;P hehe





Sen fick jag låna strumpor för det blev lite kallt. haha Hett va? ;)


Hoohooo nu är jag helt sluuuut och nu ska jag sooova. :)

Skit på er och hör av er om det händer nå kul i helgen ;)

KÖSS
Lillemor!

Varm choklad med ostmacka...

Idag har jag klippt mig, fast bara toppat för jag ska ha tillbaka mitt lååånga hår. Saknar det juuuue ! Sen när det va klart så åkte jag Karin och Magnus till Sura och storhandlade vilket jag inte skulle ha gjort kankse.. 899:- vart det så jag drog kortet, medges ej står det, provade igen och sen insåg jag att det va det jag hade på kortet tydligen.. minus några hundra.. som tur var fick jag 200 av en kund idag för att jag tog hand om hennes plånka som hon hade glömt.. hihi artiga damer finns det. :)  såå jag kunde betala maten ändå.. MEN nu är jag pank... verkligen pank, jag har inga pengar alls....:( känns liite konstigt faktiskt för jag har nog aldrig vart det tror jag... jag har alltid hade några hundra att röra mig på.. men men nu har jag ju mat iallafall.. :)

Sen kan jag säga såhär, vissa personer kan man bli väääldigt irriterade på...






SKIT NER ER !
HEJDÅÅ !!!!

Lillemor.



Bakning !

Idag har jag baaakat. :) hihi det vart lite cheesecake och maränger. Marängerna va liskom inte riktigt planerat men jag gjorde en miss på caken så då var jag tvungen att göra maränger också ;) hihi skulle kunna dra ihop en sockerkaka också men jag vet inte om jag har gjejer till det.. hmmf.. :)

Sen har jag fått mitt besök som jag har väntar på ett tag, 2 katter som jag ska passa i två månader åt Frida S, för hon ska till indien och jobba.. usch, jag är avundssjuk. :)



 



Crazy och shy ! ;)



Hihi ibland kan jag va kreativ. ;)


KYSS !!!!!!!!!!

Mina pärlor.. :D

Heeejsan hoppsan.

I förrgår va jag ju på bio med Karin och Nille, Sommaren med Göran. Attans vad rolig den va, skrattade genom hela filmen. :) den måste ni se tycker jag . :)

igår så va jag duktig och städade lägenheten, jag dammsugade och torkade golv och dammade och rensade toan och diskade och jag va riktigt duktig, ahh det va jag. :) sen när jag va klar så såg jag ett äpple ligga och va ensam så då bakade jag en paj, den vart inte så värst god för jag ahde inga havregryn, men men paj som paj. :)

Idag blir det till att slappa för jag tror jag håller på att få någon slags halssjukdom... Usc och fy, är svullen känner jag, Pallar fan inte bli sjuk igen, jag vill ju vara frisk och kunna leva liivet

I fredags vart det en sväng på hamnkrogen och sen vidare till gubben, riktigt trevlig kväll, anyways här kommer lite bilder :D













Här är en del av alla sjuttioelva bilderna. :D haha

hejdaaaaa
Lillemor.


BIO !!!

Nu sitter jag och väntar på Karin och Nille,
fööör vi ska på BIO, Sommaren med Göran...
Åhhh vad jag längtar. :) hihi

Hejaaaaaaa !!
Lillemor

- i plånkan !

Va till Avesta en sväng med min älskling idag, blidde lite shoppande..
haha lite funkar inte i min värld... detta vart det. åttahundrakronor fattigare då.. haha ;)






 Love you daarl ! <3


Hejdå.
Lillemor.

Gelehjärtan <3

tanken igår var att jag skulle gå ner på stan till Lina och Lisse och alla andra och kika lite på crusingen och dricka sig lite granna men icke då, när jag hade duschat och gjort mig halvt klar så satte jag mig i soffan och kollade lite på tv... OCH så somande jag ! Huuur dålig är man då. :) hahaha Vaknade pigg imorse iallafall. ;)

Idag har jag vart med Lisse heela dagen, hjälp henne med tvätten njutit av solen och grillat på kvällen med familjeligan. Riktigt mysig dag. :)





Gelehjärtan är typ det bästa har jag kommit på. :) Mmmmmm...


Nattinatti och Hejdåå
Lillemor.

Kolpeboooo

Är heeelt Sluuut! Vart en väldigt sen kväll igår, somnade typ 5 och skulle upp 9 idag och jobba så det va ganska slitet. Sen när jag hade slutat så gick jag hem och beställde en ubååt och fiiiifään vad det satt fint i kistan :) hehe efter det bar det av till Kolpebo för massa solning och njutning, det är så underbart där. :) Jaa och nu ä jag hemma och ska väl göra mig lite snygg för kvällen. Tror inte att jag ska dricka idag känns det som, men det kan ju ändras på ganska fort.. haha

Skit på er och ha en trevligt kväll. :)







KÖSS
Lillemor.




Im back !

Tja,
Nu har jag vart dålig på att skriva. Men jag har mina anledningar... Jag jobbar och står i och sen när jag kommer hem så slocknar jag oftast i soffan ,, hahaha vilket liv! Nääää.. :) får ta och skärpa mig.

Iallafall det jag har gjort är... Massa mysiga vinkvällar och ölkorvkvällar. :) haha sen har jag gjort illa mig, jag ramlade på grusvägen ner till hanmkrogen och skrapade upp hela knät, haha klanten själv alltså. :)





idag då, vad fäen händer ????


PUUUUUSSSSSS !








Det är något som leker med mitt huvud.......

Hej och hå.

Sitter och kollar på en fim på 5:an och myser med mig själv... världens slappdag har det vart idag, riktigt skönt. Vart lite sviring igår. Va hos Lina och drack lite på ballkongen och snacka lite skit och bara hade det bra :) Sen vid 12 så åkte jag och Karin till Greenman och fortsatte där, tiden ba försvann när vi va där, vips så va klockan 2 och det va dags att dra hem. Men icke då det vart efterfest till typ halv 5 för min del, haha Sen när jag kom hem så va Karin och Mange där och väntade på mig. En jättebra kväll helt enkelt. :)

Thats it for today.
Lillemor.

Filé ala Lillemooor !

Åhhh vilken god middag jag har fått i mig.. ;)
aaaaah.. Fläskfile med rostade rotsaker och chilibea. :)





Yeahyeah  nu vart ni avundssjuka va. :) haha nä nu ska jag göra mig
ordning och sen ska det sviras !

Ha en sjujiffla bra kväll nu.
Lillemor.

RSS 2.0