HAPPY FRIDAY !




Den här dagen har vart helt underbar!!!!
Super härlig dag på jobbet, jag vart på så himla
bra humör att det har smittat av sig.
Hur kul är inte det att höra då?!
Många leenden är lika med många leenden tillbaka..
Underbar känsla! UNDERBAR,

Det är en sån där känsla som man måste
stanna upp och bara njuta av
. Superb!  ♥ 








Gråtfest på en torsdag !



Varför känner man sig så extrems kärleksfull när man kollat på mysfilmer. Man smälter i hjärtat och man är typ kär i allt. :) haha. Fina underbara Ps. I Love you har rullat på kanal 7 och jag har setat klistrad sen klockan nio och älskar verkligen den, 10 minuter in i filmen och jag tjurar och sen dess har det droppat tårar hejvilt ! :) Ni som inte har sett den måste se den. Thats just it !

Kollade på Idol tidigare idag och jag skvätte några tårar där med kan jag lova, är det någon som kan få mig i tårar så är det vackra toner.. Ohh Lord! Molly som är en av dom som tävlar, uppträdde idag, hennes röst är verkligen to die for, jag längtar tills nästa gången jag får höra henne. :) 

Jobbade 12-18 idag och jag kan säga som så att det har vart en av dom jobbigast dagarna på ett bra tag, inte på grund av jobbet eller så utan för att det är fanimig inte lätt att va kvinna vissa gånger. HELVETE vad ont jag har haft i den där jävla mensmagen och ryggen! dubbeltrubbel you know. Det räcker inte att man ska ha ont i magen man ska ho ont i ryggen OCKSÅ! Stoppad piller i mig hela dan och förövrigt i 2 veckor i streck så min lever lär ju må prima eller vad tror ni.. haha

Nåväl vad är väl en bal på slottet !?!?!?

Bjuder på en riktigt härlig höstbild bara för att Karin ska få sig en tankeställare och slå en pling nån solig dag så vi kan göra om denna dag år också!



Fri dag !


Stäääddag idag, jaa det vart så..
Underart skönt att sätta sig ner i soffan efter man
har gått igenom hela lägenheten och allt är
superrent och man kan bara njuta av renheten!
Sen vart det mat och inte vilken mat som helst
utan mina superköttbullar, JAPP!
Sen vart det lite gott för halsen.. ("BUU")


Och nu på kvällsningen har jag fixat naglarna lite skojsigt
och myst ner mig med bästa myskatten i världen.
Hon är så goo, så fort jag har lagt mig ner i soffan så springer
hon och hoppar upp på mig och trycker sitt huvud iiintensivt
mot mitt till jag inte pallar mer och har fått X antal hårbollar
i munnen då jag trycker ner henne mot magen och måste hålla
händerna kvar på henne för att hon inte sk aresa på sig och
fortsätta trycka nylle mot nylle!
Otroligt gulligt men superjobbigt också, haha




Gratulationer!



Denna kyss ger jag till min älskade vän KARIN KLINGESTEDT!
För att hon är så extremt unik, så otroligt omtänksam, den bästa lyssnaren,
envisast i stan, och har ett jävlar annama som ingen annan har.
Hon är en ONE OF A KIND och hon fyller år just idag !
GRATTIS MIN SOULMATE !

J A G Ä L S K A R D I G !



(Ignorera min krokiga näsa, thats just me, The freak of nature. haha)



Den här tösen har förgyllt MÅNGA dagar i mitt liv och
kommer fortsätta med det resten av mitt livet!





Hon har bra sidor också ;)




Snörvel..

Lillemor har jobbat idag och det gick riktigt bra, piller och coccilana gjorde sitt om man säger så :) Sen vart det en tripp ner på intersport också, jag köpte ju 2 par kor för ca en månad sen och jag va skitnöjd med båda två men efter måna om och med så kände jag att "gå"skorna inte va något för mig så jag lämnade tillbaka dom och fick faktiskt med mig ett par nya hem -500 pjänkas men jag tror och hoppas att dom här skorna kommer bli alldeles perfekta. :)
Tänkte slänga in en bild men jag orkar fan inte resa på baksidan, haha en annan gång kanske :)

Nu rullar Idol på för fulla och jag njuter av tända ljus och bara massa mys, måste ladda inför imorgon för då ska Girlsen till Västerås och fira bästa Karin i föskott med good mat och Biiiiograaafkoll :)

FÖRÖVRIGT!! Så gråter jag en skvätt till Idol. haha

OCH Varför har jag helt plötsligt fått världens halsbräna hela tiden för ?

Blödig !

Är man blödig eller vadå ? jag klarar verkligen inte av att kolla på serier där dom föder barn, så fort barnet är kläckt så känner jag hur tårarna börjar rinna. Det är ju så himla vackert! Förstå den dagen man själv kläcker ut en, vilken jävla lycka det kommer va och hur mycket kommer jag inte tjura då :)





RIKTIG MEDUSIN! ;)

dsc02049 (MMS)

RIKTIG MEDUSIN! ;)


.....

Bestämde mig efter många om och men att stanna hemma
från jobbet imorgon för jag är fan inte frisk ! BAJS !


Here we go again!

Surprice surprice, jag är sjukling IGEN!!!!
Började igår på jobbet, kände värken krypa från huvudet och ner i kroppen!
Jävla slemhals, rethosta och snurr i knoppen på det! Helt fucking underbart känns det. NOOOT !

Jobbade 11-17 idag, handlade när jag hade slutat och begav mg hem DIRR.
Blev riktig latmat idag nästan enbart för att en Scan falukorv kosta 15 spänn på ICA!! Och så lite stuvade makaroner på det, kunde inte bli bättre. Lite medusin mot halsen blev det också..... :)



Chichiing!

 

Är redo för kvällens bravader, har bara en liten aning om hur planerna ser ut!

Men mer info lär väl komma!

Ha en fin kväll. ♥


Bort med det gamla, in med det nya!

Jag börjar bli ganska trött på hur det ser ut i min vardagsrum nu.. Trött på den stora soffan, Ja ni hörde rätt, jag är trött på min soffa som jag va heeela förälskad i när jag köpte den. Men det går liksom inte att möblera, man kan ha soffan på ett vis och jag vill kunna kasta runt möblerna när jag känner för det.. men jag KAN INTE det nu. Buu för det! Jag vill ha antingen en 3-sits och kanske en fåtölt och en pall eller en 3:a och en 2:a sen vill jag möblera om hela vardagsrummet. Måla om skulle jag också vilja göra, är lite trött på fondväggen jag har faktiskt. Lite mer mys lite mer kuddar och ljus och utrymme för pryyylar och styyle. :) haha. Men när man är "själv" i stan och inte har en mamma eller pappa som hjälper en (o)frivilligt så blir det lite jobbigare att ta tag i skiten.. :) Vi får väl se hur jag tar mig an denna ide :)

Det finns ingen tanke bakom hur det ser ut nu, jag har väl i princip bara kastat in möbler för att va va tvungen, haha eller nått.. Skicka inspirationeideer om ni har några på lager för det börjar ta slut i min hjärna.




goomorron!


08.24
vaknar jag av mig själv, ligger och gnor i 7minuter innan jag får ett mess av Karin. - Klockan 9 beger jag mig ut i skogen, ska du med? :) Först nekade jag och sa att jag inte palla stressa. Sen vände jag mig om jag kollade ut, VÄRLDENS underbaraste HÖSTVÄDER! Chichiiing klart jag ska med :) Sköönt som fan va det ute och jag är glad att jag följde med. En bra start på en ledig dag som denna :)

 

Sen när jag väl va hemma fick jag i mig min underbara dunderfrukost

som jag har fått in som rutin nu and I LOOOVE IT !

 

 


Fruity !

Japp då va denna dag snart över, jobbar har jag gjort, tränat har jag gjort, Vart sugen på ALLT har jag också varit.. OCH är.. Några begär fick jag bot på... Satsumas ska man köpa nu det är ju en sak som är säker, kom ihåg förra året när jag va som galen och skrev om dessa satsumas hela tiden och det är samma visa nu. MUMMS ! Lite Te och ostknäckemacka på det å.. Potatis och brunsås skulle va gött men det får vänta tills imorgon :)


Läroord- Man ska inte köpa hem jättegod ost då är det kört !


Mumma!

Myser ner min på riktigt med min underbart sköna OnePiece,
tänder lite ljus och AVNJUTER dom här årliga Satsumasen
som är så himmelskt goda så man kan äta hur många som helst!




Piece Out! höhö

Fram och tillbaka.

Japp, vart en snabb visit på jobbet idag, står utanför och så ringer Anders och frågar vart jag är, Jag står precis utanför säger jag och han beklagar sig att han inte ringde tidigare så jag slapp komma ner. Det va nämnligen så att lastbilen med våra varor hade ramlat i diket någonstans på vägen så inga varor hade kommit. Så det va bara att traska hem igen och sen befinna sig på jobbet igen vad 14.00. GUUUVAKUL!

Då kanske man ska ta tillfället i akt och städa upp denna håååriga lägenhet :)

Morgonstund har guld i mun. :)

Började dagen med en rejäääl frulle med Kaffe, fil, ägg, blodgrape (som jag förövrigt trodde jag hatade men det va ju föfan gött ju) och mackor.. Det va länge sen jag åt en sån god frukost faktiskt, lyxade till det och tände nägra ljus också. ibland måste man bara :) Samtidigt avnjuter jag Melissa Horns nya album, det låter bra det gör det. :)

Idag är jag ledig och det känns fakstiskt skönt att börja veckan lite sakta sådär, frågan är ju bara vad man ska hitta på för bus idag. En promenix blir det lite iallafall lite senare med KarinKLII :P Vart en sväng igår också och vi gick så fort att jag känner att jag har träningsvärk i ryggen idag, ibland så märker man inte hur mycket en enkel promenad kan göra. :) UT och GÅ mina vänner, Känn på den ruskiga hösten som är här!



Ha en fin dag, det ska jag ha iaf ♥

Som jag har längtat, ni anar inte! ;) Har ...

dsc02014 (MMS)

Som jag har längtat, ni anar inte! ;) Har tryckt en pizza tidigare och bara myst i soffan hemma hos FridaFridolim, det är så tomt och tråkigt hemma så där tänker jag inte vara. ;)


Hemma.

Jaha då var man hemma då, Alltid samma känsla när man har varit iväg ett tag och koller hem till en TOM lägenhet ! Då känns det liksom inte okej... Hur som haver vart det en riktigt lång resa inatt/idag resan började på lördag kväll kl:20.20 från hotellet och vi anlände hemma i fagersta runt 9 idag. LÅNG resa kan man påstå :) 

När jag väl kom hem va ju tanken att jag skulle hålla mig vaken för att jag ska upp i tid imorgon, men eftersom att det enbart blev 2-3 timmars sömn på vägen så slocknade jag rakt av i soffan, han fan knappt sätta mig ner, haha och jag vaknar kl: 14.11, OHWELL, Semestern är ju faktiskt inte slut förrän imorgon. :P

Resans outfit... :)

 

SAKNAR REDAN ALLT ! ♥




Stranden idag! Om det är härligt här, man ...

dsc02007 (MMS)

Stranden idag! Om det är härligt här, man känner saltet sätta sig på kroppen och svider så där skönt som bara saltvatten kan göra. Musik dunkar från en båt ute på havet, och det kryllar av turistet, Vi ÄR på semester och vi lever livet kan man ju påstå! :)


Avnjuter en sen lunch och tar en kall cide...

dsc02002 (MMS)

Avnjuter en sen lunch och tar en kall cider! Snart bär det av! ;)


Hehehehejdååå!

dsc01997 (MMS)

Hehehehejdååå!


Turkey !


Okej.. This is IT ! Har hällt upp en cider och myser med kattfan för det här är sista kvällen på en vecka som jag myser ner mig... Ohyea det är det!!! Allt är nästan nerpackat, bara sånna där nödvändigheter som man behöver imorgon som inte är nere. Så imorgon typ kanske cirka sissodär kvart i 12 så drar vi till Avesta för att sätta oss på tåget mot ARLANDA! och när klockan slår 18.00 då lyfter planet mot Side. Ni anar inte vilken strååle jag har vart på jobbet idag, en av dom bättre dagarna på jobbet om man säger så.. Lyckoruus genom hela dagen. Mina kollegor ville också ha dom där pillerna jag gick på, haha men det vaaaaaa ju inge piller, det va ju BARA JAAG ! ;) hihi

JAA jag ska ha den bästa semestern på länge och jag tackar och bockar MALIN BENGTSSON som åker med mig! Det kommer bli en AWESOME vecka att minnas måånga år framåt!





LOVE LOVE LOVE ! ♥

Det är trots allt fredag och inte nog med ...

dsc01992 (MMS)

Det är trots allt fredag och inte nog med det så är det imorgon jag drar till utomlandet! ;) Packa packa packa!


RSS 2.0