"Jag är en vampyr.. Jag suger och spyr ! "

Tack Marina Korpi för en supermarskerad!

Efter många om och men så kom jag till festen och då såg jag ut såhär, fler bilder kommer förmodligen. Jag hade en jätte trevlig kväll med massa bra utklädda människor och massa roliga lekar och stohej och vet ni vad JAG och mitt lag vann, haha jag vart så himla glad :) Sovsällskap fick jag på kvällen, av Frida (Otippat) och William. En helt klart finfinkväll :)

Just nu sitter jag här och myser med syster, hon ska sova hos mig nu när hon är här på hennes lov. Ska bli mysigt att få spendera lite tid med lillskiten som har vuxit om mig, haha nåväl jag heter väl Lillemor av en avledning ;P






Ligger på golvet och kollar på film.. För ...

dsc02255 (MMS)

Ligger på golvet och kollar på film.. För omväxling skull. :) rätt så skönt faktiskt, kom ihåg när jag va mindre, då bäddade jag jämt upp med filtar och kuddar och la mig och kollade på film och sov på golvet och tyckte det va helt otroligt mysigt. :) Så nu ligger jag här, 11år igen och har det awesome! ;)


Kycklingrullader deluxe! Mums!

dsc02207 (MMS)

Kycklingrullader deluxe! Mums!


Spinnspinn

Morn morn! Hatar att jag har har vänt på dygnet helt och hållet, önska jag vore värsta morgonmänniskan och kunde vakna pigg och kliva upp 8 varje morgon :) Men nä, Tror det har med att göra att jag har jobbat så mycket kvällar nu på senaste och då tillåter jag mig själv på nått konstigt sätt att sova längre. BUU!

Förövrigt så kommer jag inte kunna sitta normalt idag pga den där jävla spinning sadeln.. GOD DAMN va ont det gör i stjärtbenen! Men jag klarade det, har vart på spinning en gång förut och då pallade inte mina knän det men det gick ju hela okej den här gången! kanske till och med provar det igen någon dag :)  Jihoo!

Bjussar på en sköönbild!

 


Pust!



Sådär ja, då har man slitit klart för den här dagen och
fått i mig 2 bjässare till hamburgare :)
Och vet ni vad... Jag är eldig i TVÅÅ dagar nu.
Fetingskönt, jag ska hitta på så mycket bus jag kan komma på :)



På med en film och däcka i soffan nu då!







TACK!

Vilken kväll det vart igår.. CRAAZY! :) Va inte så superkul att vakna imorse kan jag lova, skallebank till tuusen, men det va det fan värt. Tackar och bockar flickor små fler sånna kvällar ska vi få! höhö



Har käkat Pizza 2 gånger idag, en utåt till lunch sen åt jag upp Karins resten nu på kvällsningen PLUUS Äppelpaj som Karin promt skulle göra så det va väl bara att äta och se glad ut, hmm godis, choklad.. Ja det vart en hel del och det känns på gaddarna kan jag lova. Det kommer bli fiiint att dra fram tandborsten snart. Mumms ! Avverkade 2 filmer också, myyyslördag deluxe helt enkelt. Den där Karin hon kan äta om någon, haha hon ställde sig på vågen bara för skoj skull för att se hur mycket hon hade gått upp under dagen.... 4.1 JÄVLA KILO.. haha helt insane ju ! Nåväl tack för den här helgen för imorgon är den över, jobbelijobbjobbet kallar! JAAAAA ;)


Nu ska jag bädda ner mig i sängen och slökolla på 8mile som jag såg rullade på televisionen :)
Nattinatti !


Working women!

Jobbajobbajobba, känns som att det har vart det ända jag har gjort dom senaste dagarna.. Som tuur är så har jag många roliga helger att se fam emot nu så det är väl bara att hålla ut och dra på leendet ! :)

Det vart en till beställning igår kväll.. det är fan inte bra med kvällar och internet och bra reashit.. Meen 2 par skor kommer till mig imorgon. ;)
Hämtade mitt första paket idag och gud så fina klänningar beställde 5st men 2st ska tillbaka sen vart det ju ett par skor också och jag vettefan hur jag ska göra med dom ... hmm liiite glapp men det går ju att lösa med healgrip.. ellerhuuur. :)








Imorgon blir det jobb 14-20 sen blir det nog hem till Elin, vet inte
riktigt vad som står på schemat men det brukar alltid bli succe !










Nelly.com

Ops.. Råka gå in på Nelly rean! OPS säger jag bara! ;)






Är tydligen en dag imorgon också.. Goodnatt !

Aftonbladet!

FORTFARANDE Lika stolt över min sköna böna!

http://www.aftonbladet.se/wellness/article13725393.ab?teaser=true



Super !



Har haft en supeeerb dag idag.

Vaknade, käkade frulle, gjorde mig ordning och sen fick jag till graven och hälsade på Bosse, va ett tag sen nu. <3 Sen va det dags för jobb 14-20 och det gick ju som smoort. När jag väl hade slutat så stod LinaskitLina utanför och väntade på mig för vi skulle dra våra äs ut till Sjöhagen till Malin för lite "firalinadag" AStrevlig kväll måste jag säga, Malin blev full och va enbart asgo med hennes gester som kom utan anledning och förvarning. haha. Kom nyss hem och det är väl god dags att sova för innan jag börjar klockan 2 så ska jag ta en låånglunch med bästa Frida som är här över helgen.

Kyss för ikväll då !






Det är inte okej! Det är fan bara oktober!

dsc02163 (MMS)

Det är inte okej! Det är fan bara oktober!


14-20.00


Morgonen va helt underbar för då va jag på massage hos Ewa Sköld! Guud så skönt det va, lite ont gjorde det också men sköön känsla ändå :)

OCH kvällen vart och är finfin med massa blandat gott!














Höstblås!

Bestämmde mig igår att jag skulle ta en morgonpromenad när jag vaknade och se på fan jag gjorde det också, det brukar alltid bli så att jag bestämmer dagen innan att jag ska göra det och sen gör jag det inte för sängen är så himla sköön men idag drog jag upp röven och tog en tripp på 40 min :) Sköna höstland! Älskar alla underbara färger på alla löv.





Nu ska jag slänga i mig en bamsefrulle och sen står det tvättstuga på schemat
sen får vi väl se om det händer nå annat skojsigt också. Jag är ju trots allt ledig !


Jag har en alldeles egen bästis som älskar...

dsc02121 (MMS)

Jag har en alldeles egen bästis som älskar att ligga kind mot kind och trycka face mot face, det gör jag med för den delen! Myspys.


PURÉEE!!



Jag slänger väl in en till matbild då för det verkar ju va min grej ! haha


Provade faktiskt på en ny grej idag, Slutade 20.15 och va hemma runt 20.40 och va tungen att va klar 21.00 för då började Greys, Satte på ungen, slängde in lite torsk och sen kokade jag motötter istället för potäter och gjorde någon slagt morotspuré till för att försöka utesluta på mycket kolhydrater som möjligt. Det VA fan göött! Det blir inte sista gången, kanske man skulle prova på kålrotspure eller palsternackspure nu när alla rotsaker är så HIIMLA billiga!

Förövrigt så ÄLSKAR jag att Greys är tillbaka ♥


Lunch deluxe! Förövrigt känner jag inte fö...

dsc02116 (MMS)

Lunch deluxe! Förövrigt känner jag inte för att jobba till kväller idag.. Bu och bä!


Fan fan fan. As hungrig tjej går på lunch,...

dsc02114 (MMS)

Fan fan fan. As hungrig tjej går på lunch, värmer och tar sen ut lådan ut micron och TAPPAR ner lådan i diskmaskinen! Inte okej någonstans!!!


Karin min Karin!

Jag kunde inte va stoltare över min bästa underbara Karin Klingestedt
som idag är med i Aftonbladets bilaga Wellness!

Inte på en sida och inte på 2 utan 2 dubbelsidor!!





GRYYM KVINNA ! <3


Fest hos Mange ?

VILKEN HELG allstå!
Örebro- Studentgatan 12 på Fredagen och good damn vilken rolig kväll, Frida, Jag, framträdanden, Jury, Mange, nya människor, gamla människor, lite Mange till, massa filmer, 04.15!

Vaknar upp på Lördagen och inser att vi "bestämde" nya planer för lördagen på fredagsnatten och visst fan hade vi gjort det, så det vart, Spontantripp till BORLÄNGE, Pelle, Mange, Pizza, Ross, Utgång på typ ALLA ställen i stan, Pizza igen, Bigbangtheory också får vi inte glömma Mange.

Söndagsmorgon vart till en surprice.. jag vaknar av att Frida gick på toa och när hon kommer tillbaka säger hon att jag har snackat i sömnen.. hmm okej vad sa jag då? Jo Du sjöng- Feeeest hoooos Mangggee! Jag döööör av garv. HAHAHAHAHAHAHAHA. Mange har vart riktigt inprintat i min hjärna hela helgen kan jag ju lova. Håll kääften har man hört några gånger mer än vanligt, även från mig själv.. Hahaha Jag SJUNGER i sömnen jag !

Vidare sen tillbaka från Borlänge till Örebro för att hinna med tåget tillbaka till Fagersta och nu sitter jag här slitnare än slitnast och Tackar innerligt för en GULD Helg.


Sätter mig på tåget med massa andra passag...

dsc02104 (MMS)

Sätter mig på tåget med massa andra passagerare och resan började mot Örebro. Framför mig sätter det sig en kille och han väntar tills konduktören kommer och säger då att han ska till avesta.... Oj då säger konduktören, vi är ju på väg söder ut så vitt jag vet.. Killen blir nervös och vet inte vad han ska va sig till. Denna underbara konduktör ringer då andra tåget och efter ett tag kommer konduktören halvspringande mot killen och säger kom kom kom, du måste följa med mig till den främre delen av tåget så du ska kunna HOPPA över till det andra tåget lättare.. När jag ser dom gå iväg kommer jag på mig själv att jag sitter med tårar i ögonen.. Det finns fina tågkonduktörer! Jag blir rörd :-*


Kyckling ala "Lisse"



Shit jag orkar knappt få i mig en kycklingfile,
och då kan det ha vart en av dom godaste
möraste filéerna jag ätit i mitt liv!
Mm.. mmm mmmmh !


Och nu börjar GREEYS om 21 minuter så chingching !



SnuskpelleIF!

Häärligt, blev en dryg timme promenad. Fick med mig Karin ner till Arena då hon skulle träna. Så jag gick in och boka klipptid och till min förvånan så fick jag en tid redan på torsdag, Wiihu! Sen traskade jag hemmåt. Nu är det bara att vända på klacken och gå ner till Elin Wahlsten på lite fiiikaa för hon fyller år idag!
Grattis barnvän!









































Rånare..

Kom nyss hem från en sväng på stan, 11.10 hade jag tid hos tandläkaren och surprice surprice inga hål. Happy Lillemor. Fast sen när jag skulle betala vart jag inte lika glad.. 730 Spänn och då hade jag ändå fått 300:- rabatt. Rena rama rånet om jag får säga mitt! Sen vidare till snutstation och fixa nytt Idkort, och tjohej där försvann 400:- till, och inte fan vart kortet bra heller ! Grr... Så nu är jag hemma och ska slänga i mig lite lunch, sen fundilerar jag på o man ska ta en promenad ner till Arena och boka klipptid, känner att det är fan dags nu.

Underbara höstdagar som dom här kan man inte bara sitta inne. Näää!




Solstråle deluxe!



Lillemor har vart på bolaget och Lillemor har köpt ÖÖÖL! Något som aldrig hänt förut men en utonlandsresa kan ändra mycket :) Ikväll blir det spelfest hos Malleballe, ser fram emot det så hääääääääär mycket :D


Har legat ute i min soffa på balkongen och läst och läst och läst i säkert lite mer än 2 timmar, det va svårt att slita sig från där där jäkeln :) Sen kände jag att det börja kurra lite lätt i magen och kom på att jag måste ju för bövelen äta middag !!! haha





Tjoflört på er! ;)

RSS 2.0