TRE KRONOR 6 - 5 USA. HAHAHAHAAAAA !!!

Ojojoj, så här exalterad som jag har vart nu under kvällen med hockey har jag ALDRIG vart, och då menar jag verkligen aldrig, Jag har inte vart en sån som kollar på varken hockey eller fotboll eller någon annan sport över huvudtaget heller, ni som känner mig ni vet att jag inte är en sportmänniska för fem öre, jag har i princip hatar sport hela mitt liv!, men idag ojojoj Jag har setat och svettats och skrikit i kör med flickorna... det här är ju skitkul ju. Det ska bli min nya hobby tror jag, haha, Vad tror ni ? ;)

Och fyyfan va bra vi är då, ligger under med 2-5 i sista perioden och sedan gör vi 3 mål och det blir avgjort. Övertiden hinner knappt börja innan vi gör det avgörande målet och vi VINNER ! Hoho Heja Sverige !!!!
Imorgon spelar sverige mot ryssland klockan 4 och bli det bänkning framför tv med Millan och Frida och lite god mat, vet inte rikigt vad det blir än men mat ska vi ha och på något konstigt vis blir jag sugen på en öl... :O vad är det som händer med mig?? :) hahahahahaaa min nys livsstil -Hockey och öl.. Ojoj det börjar utarta sig nu. :)

Nä men imorgon är det Valborg och jag ska ha sååå jävla kul har jag bestämt.. Vet inte riktigt vad som kommer hända under kvällen, jag hade ju velat grilla men det finns liksom ingenstans man kan grilla. tyvärr... så det kankse blir rosendahlspasta istället. Spännande, jag har aldrig smakat det och alla pratar så gott om det så det blir en roligt överaskning ! Good or Anus ? (som filip och fredrik brukar säga)  haha :)



WellWell, Heja sverige och Godnatt på er!

Lillemor !

Tacogratäng - Hockey

Tacogratäng, Oooooooja !









skit i brallan va gott det var. :)
Nu ska jag gå till Fritte och kolla
på hockeyn. Ska ta med min skål
med dipp och mina nachochips. hoho
Hejdå my lovers ! Lillemor.



Valborg - Peaceandlove

Jaha, promenad vart det och den vart runt eskiln.
Sen hem till Frida och det va dukat med myspys. :)
Sen vart det mkt snack om vad som ska hända på
valborg, jag har ingen aning om vad som kommer
hända, det ända jag vet är att jag vill grilla mitt kött
och ta några cider med mina underbara vänner ;)


Sen har jag glömt att berätta att Peaceandlove
biljetterna är beställda, så nu är det klippt och klart
 att vi ska iväg. Känns skitkul, för jag har aldrig vart
 på en festival så det ska bli väldigt spännande. :)
 hoho Vet dock inte vad jag ska dricka än men
 det löser sig väl på vägen. :) Längtar som attans.


Imorgon har jag tänkt att städa min apartment om
 det inte är för fint väder det vill säga, för då kan man
 ju inte stanna inne och bli en hög av sopor, haha
 Det ser verkligen ut som skit i mitt vardagsrum,
kläder överallt och lite dammtussar utspridda lite
överallt. haha nä så illa har det inte blivit....Än. hehe


Frågan är ju nu om jag ska sova eller inte sova.
hmmf svårt val, jag är inte trött men jag måste sova
för annars vänder jag på dygnet och det vill jag inte
göra, så det blir nog sängen med boken små
citroner gula. :) riktig deppbok i början (som liknade
 mitt arbetslösa liv ganska mycket) men nu börjar
 det faktiskt arta sig !

Wellwell, en dag i taget så går allt bra.
Hejdå.

Lillemor ! <3







När vi blir arbetslösa får arbetsförmedlingens people övertid !!!!

Nu har jag ätit middag, men inte fan va det nå gott..
hamburgre med potatiskroketter och sallad blev det,
I hamburgarna hittade jag MASSA senor och shit ! INTE OKEJ i min mat !
Så nu vart jag bara äcklad, jag vill äta Frida mat istället,
hon skulle göra tacogratäng idag och då vart jag avundssjuk...

Ska snart ut på en promenad med Millan sen blir det väl
Ugly betty och Desperate housewives hemma hos tösen på bruksvägen 1b. :)

Här kommer  lite bilder på lödagen :)



            





Millans rätta jag ! :)


Sen blev hon grönfärgad i käften ! :D






Sen vart det panacotta. :) Mmmmmmumma !










Kyss och Slisk !
Lillemor

Man skjuten till döds...

Vilken läskig värld vi lever i, det är ju sjukt !

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5009140.ab

http://vlt.se/artikelmall.asp?version=889686

Min systeryster ! <3




Är hon nå vacker eller !?!?!



 

Älskar dig min lilla skitunge ! <3


Solning !

Följde med Frida till jobbet (stolpen) idag, hon ville inte gå dit själv så då följde jag med, fick ju en promenad på köpet OCH en solning. :) hoho sen när jag va på stan så hoppade jag in på coop och handlade lite mat.

Och nu när jag har ätit har jag ingen aning om vad jag ska göra, kankse gå och posta mitt kassakort och ta en glass på vägen. :D Någon som är sugen ?

Sen ikväll blir det Ishockey vm hos Fritte.

Skit ner er!  Lillemor.

..................................

Just nu skulle jag behöva en Greys Anatomy källarvindpust ! ! !

Come take me away !

The Grillmaster!

Hej och hå.

Dagen började med att vi köpte frulle och åkte till millan och väckte henne, skapligt förvånad hon blev då -Åhh neej... så slängde hon täcket över huvudet. :) haha jag tror hon ville sova lite längre än till halv 9. :D
Det blev en händelserik frulle med en väldigt intressant diskution om snoppar och tandborstning, haha

När frullen va klar åkte jag och Frida till henne och somnade! haha vi sov i typ 2 timmar och fyfään va skönt det va, fast när jag vaknade så hade jag en väldans huvudvärk. :/ men men bara att stå ut med... sen var det väl bara att dra hem och duscha och fixa ordning sig för kvällens grillning!

När klockan blev halv 6 gick jag till mem och zin för dit skulle Samuel komma och hämta. :) sen blev det en tripp till coop för köttköp (flintastek) och bea, sen bar det av till Millan :) Efter ett tag va köttet klart och alla satte sig runt bordet för att avnjuta en underbar grillning och min första för i år :P SNUSKIGT gott va det kan jag säga !!!  När vi hade käkat klart vart det tokig paltkoma... :) men det va värt det. hohoo
Sen vart det panacotta till efterrätt och guuuud in i helvete vad gott det va. ;) Mumma!

Efter ett tag så gick jag, Frida och Hanna iväg för att fixa en liten överraskning, Hälla grön karamellfärg i Millans öl =D hahhahha det va det roligaste jag sett, hon märkte ingenting och vi bara skrattade :) bilder kommer sen. :) Juust ja sen fick ju Millan hennes present, hon fick ett halsband med en dödskalle på och sen fick hon 10 st 50:- presentkort på bolaget. haha det va så kul för vi gömde alla presentkort runt omkring i huset och på gården. Så hade vi satt ett i gardinen på väg in i huset oh hon gick förbi den fleeeera gånger utan att se den, haha tillslut så såg hon den och hon blev helt förbryllad över att hon inte hade sett den tidigare, haha så kan det gå. :)

Sen blev det bestämt att vi skulle dra över till norberg för att gå ut där och det kändes väl lite kasst till en början när vi kom fördet va bara massa gubbar. :) men sen gick vi in på hotellet och då vart det mkt roligare. :) hohoo tur det va. när klockan vart ett så stängde dom och då gick vi till myntan och käkade strips med sås. Mumms fillibaba! sen bar det av hem. En jättetrevlig kväll, tack allihopa och ett Grattis till Millan ! hoppas din dag vart lyckad för dig med !

Nej nuska jag ta och klä påmig och ut och träffa marrebarre och sen blir det en tripp till Frida med lite pizza och söndagsparty. :)

Kyss på er ! Lillemor.




GRILLNING !!!!!

En anonyn kommenterade igår att jag skulle sluta gälla och ut och grilla men jag kan ju säga så gär att det är inte så lätt att grilla när man inte har varken ballkong eller uteplats ! ! !

Well well idag ska jag grilla iallafall, Vi ska fira Millan, så det blir grill och fest för hela slanten :) Såå have a fucking nice day för det ska jag iaf ha. :)

Kyss ! Lillemor.

Jag har vart olydig idag med..........

Hejhej.

Nu har jag antligen kommit hem. klev upp halv 9 för att åka till västerås med Millan, Robyn, Lisse och kika lite. jag följde bara med för skoj skull eftersom att jag va ju i v-ås i tisdags, så min ändå utgift skulle ju bara bli bensinpengar vilket itne ens va pengar. Millan fick en klase med cd skivor av mig stället. :) Vilken deal va? vad gör man inte när man inte har så mycket pengar liksom. :) haha iallafall när vi kom i punkthuset så såg jag ju att dom hade 30% på Cubus och jag såg en turkos klänning där i tisdags som jag tänkte köpa med jag sket i det, så nu kunde ja inte motstå den när det blev 70 kr billigare. :) hohooo. Sen va vi in på gina tricot och jag kollade runt lite till Frida (hon den där som inte kunde följa med för hon jobbade och va duktig) hihi jag hittade en klänning som hon ville ha och så va jag snäll och köpte den åt henne. DEN SATT SOM EN SMÄCK PÅ NA! ;) Anyways så kunde jag inte motstå att köpa ett likadant linne som jag köpte i tisdags fast med ett annat tryck, skitsköna och prisvärda, jag vet DUMMA Lillemor! :(
När vi va klara i stan så åkte vi till erikslund för Millans tribute på bolaget ! :) hon va lite nervig faktiskt :) hoho


  



Skorna köpte jag i tisdag men jag  glömde lägga upp dom :) hihi här har ni dom iaf. :)

Sen när vi kom till Fagersta så satte Lisse och jag oss på vallonen och njöt av det underbara vädret med en Kaffe i handen :) är inte livet underbart då eller?

Sen ringde Frida och va i Panik ! haha så tokig den där tösen, hon blir strssad för ingenting. :) hon hade typ 3 timmar på sig att göra sig ordning och då är det ju kriiiiis. haha <3 så jag gick och hjälpte henne lite, because thats whats friends are for! Hohooo. :)

Fan jag är på vääääärsta bra humöret, jag har ingen lust att ligga inne och glo på film nu inte, jag vill ju va ute i det uuuuunderbara vädret, det är liksom 21 grader ute :O sjuukt skönt eller vad säger ni?


BTW. Någon som vill bjuda mig på grillat eller, det verkar verkligen som att ALLA grillar ! :'(

Nä piss på er nu ska jag göra nå annat. :)

Lillemor !

Whiskey lullaby!!

Såååå bra låt, jag är kär !






Brun och fin !

Nu sitter jag här hemma hos marina, hon sitter och lockar sitt "fitthår" som hon sa :) hahaha Vi har vart och solat på fuckersahallen och sen tog vi en tripp till marrebarre och lagade lite mat, det blidde ostfyllda kycklingfileer med
grönsaker och ris. Riktigt mumma va det. :) Sen vart det PALTKOMA i soffan med American pie the wedding. Stiffler is the shit, haha så kulig! :)

Ikväll vad händer då då, ja ni grabbar det vet jag inte. Men förmodligen blir det tvtittande heeela kvällen. Tjohooo ! Alltid lika kul serni!

Imorgon är det fredag och då ska jag och Karin mysa och kolla på Australia. den säga var riktigt bra faktiskt, men jag ska inte ha för höga förväntningar. Sen eftersom att Karin är med så får vi ju räkna med lite popcorn också. :)

Kyss på er och krya på dig*

Lillemor

Soola !

Godmorgon.
Frulle snart då, sen blir det sola sig lite solarium med Marina. :D
Kankse en glass också :O det vet man inte. hohooo



Yiiiiiiiiihaaaaaaaaa ! :D



SKIT PÅ ER !

viktuppgång !

Dagens citat !

Karin - Mina vader har gått upp i vikt!

Haahahaha. <3

ÄGG - RÖRA ! :)

Hos Frida igår !

Jag- jag är hungrig
Frida kollar på mig med en mystisk blick oh säger
 -tänker du på samma sak som jag tänker på?
Jag- jag vet inte ;) vad tänker du på?
Frida- jag vet vad jag tänker på men vad tänker du på?
Jag- jag tänker inte på nått alls. ;)
Frida- Jooo det vet du visst det...

Vi sityer tysta en stund sen säger..
Frida- men du vad tänker du på.. *flirtflirt*
Jag- har du många?
Frida- ett helt flak, 23 kvar
Jag- ska vi ? ;)

Så smiter Karin in med en kommentar
- Jälva alkisar !
Jag och frida brister ut i garv oh säger
-Neeej lilla Karin vi pratar ägg! hahahaha

och äggröra vart det. :)



Va ju i västerås igår med Karin och Marina och jag shoppade kanske lite för mycket
än jag fick (ÅNGEST), men jag är väldigt nöjd med mina köp iallafall. :) här är dom...









Imorse satt  jag och kliade mig i huvudet och till min förvåning får jag ett hårstrå
i handen och HELA roten va med! :O jag har aldrig vart med om maken ! haha titta !




Det vita är roten sen på kanten kan man lite av mitt vanliga hår. :)


Ikväll blir det greys med töserna ! myspys på er och ha en bra kväll !

KYSS !


Rougarou back at you !






Frida blev galen och drog bort allt hår ;) hahahahaha
 
Kvällen har spenderats ute på promenad och sedan
hemma hos Frippe (som hon förövrigt vill bli kallad)
framför Ballar av stål. Millan va med också. :)














Ni som inte visst det, så fyller den Pullan 20 år
idag.
Hon är en riktigt PÄRLA den där tjejen
ska ni veta, Kyss på dig gumman och
hoppas din dag blir den bästa av alla.
GRATTIS !!! <3


















Imorgon blir det en sväng till v-ås med

Barremus och Karin, kan tyvärr inte shoppa

loss som jag vill men en resa till

storstaden tackar man väl inte nej till :)











Godnatt mina hjärtan :) Lillemor.







Ams suger min stortå !!!

Nu har jag vart duktig och deklarerat. Jättelätt var det också jag trodde det skulle va krångligare än va det va. :)
Tidigare idag va jag nere i villhelminaparken och gungade lite med Saga, Fia, Frida, Lisse, Millan och Lina, sen gick vi till vallonen och fikade lite, alltid lite mysigt  :) Sen när klockan blev 15.15 satte jag mig inne på arbetsförmedlingen på information om jobbgaranti för unga. Man blir fan inte klokare av något dom säger alltså.. :S En skitförmedling är vad det är !!!!

Om ett tag blir det promenad med flickorna och sen blir det kanske lite färjan och lite ballar av stål och myspys. :) nä nu ska jag diska undan från middagen :) Btw, kom på att helgen som va var den första nyktra helgen för mig på väääääääääldigt länge, jag kommer faktist inte ihåg senast :/ liite varning, jag vet men detta är en början. :) hoho

Have a nice night ! Lillemor

Morföräldrar - Björnrike -SÖNDAGSPARTY !

Hejsan hoppsan nu är jag hemma !

Jag har vart och hälast på min mormor och morfar, min papi och så min broder i Långå över helgen. Det va faktikskt trevligare än vad jag trodde att det skulle bli. :) hoho
Vi kom upp på fredagskvällen och då spelade vi lite poker och bara hade det trevligt sen va ja tvungen att gå och lägga mig ganska tidigt för vet ni vad Lillemor skulle göra på lördagen ? Jooo hon skulle upp och åka bräda med brorsan och Elin. Uppe med tuppen klockan halv 8 va jag och sen bar det av till Björnriket för att åka lite. Jag hade ju inga grejer med mig alls för det skulle Björn fixa och visst gjorde han det. Gratis också! hohoo Vi åkte från 10 till typ 17 och GISSA om jag va mör i benen, ojojoj inte bara efter jag hade åkt utan när jag vaknade idag också och jag kan säga som såhääär, att jag har fortfarande ont i hela kroppen. Snacka om att man är otränad alltså men sen har jag ju inte åkt på 2 år.. :/ USCH jag känner mig som en gammal klen gubbe. :) Juust ja det glömde jag säga, dom hade en sak som heter Dammrace där uppe i björnrike. Det är så här att man åker ner från en backe och ner i en damm och grejer är ju såklart att man ska ta sig över utan att plurra :) Björn va först ut och han klarade det nästan. men nära skuter ingen hare. :) hehe Så här såg det ut förra året ! :) 
http://www.youtube.com/watch?v=vKhmLhDL9TM


Björn lär Elin att åka :)                            Min Papi <3


Björn stylar ! hehe :)                               Elin i backen ! :P


Och så fräsiga jag i lite för stora          Underbar backe och underbar
kläder lånade av björn. :) hoho             utsikt över fjällen! <3

lallafall, nu sitter jag och kollar på SÖNDAGSPARTY med Filip och Fredrik, Hahaha Fredrik är hypokondriker...det är så kul att kolla på, ÄLSKAR att dom är tillbaka igen :) Hohoooo

Kyss och Slisk !

Lillemor !

Lite bilder från idag !

Här har ni lite bilder från dagen :)
kommer förmodligen fler lite senare när Millan är klar
för det va en hel del bilder. :) Hoho






 

Peace out ! Lillemor !

Bild på bild på bild !

Nu har vi fotat lite, hoho först va vi uppe vid vattentornet och grejsade lite, vart skitfina bilder. sen drog vi till slussen och gick lite wild and cräzy :) det blev nog en hel hög av bra bilder :) ni får väl se dom när jag har fått dom av Millan :) När jag kom hem så kurrade magen rejält så det va bara att börja laga mat, vart Lax och Bulgur och sallad! Mumms fillibaba !



Snart måste jag börja packa, Jag orkar inte och jag vill inte. Jag ska åka till min mormor och morfar i härjedalen över helgen, Åker tåg till Ludvika så plockar mami upp mig där och sen vidare med bil,  så det blir en lååång bilresa dit och låång hem. Fast jag kanske får åka lite snowboard om jag har tur, min broder jobbar i köket där upp i fjällen och who knows, kanske får rabatter eller om han rent ut av bjuder mig ! :O hohoo

well my dear. have a nice!

Lillemor !


Fototagning!

Godmorgon godmorgon! 

Sitter här i soffan med Karin och kollar på roomraiders, det är så patetiskt allt är så himla uppgjort så man sitter ju bara och gaarvar åt det. haha Ska väl snart hoppa in i duschen och göra mig ordning för vid typ 2 så ska vi tjejer fota lite med Millan, hon ar fått en systemkamera i födelsedagspressent så det blir mycket fota idag. ni får väl se kort sen:)
Kan bjuda på en annan shyst bild istället... :)



Ha en bra dag.

Lillemor!

Hästen skrämde skiten ur mig!

Hoho kom nyss hem från Karin, vi har vart på en promenad upp till Gokärra och hälsat på hästarna, Karin skrämde skiten ur mig när vi va i hagen med hästarna, jag stod och klappade "den snälla" hästen Lindy och Karin stod och härjade med den "ivriga" hästen Wiper. Jag va lite rädd för Wiper för han va lite opålitlig och naffsade så jag försökte gömma mig lite bakom Karin så gott jag kunde. Iallafall jag va helt inne i Lindy och så märkte jag att Wiper fick värsta rycket man hörde hovarna slå i backen och sen började han springa mot mitt håll och jag blev skiiiirädd och börja springa runt Lindy och försökte gömma mig bakom henne medans jag kollade efter Karin..... som va borta, Ja ba Kaaaaaarin Kariiiin vart är du??? samtidigt som jag sprang runt och gömde mig för Wiper. Tillslut när jag kom till hörnet av staketet så ser jag Karin kika fram bakom vindskjulet asgarvande!!!! Det va inte kul och jag blev fan skiträdd, mina ben skakade och jag va helt förstörd för några minuter!!! HAHAHAHA vilken upplevelse! :)

Iallafall, nu sitter vi här hemma hosmig i min nystädade lägenhet och kollar på Roomservice coh käkar litegodis och väntar ivrigt på att Greys anatomy ska börja ! Hohoooo. :) Sa nyss till Karin att om du ska poppa popcorn så får du göra det nu om du ska hinna göra det innan greys börjar, Hon ba FLÖÖÖG upp ur soffan och ut in i köket. :) haha Karin och hennes popcorn alltså... :D Det är det som göör henne till hon !

Som ni kankse la märke till tidigare så har jag städat, Jag har plockat och donat runt med papper och shit och så har jag dammsugit också, Faaaan va mycket dam det va alltså, Usch jag tror jag måste dammsuga lite oftare!




Kyss och byebye. Lillemor!

städtajm idag !

Nu sitter jag här i min soffa igen, Jag vill ha ett jobb så jag har något att göra om dagarna.. :( det här börjar bli jääävligt trist måste jag säga..

Kankse ska ta och städa lägenheten lite, ser faktiskt ut som en svinstia, kläder överallt och nä usch. Man mår så bra när det är städat också så det blir nog att ha en liten städdag idag. :) Eller om någon är frivillig att komma hit och städa åt mig? det skulle ju va ännu bättre. :) hehe

Sen blir det greys ikväll, jättespännande ju, ni kankse har sett the preview på tv, ojoj dom fightar ju äsen av sig. :S undrar vad det är.. :)
Nä nu ka jag ringa till sjukan i v-ås och avbeställa min tid sen ska jag ringa om lampan i min trappuppgång, eftersom att ingen annan gör det så får väl jag göra det.. :) jag kan va duktig ibland!

Hejdå.

Lillemor !

DeppFan !

Jag är depp ! jag känner att jag skulle kunna börja gråta näär som helst, Jag är i den veckan av månaden, MEEN jag brukar aldrig va så här,  jag har aldrig vart så här. Jag tar åt mig av minsta lilla som någon säger. Skit jobbigt är det !!!!!! Faaaan !!!

Jaja kankse ska sova eller nått.

Nattinatti.

DUBBELAVSITT!!!!

Har vart en sväng på stan med Lina och Lisse och Lina köpte färg till deras badrum, vilket va behövligt ! :) haha inte så mysigt med ett svart badrum faktiskt, haha sen när vi va klara så gick Lina hemoch jag och Lisse gick till Fia och Patte och hälsade på :) Alltid lika mysigt :)

Så jag kom nyss hem och nu va det väl tänkte att jag skulle göra något att äta men jag har ingen aning om vad jag ska göra :S det blir väl något iallfall. :) sen ska vi ut och promenera lite, kankse dags att sätta igång nu om man ska va snygg till sommaren :) hehe Efter det så blir det Ugly betty och DUBELAVSNITT av Desperate housewives. Jipppeeei ! Hela ligan lir bänkad framför Fridas television ! :D

Nu blir det maaaat !
Kyss och Slisk.

Lillemor !

Ägg is the shit !

Jag va jättesnäll idag och gick och mötte Frida när hon hade slutat jobba vid 9, sen traskade vi hem till henne, Lisse och Millan va med också. :D vi kollade på ballar av stål och sex and the city som har blivit som en vana för oss nu, men jag klagaar inte :) jag gjorde till och med äggröra åt frippe när hon stod i duschen, kankse har vart för snäll mot henne idag. :) haha nääärå.

Jag snodde med mig 2 ägg hem och gjorde lite scrambled eggs till mig själv med, vart ju så sugen :) hehe
Nu har lukten börjat försinna in my apartment så nu kan man andas riktigt utan att må dåligt eller få huvudvärk, så det är riktigt skönt, igår trodde jag att lukten aldrig skulle försvinna, nog för att jag måste tvätta ganska mycket innan allt lukt är borta meen den kommer iallafall att försvinna! :) Yeeeeey !

haha nä skit på er och sov så gott my lovers !

Lillemor is going to the bed!

Fransk manikyr! :)

Jag har inte gjort något alls idag, förhoppingsvis så kankse det händer något senare. :D
Något som jag haar gjort är att fixa mina naglar. hoho fixade lite fransk manikyr.. Fint va? :)



Peace out ! Lillemor!

En dag spenderad Borta !

Goddag !
Nu sitter jag här i min soffa och kollar på Ellen och funderar på vad jag ska hitta på idag, inte så jättefint väder idag så jag vet inte riktigt vad som händer.. hmmf. En dusch väntar på mig iallafall. :)

Igår vandrade jag runt överallt för att det gick verkligen inte att va i lägenheten, huvudvärk till tuuusen ! Först gick jag till Frida och degade lite, sen skulle hon iväg och då traskade jag vidare till Lina och Samuel, va där ett bra tag, nääpade lite i soffan gjorde jag också, haha sen skulle dom iväg till kolpebo och då va jag väl tvungen att gå hem, men det varade inte länge, jag raggade med mig Marina och köpte en Pizza men det vart verklligen en snabb visit, jag hade knappt ätit upp när Marina säger -du har 5 minpå dig att äta upp :) haha nä rå jag fick äta i lugn och ro men dom skulle iallafall i väg till Tove i kolpebo och bada bubbelpool så då drog dom, sen hem igen och sen va Frida hemma igen och då bestämde vi oss för att ta en tripp ner på stan och köpa lite snask för kvällen, sen slutade det att vi hamnade i Millans soffa, Karin svängde förbi  när hon anlände till Fagersta också, vi kollade på wipeout och sanningens ögonblick, han klarade hela vägen till 500 000, lite fränt men jag tyckte att han fick väldigt lätta frågor om man jämför med alla andra så det va lite dåligt.. men men kul för han! haha

Nä dudes, duschen skriker på mig !

Kyss Lillemor !

Jag har förstört min lägenhet !

Jag har förstört min lägenhet!!!
Igår när jag kom hem från dickens så va jag lite hungrig, så jag skulle koka lite makaroner, Vilket inte gick som det skulle. Jag satte på vatten och sen när det kokade så hällde jag i makaronerna sen gick jag in i vardagsrummet och SOMNADE i soffan, klockan va typ 2 halv 3 när jag somnade som tur var så vaknade jag halv 6 av att det luktade helvete,då kom jag på att faaaaaan makarooonernaaaa! det va bara en kolsvart klump i kastrullen med några få makaroner på toppen!

När jag vaknade imorse kunde jag knappt andas, huvudvärk upp i öronen så det va bara att ställa upp fönsterna på vid gavel och vädra. Jag gick till Frida nästan på en gång efter det, för man mår dåligt av att va här! :( Det stinker i alla mina filtar, allt i hallen och ja ALLT luktar Bränt ! jag kom nyss hemochjag käner att jag måste nog snart gåut igen för det går inte att va här.......

Jag vill bara gråta:(  :(  :(

Vad ska jag göra???????????









Jeff Dunham - En stjärna !

Da-dada-daaa! Jeff Dumham han är ju bara king alltså, så jävla rolig. Satt hos Frida och kollade på det och hon satt bara brevid mig och klaga på att han va så dålig. haha jag fattar inte hur man kan tycka att han är dålig. Peanut är ju bäst, en lila figur som livar upp ställningarna, haha Kolla liksom!

http://www.youtube.com/watch?v=oQm_8vX3sYU

Aaaanywaay, jag va ju hos Bosse och åt, det bjöds på porterstek med potatis och sås och sen jordgubbar och björnbär och grädde till efterrätt :) Men Elin mådde inte så bra tyvärr, hon hade jätteont i magen på något konstigt vis men jag tror att en liten del av att hon hade ont va för att hon saknade mamma. Kommer själv ihåg dom tiderna när man sa att man hade ont fast att det va nå helt annat egentligen. Nu behövde det ju inte va så med Elin. men ändå you'll never know!
Jag fick en komplimang av Bosse idag, haha jag släppt ut mitt hår som jag hade haft i toffs hela dagen och då blir det lockigt när jag tar ut det. han ba - har du lockat håret? ja ba- nej jag har haft det i tofs han ba- jasså det va jättefint oh då måste jag säga så hä också, att Bo är inte en sån som oftast ser eller säger sånna saker. Han är ju faktiskt en man ! ! !

Jag funderar på om jag ska ta och lägga mig i sängen och läsa lite kankse, har snart läst ut boken men ändå, men jag kan ju lösa lite korsord om jag läser ut boken för fort. :) Korsord is the shit ! Det är så avslappnande på någon vis. Nästan jämt när mamma är här eller när jag är hos henne så löser vi korsord när vi chillar, :) lite mer på sommrarna dårå men lika kul för det ! :)

Ännu en nykter dag för mig ! Känns hur skönt som helst, nog för att om bolaget hade haft öppet idag så kankse det hade blivit ändrade planer men nu vart det inte så :) så jag tackar systemet för det. haha vi får väl se om det blir en helnykter helg eller om det blir något stohej imorgon, men på greenman är det ju 27 så dit lär vi ju inte gå, om vi inte åldras 7 år på en natt och jag tror faktiskt att jag står över då. :) Men sen har vi ju dickens, men jag har tappat roligheten där nu, vet itne varför det är bara inte lika roligt som det va förut, men det lär ju ändras! haha det går i perioder.

Vet ni vad som skulle sitta otrolig fint ? En sån där jättegod hamburgare som dom brukar visa på reklamen ibland :) he he he jag har fan inte käkat donken eller max eller burgerking eller någon onyttig hambugare på skitlänge kom jag på nu. undra om jag ska unna mig en snart! Och inte har jag käkat Pizza på länge heller, fan vad jag är duktig! :) haha

Ojoj, det vart ett långt inlägg tonight insåg jag nu, men det är nog ingen som klagar. :)
Wellwell sängen ropar, annars är jag paranoid ! :)

Kan bjuda på en underbar låt :)




Kyss och Smek!  Lillemor

Grillat ? mmmhhhh !!

Nu sitter jag och väntar på att Bosse ska ringa, han ska bjuda mig på mat :) snäll den där gubben, haha

Kom hem från Lina för en stund sen, hon låg och va helt död i soffan, BAKIS det vill säga ! :) hahahaha är det ändå jag kan säga. Det va så skönt att inte vakna upp och va bakis för en gång skull :)

Ikväll vet jag inte vad som händer men det blir nog film och mys med Frida och kanske någon mer. :) Men vi får se vad kvällen har att erbjuda, Jag vill grilla ju, kankse man ska göra det imorgon ? någon som vill bjuda mig på grillat kankse, eftersom att jag är pank ! haha



Ge mig EGYPTEN igen ? :)


Kyss Lillemor !



Skärtorsdagen hemma i soffan !

Hej mina töser och glad påsk!

Jag och Elin sitter och kollar på Hjälp! jag är med i en japansk tv show, dom är ju så sjuka  dom där kineserna. :)
Vi har nyss druckit smoothies, attans vad det satt fint !




Det här är min syster det :D

Nu sitter alla mina vänninor och dricker ( förutom Karin som är toffel i Sälen ) och jag sitter hemma, det är stark av mig tycker jag. Det är ju afterski tema på GM idag så det kommer nog va ganska mycket folk ute.
Jag kankse ska ta mig ett glas vin så jag inte bli för deppig, haha

Jag har verkligen haft ångest för att jag inte har nå pengar, jag va skitbitter igår när vi satt och fika på vallonen har hamnat i värsta svackan nu :( inte kul inte kul, så om någon har nått JOBB till mig så call me !!!

Jaja nu ska jag och Elin kolla på Madagaskar 2 och käka pringles :D höhö

Kyss på er !  Lillemor





MissDior !


Dior Miss Dior Cherie edp 50ml



Om någon har lust att ge mig den där så tar jag hjärtligt emot den. :)

GIVE ME GIVE ME GIVE ME
!

Leka vs Va!! :)

Hejsan !
Kom nyss hem från Frida har kollar lite tv och druckit lite vin och bara myst med varandra. :D
Tidigare på dagen har jag vart med Lina och ränt runt lite, vill man ut och ränna så ska man ringa Lina för hon har jämt saker på G :) hehe

Igår sov ju min lillasyster hos mig, myspys med lite för mycket spel, haha vi satt uppe till 3 typ och spelade bloons, men blev helt fast jue. Vart kankse lite för sent för henne, fattar inte att hon inte somnade, haha men vi klev upp i tid ändå, käkade frulle och myste lite till innan jag gick upp med henne till Bosse.  Hon kankse ska sova här på torsdag med, hon frågade mig lite tidigare -Lillemor vad ska du göra på torsdag? Jag ba nej jag vet inte, vill du leka med mig? hon ba Men Lillemooooor. Man leker ju inte längre utan nu är man bara med varandra. :D sötnot den där ungen. :)  kommer själv ihåg när man va i det stadiet, när mamma frågade vem jag skulle leka med eller såoch då vart man arg för man fick ju inte säga LEKA.

Well well
Nu ska jag nog sova tror jag, så godnatt mina vänner. <3

Lillemor.

Elin och Lillemor dag !

Idag har jag tagit det lugnt och bara vart hemma, tog en sväng med Millan ner på stan och det va min tid ute i den fina solen.. tragiskt faktiskt att man inte är ute mer när det är så fint väder.

Anyways så är Elin här nu och vi sitter oh myser med lite godis och chips och CSI, alltid lika kul när hon kommer och hälsar på. :) hon har ju påsklov nu så hon blir här hela veckan. Den där tjejen kommer lätt bli längre än mig hon håller på för fullt märker jag, snart är honl ängre än mig och ser ner på mig, hahahah nej då det kommer hon aldrig göra. :D Im the biggest and the best !

Imorgon hoppas jag på en händelserik dag ??? Så alla som vill va ute imorgon slå en pling :)

Kyss Lillemor
.

What to do today ?

Aaaaahhh va fint väder vi har. HAHAHA.. :)

Igår vart det mys med tjejorna, vi kollade på tv och snackade skiit ! haha alltid like kul att mysa med er!

Hahah jag hade pratat  i sömnen i natt så Karin, jag hade sagt typ -Din Bitterfitta helt klart och tydligt jag har ingen aning om vad jag sa så för, haha det är så roligt när man gör saker som är helt okontrollerade. haha

Jaha vad händer idag då? Fika? Promenad? Fönstershopping ? Lite golf kankse? Sola lite? Någon som är sugen på lite sommaraktiviterer? :) hehe

Skit på er nu ska jag in i dushen!

Lillemor.

Riktigt känslig ! :S

Hejsan hoppsan, nu kan jag tyvärr inte börja min mening som jag brukar för det är inte lika fint väder idag :( Men det börjar klarna upp lite nu. :)
Gårdagen va riktigt trevligt, Frida Becka Lina och jag va hemma hos Lina och drack lite. Sen vart jag dum ihuvudet, jag hade ätit precis innan jag gick till Lina och efter kankse 20 min blev jag jätte hungrig och skitkänslig. :S Jag frågade Lina om hon hade nån macka som jag kunde få och när hon sa att hon inte hade det så började jag gråta. hahaha hatar när man ska bli så känslig när man är hungrig.. :/ men men jag fick lite havrefras och mjölk och då blev det bättre, Men alltså det måste va nå fel på mig, jag är hungrig hela tiden, ska nog kankse ta en sväng till doktorn....  Anyways så drog vi till Greenman vid 12 sissodär, va riktigt mkt folk faktiskt och riktigt trevligt med lite dans och mingel ! Min natt spenderades i Fridas säng ;) Det brukar blir så... :)

Jaja idag har jag bara vart slö och trött, Frida skickade hem mig vid 2 för hon skulle få besök, så då va det bara att pallra sig hemmåt. sen har jag bara setat i soffan och degat.

Ikväll blir det mys med mina flickor
, :D Yipppiiie !

Hejdå min vänner! Lillemor.

Jag blir så glad ! ;)

Igååår va jag och Lina ute i solen och vandrade nästan hela dagen, det va så underbart skönt, jag fick till och med färg i ansiktet ;) oh idag är det ännu varmare.. Jippiiiii !




Efter vi hade vart på stan och vandra så åkte vi till kolpebo och packade ner Samuels grejer som skulle in till Fagersta. :D
Sen så kom mami till stan och då bjöd Bo Göran på kina. :) så snällt så snällt :) när magen va mätt och belåten så kom Karin och hämtade och skjutsade hem mig. det va snällt, tjänster och gentjänster ! ;) sen va det ju kväll, ochdå va det bara att snygga till sig lite och sen gå till Linbert för en kväll av bravader, haha näärå jag va riktigt duktig jag drack bara 3 cider på hela kvällen. :) vart en dickenskväll, det va roligt men det va sååå mkt folk där och då vart det baratrångt och grejer... :/

Idag är det en ny dag och solen lyser som vanligt, jag kom på mig själv nyss. Jag har skrivit  varje dag nu att solen lyser och jag mår underbart eller nått. :)  haha jaja ni får lida.

Nu ska jag klippa till mamma i skallen så bajs på er.!

KYSS Lillemor.

GRAN TORINO.

Så här är det, jag va hos Lina igår och vi kollade på film vettni. Det vart Gran Torino, SKIIIITBRA film och skitrolig fast man inte tror det från början. :) lilltån! Haha ni som har sett den vet vad jag snackar om, ellerhur yum yum?  :) hahahaha

Fan brittan har kommit ut med en ny låt såg jag nu, den va faktikst bra. :)

Weeell nu sitter jag och käkar frulle och ska snart ut i det vackra vädret. Hohooohoo!
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, det är ju fredag, men jag funderr stenhårt på en vit helg, vilket jag inte har haft sen.... ja jag kommer inte ens ihåg när.. :S

Ut i vädret nu ! Byebye.

Lillemor.

Jag kirra biffen !


Hej hej.
Tog en sväng förbi Fia idag. :) Vi snacka lite skit och jag lekte lite med Saga :)
Kolla skitungen när hon skulle äta gröt. :) Sååå sööt !

 

 

Sen gick jag hem och kirra lite mat, vart korvstråganoff med ris. :D Yummy !
Jag har faktiskt inte mycket mer att säga så BYEBYE !

Lillemor.

Rätt ska va rätt !

Hej!
Fint väder idag med, jag vill ut och promenera, ska nog göra det :)

Jag blir så irriterad, jag skulle ha fått in mina semesterpengar och sen resterande pengar från alla andra löner från mitt gamla jobb men tror ni jag haar fått det, Neej! jä**a id***er..... han är i spanien så han kan inte fixa det nu, Gaaah ! Sen är lönen inte rätt heller så jag ska ha mer pengar än vad jag har fått också.... jag blir så förbannad att inte folk kan göra saker rätt !

Nä skit på er nu ska jag gå ut !

Lillemor !

I got you !

Hahahahaha.. jag trodde inte jag skulle få till det, men det gjorde jag.
Jag Karin och Marina va ju i Västerås på Bio, filmen va helt okej men jag hade högre förväntningar på den faktiskt, inte så rolig som man trodde den skulle va. Anyway när vi hade kommit hem och släppt av Marina så åkte vi hem till mig. När Karin hade parkerat bilen kom vi på att det va ju fortfarande 1 April, hehehe så vi fifflade ihop ett underbart meddelande som löd - Shit ! Du anar inte vad som har hänt, vi krockade med ett rådjur på vägen hem... Halva fronten är paj.. så nu står vi i sura och väntar på bärgning... :S Det skickade jag till Frida och Mamma, Frida gick inte på det men det gjorde mamma kan jag lova, hon ringde upp mig och va ganska nervös och frågade massa frågor sen kunde jag inte hålla mig längre... April April din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill !!!! :) Alltid lika kul.
Karin skickade samma mess till Mårten (hennes bror) han ringde han med och va lite smått nervös, han ba men Karin du måste ringa polisen och grejer ! :O Då kunde Karin inte heller hålla sig.... 1 APRIL it the shit !

Well well det va kul så länge det varade. :)
Nu ska jag sova så godnatt min vänner.

 Lillemor.

Btw någon annan som blivit blåst ? :)

Middag för idag !

Kassler, knäckemacka och lite gräs :)



Måste ju keka lite maat innan bion, men jag måste ju lämna lite rum för The Popcorn, höhö annars vet man inte vad som kan hända. :) bio utan popcorn är ingen bio. :) haha

Wellwell snart dags att åka, så have i nice babes! :)

Lillemor !


Ett tillägg bara, Corey Taylor är en sån jävla bra sångare, you know Stone Sour och Slipknot, inte för att man hör hans fina röst i slipknot men men, ( det där kommer jag få skit för. haha ) han är iallafall asbra, lyssna på han vettja? :)


byebye.

Movieeee !!



Förmodligen blir det, Borta bäst hemma värst ! Den verkar skitbra jue. :)












Bio ?

Hejsan hoppsan. :)
Det är underbart väder ute och jag sitter inne, vad är det för fel på mig ? :O haha Karin va nyss här och skvallra lite, Boys she's busy now. :) hahah tycker det är skitkul att hon har träffat någon. :) <3 Vi funtar på att kankse åka på Bio ikväll, någon som är sugen ?

Igår va en rikigt busy dag,  vaknade hemma hos Frida, käkade frulle sen bokade vi tvätt tid hos mig klockan 2 sen gick vi ner på stan och handlade, sen hem till mig igen för att lägga in kläder i den snuskiga tvättmaskinen ( seriöst skitigast tvättstugan ever ) Usch ! sen en sväng till Frida och städa hennes lägenhet sen när vi va klara där så va min maskin med tvätt klar och då va det bara att gå igen, sen tyckte vi att det va ju så fint väder (plus att Frida har en stegräknare) så vi tog en promenad i skogen och sen bara det av hem för lite mat imagen ! :) cch sen iväg till Frittjoff igen för desperate housewives va ju :)

Skaffade spotify igår, riktigt bra måste jag säga all musik finns här och det är heelt gratis ! :) höhö

Nä ut i det fina vädret nu för det ska jag ! :)

Byebye darlings ! Lillemor.

RSS 2.0