Hearts!!!





Hejsanhopp och tjofrääs.
Hade tråkigt här på kvällsningen så jag drog fram
fixaravdelningen och började pilla på och resultatet
blev småsmå rosa hjärtan.  Såå Gölligt! ♥

Släppte av strumpan på tåget innan jag
började jobbet imorse. buuhu..
Kändes lite konstigt att komma hem till ett tomt
hem ikväll, ingen som sitter och
fnittrar på andra sidan soffan... haha

Slet ut den där äckliga heltäckningsmattan
i sovrummet igår också och GODDAMN
vilken skillnad, det blev ett helt
annat rum, mycket ljusare, mycket
fräschare och det luktar GOTT! :)

Så nu ska jag ta mig röv och gå
och lägga mig där. NightyNighty! :D

Hemmagjort är bäst!!!

Tar tag i datorn för ovanlighetens skull. haha Jag fullkomligt älskar min nya telefon.. :)

Den här dagen har vart liiite seg, men riktigt skön ändå. Kom inte i säng för än typ klockan tre igår natt för jag och Elin satt och roade oss med olika klipp från parlamentet, haha. Otroligt roligt att bara sitta och plöja igenom.. :) Så vi klev inte upp för än halv tolv idag.. käkade frulle klockan ett och efter det så ville Elin bada så visst fick hon det och då fick jag chansen att ta tag i denna svinstia här hemma.. SKÖNT som attans faktiskt! :) Sen kurrade det till i magen så vi gick ner på stan och handlade lite. Det vaknades köttbullar, potatismos, brunsås och massa lingonsylt. Fick ovanligt bra respons i köket. Superkul att ha någon med sig när man lagar mat och inte som vanligt när man står där helt själv. :) Och nu när jag har haft besök så känner man att man vill lyxa till det lite grann så det vart Marängswiss till efterrätt och det satt ju där det skulle kan jag lova.. Så Jääkla gott!



Tanken va att vi skulle hälsa på Bosse också men hoppsan hejsan så kom det värsta snöstormen så vi får ta det imorgon istället. :) Förövrigt så hittade jag några bilder på han när jag städade och jag kände att när jag kollade på just den här bilden så vart jag så glad. Jag log i hjärtat.



Säkert svinkallt ute, superkalufs och världens leende :)


Imorgon är en annan dag och jag tror jag ska ta och baka lite brööd.. Mummsifilli !
Godnatt och Sov gott ni där!


Va inte piggaste tjejen i stan imorse men ...

20120226_174641 (MMS)

Va inte piggaste tjejen i stan imorse men sen fick jag ett erbjudande om en promenad i det vackra vädret med Bölja med M, så jag nappade dirr!! TRE timmar senare kom va jag hemma. Va in på coop en sväng på vägen hem också och jag fyndade 2böcker så nu ska det börja läsas igen. ;)


Nu är jag tydligen redo för en spontankväl...

20120225_230428 (MMS)

Nu är jag tydligen redo för en spontankväll med brudarna bus. LOVE IT!


Lillemor är redo för kvällen, onepeace är ...

20120224_213815 (MMS)

Lillemor är redo för kvällen, onepeace är på, Elin är barfota och Scream 4 ska snart få rulla. Skruttan som har legat hemma i soffan hela dagen och vart magsjuk. Och nu när jag dukat upp för succe så är det knappt något som lockar. Min lilla skitkorv ;) Fast bättre mår hon och det hurrar vi för. Som kanske märks på bildkvaliteten så har jag fått min efterlängtade telefon nu oxh gissa om jag är nöjd!!!! Pillar hela tiden fast jag kanske inte egentligen har något att kolla på. hahaa Im one of you guys now! ;) Ha en fin fredag!


Rätt så nice lunch om jag får säga mitt! ;)

dsc02840 (MMS)

Rätt så nice lunch om jag får säga mitt! ;)


Pannkaka!


Har tappat lusten för vad allt vad matlagning
heter så idag blev det PANNKAKOOOR!
Och inte vanliga pannkakor utan Kokospannkakor :)






Och så slaffsar man ihop det till en stor jävla röra (Har Karin sagt ;P)
och sen har man färska frysta bär till! Mummsimummsi! :)

Du behöver;
  • 1 st ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 2 tsk socker
  • 1 krm salt
  • 1 dl kokosflingor
Vispa samman alla ingredienser, kokosen sist.
Smeten är ganska lös. Stek sedan pannkakorna i smör i
önskad storlek. Jag fick ut 5 pannkakor av denna sats!

Snodde receptet från Malin (http://malinbengtson.blogspot.com )
TACK och BOCK !!!





lättnad!

Igår tog jag en tripp till Marina och Adam och hälsade på, Beklagade mig om min onda handled som hade blivit helt förstörd av någon anledning. Marina drar fram dunderkuren ICEPOWER och sa att det här skulle jag ju prova för det va toppnotch. Lite tveksam om det skulle hjälpa med höör och häpna, Smörjde 2 gånger igår och har smörjt 2 gånger idag och jag har en helt ny handled kan jag lova! TACK SOM FAN! ( Dock ska man väl kanske inte säga för mycket innan all smärta är borta men goooddamn its good. )

Marina underdunderkur... Thats all i can say!

Tog även tag i mig själv och beställde en ny telefon igårkväll. Kände att jag hade slitit ut min Sonyericsson från 2007 för länge sedan så nu var det dags. Det vart en Samsung Galaxy S2. Så nu väntar jag ivrigt på att få mail om att den kommit.. WIIIHUUUU!

 

Solen skiner och jag bara njuuuter!


Jävlä skithandled! I typ en vecka nu har j...

dsc02826 (MMS)

Jävlä skithandled! I typ en vecka nu har jag haft värk i min vänstra handled, ibland mer smärta, ibland mindre. Men böja det kan jag inte... Har en teori om att det är för att jag sitter i kassa varje dag och gör samma rörelser hela tiden. En annan sorts tennisarm kanske? Asjobbigt. Speciellt när jag nu mer eller mindre bara kan använda en hand i kassan.. BUU! :-(


hipphipphurraaa

Härlig dag. Kliver upp 08.25, klär på mig och går ner till Affärn och köper färskt bröd och traskar vidare till Robyn för det vankades mysfrullleee! Sagt och gjort. När vi va mätta och belåtna drog Robyn till jobbet och jag, Lisse och Aksel gick ut i ovädret och ner på stan för lite ärenden. Och eftersom jag inte hade nå speciellt för mig senare så följde jag med dom hem. MYSPYS! (ska sno den där Aksel i smyg tror jag...)



Sen är det ju såhär att Magnus you know MANGEE fyllde år idag ( JA MÅ HAN LEVA! ) så jag packade ner två bakade kakor med glasyr på och gick och hälsade på, Slutade med massa fika och en asbra film. Warrior! Riktigt spännande och några lyckotårar föll på slutet. DEN ska ni se tycker jag :)



Nu ska jag bädda ner mig själv för imorgon ska jag spendera hela dagen på jobbet.. Nattinatti!


LAX!

dsc02823 (MMS)

LAX!


Hejnikken?!?!

"En Svart kaffe med mjölk, Tack"

Så dum är jag, kunde inte sluta garva när jag insåg vad jag hade sagt och servitören tyckte tydligen också det va roligt och skulle såklart påminna mig om vad jag sa när han väl kom med Kaffet. Sådär, En svart kaffe med mjölk. Varsegod! :) hahahaa. Jag bjuuu på den va :)

Sen när Magnus skulle beställa dryck,.. servitören presenterade alla olika ölsorter dom hade.. Fatöl och hejnikken (Ja precis så sa han) och nån till och nån till... Magnus funderar och väljer sedan att han vill ju ha en såndär HEJNIKKEN. Inte en "HAJNIKKEN" som han vanligtvis säger.. hahaha Hatar att jag inte kunde kommentera "felet" på en gång... Lät inte så superkul nu när jag läste igenom det meen det va ASKUL i min hjärna iaf!!! ;)

Filmer va riktigt bra faktiskt, Joel Kinnaman och Josef Fares va med i rätt så stora roller. Tyckte det va lite roligt att ha två svenska killar med i en "Amerikansk" storfilm. Sverige is going BIG! haha. Hur som haver filmen rekommenderas för den va grejjt.

Kom hem för någon timma sen, slut i kropp och knopp men så sitter man här och trycker ändå.. Men tror faktiskt att efter denna mening så får det va nog för att 8.30 blir det finfrukost med Lisette och Robyn och då ska Lillemor va pigg och go och glaa!

Godnatt!

BIO !

Hemma en sväng för att byta om och sen bär det av mot Västerås och Bio med Bästa Karin och Magnus och Johan. Va ett bra tag sen jag va på bio nu så det ska bli kul, inte nog med det så har vi bokat bord på Choys Garden så all in för det är Freedag!




Safe house it is! Vad tror ni blir det succe eller?!


Slutbakat för idag! Nybakad bulle med mjöl...

dsc02821 (MMS)

Slutbakat för idag! Nybakad bulle med mjölk, kan inte få bättre kvällsmat. ;)


Man skulle kunna tro att jag bakar blodpud...

dsc02812 (MMS)

Man skulle kunna tro att jag bakar blodpudding men det gör jag inte. Det blir världens godaste chocolate chip cookies istället. :) MUMMS!


In progress! Här ska bakas bullar! :)

dsc02788 (MMS)

In progress! Här ska bakas bullar! :)


Baakpulver!?




Imorgon ska jag baaka har jag bestämt.. Kanske..

Bullar, i kringlor och snurror och hjärtform och alla andra former också.
Chockolate chip cookeis, Mumms!
Åhh Kolakakor är bra jävla gott å..
Sockerkaka i all enkelhet.
Flaaaarn, för att det är så roligt att säga..
Kladdiga Chokladmuffins...
Silviakaka
deet såg smaksens ut..
åååhhohoohh.. Mototskaakaaa..
OMG.. Kladdkaka med Rice Krispies..
Amerikansk Squashkaka.. Det blir fan bara bättre..



Btw. Har ni aldrig vart in på Kryddburken.se så har ni missat något. Hon har en av dom mest inspirerande bloggarna inom mat ever. Gå in där, ni kommer inte bli besvikna! MUMMMMMS!

Äh dags att sluta dregla... GODNATT !




Blää rakt igenom...

Får man perspekiv av att va borta eller vadå?!?! Man åker iväg en hel vecka med störtsköna vänner och har supersuperkul, man lever i sin lilla bubbla och glömmer bort att Fagersta ens fanns. Man kommer hem och får en smäll på käften av denna tråkiga vardag och inser att det är fan inge kul... Jag vet inte vart jag ska ta vägen, känner ett sjukt stort sug av umgänge eller bara någon som sitter brevid mig och håller mig sällskap. Känner mig rätt så tom faktiskt! Nackdelen med semester kan man ju säga! BUUUU!!

Ge mig sälen igen...







Det här kan man jäkla gott om man vill. ;)

dsc02782 (MMS)

Det här kan man jäkla gott om man vill. ;)


Jocke, BASTUN ÄR VARM!!!

Nog fan märks det att man är hemma.. TYSTNAD all over the place! And i dont like it. haha Älskar att ha folk omkring mig hela tiden, det är liksom my cup of thee. :) Som Karin sa i bilen på väg upp när vi studerade den extrema kön ut från Sälen. -Snart är det vi som åker på den sidan och är på väg hem...

Hur som haver så är vi hemma och vi har haft en helt otrolig vecka i underbara Sälen. Har hunnit med en hel del. Tre åk i backen vart det i år och det är jag nöjd med, obeskrivlig känsla när man gliiider ner för backarna. LOVE IT! Massa bilder blev tagna och en heel del videos också.. En del finns redan på fejjan och en del kommer väl komma krypandes fram inom en snar framtid. höhö



Tack för en otroligt fin vecka i fjällen! ♥


Wiihiiii!

Heeej och välkomna till SÄÄÄLEN!
Vi har haft det såå underbart dessa dagar vi vart här, Bräädaa, Utgångar, Vååghals, Med andra ord, Pulkaåkning och MASSA annat skoj. Har nyss laddat på skipass kortet så imorgon kör vi en heldag i backen igen. Grilla korv till lunch, åka någon timme till sen dra vidare till Afterskiiiin. Häärliga Fredag ska tas vara på. :)
Öm i varje muskel man har i kroppen men allt är värt det!

Nu ni, rullar bilen till fjällen. Sjukt pe...

dsc02762 (MMS)

Nu ni, rullar bilen till fjällen. Sjukt peppad inför denna vecka så ni anar inte. :) va nyss in och handlade på willys så nu är bilarna fullproppade med massa mat och SMASK för hela veckan. :) Frågan är nu, ska man knäcka första? ;) Hehe


Godmorgooon! Nu är det sälendags deluxe. U...

dsc02758 (MMS)

Godmorgooon! Nu är det sälendags deluxe. UPP OCH HoPPA! ;)


Tror ni jag lyckas stänga den?

dsc02748 (MMS)

Tror ni jag lyckas stänga den?


Tar en sån också. Jag har ju faktiskt seme...

dsc02736 (MMS)

Tar en sån också. Jag har ju faktiskt semester även fast den inte började precis som jag hade tänkt mig. Men so en klok kvinna sa tidigare. DET LÖSER SIG! :)


Tar en paus i packandet! Man blir konstig ...

dsc02734 (MMS)

Tar en paus i packandet! Man blir konstig i skallen av att packa också.. Haha


Sälen !

Såja, nu en sväng ner på bolaget och ladda upp för veckan. Sen fyra snabba på jobbet och sen hem och packa packa packa.. Få lite ångest över om man har fått med sig allt. Packa lite till. :) För jaaaag ska åka BRÄÄÄÄDAAAAA! :) haha jag är så sjukt peppad så ni anar inte! Älskade Sälen!

Förstå om man typ skulle glömma brädan.. hahaha ♥






RSS 2.0